![]() |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: Nu`mi dau seama daca e virtuala sau adevarata..
|
bai care dreq e ideea cu astea cu cartoane si lemne pe ele?
k e plin netul de ele... ce scop au in viata? |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
wow ...am stat shi m`am uitat cu rabdare la toate pozele de pana acum .... imaginatzia unora ajunge tare departe singuru lucru care o intrece este prostul gust al unora .... shi poate shi idiotzenia shi prostia lor!
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
cre ca unii dintre voi stiu poza....
foarte tare :) |
1 Attachment(s)
Super Sloganul >>>>>>>.
ce ziceti deasta |
Reflectoare n-are ligheanu? Makar vre-o 10. Si un scut din tabla de 5.
|
Quote:
|
trabantul nu e kitch nici pe departe...loganul precedent da..dar bine, am vazut ca si in presa auto de la noi e o mare nebuloasa in domeniul tuning...
|
Trabantul ala chiar este interesant....as agata ceva gagici cu el vara pe plaja .....:)
|
2 Attachment(s)
coupe de la Dacia
|
asta am vauto pe strada de doua ori. prima data i-am remarcat eleronul :) si a doua oara am observat cum arata de fapt masina, jante pe 17 pe spate ridica la greu de la sol, etc. oricum e kitch total
|
1 Attachment(s)
Quote:
si ideea trabantului de a fi unu cat mai 4x4 cu bara la praguri sa ai pe ce sa pui picioru pana sa ajungi in masina ca e inalt rau :lol: :lol: si rollbar in spate :lol: :lol: si oglinzile sunt cele mai tari :lol: :lol: si inca o poza asa de apa |
nu am zis ca e opera de arta, dar kitch e altceva...sincer daca are montat un motor mai cu forta, ideea celui care l-a modificat e una sanatoasa..poate omul nu dispune de buget imens si nici de o echipa profesionista, deci trabantul e la nivel amateur...a impopotonat cu niste trompete, si proiectoare ieftine, dar alea sa scot rpd...
in rest, numai de bine...cate bmw-uri si alte masini cu renume au kituri urate cu spume, si pline de autocolant :yikes: nu mai vorbesc de dieseluri sub 2l modificate sa arate ca un kit-car de rally, si ele abia pleaca de la stop de cate greutate au in plus...jante ieftine de aliaj care sunt mai grele ca alea de otel, originale astea sunt exemple de kitch...de paft "phat ride", riceri... nu vreau sa fiu rautacios, dar inca nu am gasit ce performante are loganul alb de la pilot tuning (care suna ca o raketa) |
Tuning
2 Attachment(s)
Aici este vorba despre Style , componenete aduse din SUA... real shit :D :D :D
|
8 Attachment(s)
nu stiu daca sunt admise si chestii facute pe calculator da mie mi-au placut si le pun aici
|
ce aiureala .. cum sa faci asa ceva dintr`un smarttir .. hivercraft dar ami ales escavator :)
|
Cel cu burduf e cel mai nonsens. Daca-i cu burduf sa aiba 30m nu 3.
|
1 Attachment(s)
: wtf is that :arrow:
|
c class :))
|
Quote:
|
stateau mai bine in spate pe post de tobe !! :))
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...57fbc20795.jpg
kadet powered by logan:D..fiz`s car:D:D |
|
foarte taree :D :D , KITCH TOTAL ....omu a mai lasat si sigla opel, semnalizatoare lipite cu scotchi, flacari:D
|
Quote:
|
Bai da' kadett-ul ala e chiar urat de tot...cre'k nici kitch nu merita sa se numeasca...:D
|
mike unde draq ai gasit`o :))
|
foarte tare...
|
Quote:
|
ce kitch pare mai degraba 2 in 1:lol:
|
Tare mertzanu oricum e urat ca porcu
|
CONSIDER CA ATACURILE LA PERSOANA NU AU CE CAUTA PE ACEST TOPIC...ASA CA VA ROG FRUMOS SA VA ABTINETZI DE LA ASTFEL DE MANIFESTARI ... mersi ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
spoturi pe post de proiectoare:shock:
|
ce caternica :))):))...daca omu le`a pus in apartament si a avut unele ramase..dc sa nu le foloseasca?:D:D
|
Hai ca asta e deja....ceva nebunesc....:lol: :lol:....
Probabil ca in curand o sa vedem dacii cu lanterne lipite de capota....:lol: |
Quote:
|
pe mine ma roade o curiozitate... ce li se pare proprietarilor asa interesant sa-si fwta dungile alea pe capota, sa arate masinile lor ca un sconcs???
designul lor... sport este expirat de prin anii 70, pur si simplu nu are nimic frumos in el... |
1 Attachment(s)
ASTA e tot kitch are si ceva dotari oglizni electrice ,dublu corp 2 evacuari se vinde cu 3500 e disc
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning