Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

movie 23-02-06 18:40

1 Attachment(s)
:lol: :lol: Nu`mi dau seama daca e virtuala sau adevarata..

aleks 24-02-06 02:12

bai care dreq e ideea cu astea cu cartoane si lemne pe ele?
k e plin netul de ele... ce scop au in viata?

CRyS` 27-02-06 20:53

1 Attachment(s)
:arrow:

Urban_Racing 28-02-06 17:35

wow ...am stat shi m`am uitat cu rabdare la toate pozele de pana acum .... imaginatzia unora ajunge tare departe singuru lucru care o intrece este prostul gust al unora .... shi poate shi idiotzenia shi prostia lor!

fanete 07-03-06 13:41

Re: Kitch Tuning .... part 2

1 Attachment(s)
cre ca unii dintre voi stiu poza....

foarte tare :)

bodyspeed 07-03-06 19:56

1 Attachment(s)
Super Sloganul >>>>>>>.
ce ziceti deasta

AR06SVF 07-03-06 23:26

Reflectoare n-are ligheanu? Makar vre-o 10. Si un scut din tabla de 5.

Psycho 08-03-06 06:16

Quote:

Originally Posted by aleks
bai care dreq e ideea cu astea cu cartoane si lemne pe ele?
k e plin netul de ele... ce scop au in viata?

iti poti face o idee cum va arata mashian dupa tuning .. un fel de demo ... daca nu poate fii facuta pe pc .. atunci cartonul iti da frau liber imaginatiei

T.rac3Er 08-03-06 07:24

trabantul nu e kitch nici pe departe...loganul precedent da..dar bine, am vazut ca si in presa auto de la noi e o mare nebuloasa in domeniul tuning...

ERY 08-03-06 09:22

Trabantul ala chiar este interesant....as agata ceva gagici cu el vara pe plaja .....:)

lowrider 08-03-06 15:04

2 Attachment(s)
coupe de la Dacia

fanete 08-03-06 15:33

asta am vauto pe strada de doua ori. prima data i-am remarcat eleronul :) si a doua oara am observat cum arata de fapt masina, jante pe 17 pe spate ridica la greu de la sol, etc. oricum e kitch total

bodyspeed 08-03-06 21:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by T.rac3Er
trabantul nu e kitch nici pe departe..., am vazut ca si in presa auto de la noi e o mare nebuloasa in domeniul tuning...

apropo vezi ceva la trabant care sa fie locului adica trompetele alea iti plac:lol: :lol: :lol:
si ideea trabantului de a fi unu cat mai 4x4 cu bara la praguri sa ai pe ce sa pui picioru pana sa ajungi in masina ca e inalt rau :lol: :lol:
si rollbar in spate :lol: :lol: si oglinzile sunt cele mai tari :lol: :lol:
si inca o poza asa de apa

T.rac3Er 09-03-06 07:48

nu am zis ca e opera de arta, dar kitch e altceva...sincer daca are montat un motor mai cu forta, ideea celui care l-a modificat e una sanatoasa..poate omul nu dispune de buget imens si nici de o echipa profesionista, deci trabantul e la nivel amateur...a impopotonat cu niste trompete, si proiectoare ieftine, dar alea sa scot rpd...
in rest, numai de bine...cate bmw-uri si alte masini cu renume au kituri urate cu spume, si pline de autocolant :yikes:
nu mai vorbesc de dieseluri sub 2l modificate sa arate ca un kit-car de rally, si ele abia pleaca de la stop de cate greutate au in plus...jante ieftine de aliaj care sunt mai grele ca alea de otel, originale
astea sunt exemple de kitch...de paft "phat ride", riceri...
nu vreau sa fiu rautacios, dar inca nu am gasit ce performante are loganul alb de la pilot tuning (care suna ca o raketa)

g0biko 09-03-06 10:17

Tuning

2 Attachment(s)
Aici este vorba despre Style , componenete aduse din SUA... real shit :D :D :D

fanete 10-03-06 10:39

8 Attachment(s)
nu stiu daca sunt admise si chestii facute pe calculator da mie mi-au placut si le pun aici

Psycho 11-03-06 03:06

ce aiureala .. cum sa faci asa ceva dintr`un smarttir .. hivercraft dar ami ales escavator :)

AR06SVF 11-03-06 03:32

Cel cu burduf e cel mai nonsens. Daca-i cu burduf sa aiba 30m nu 3.

bodyspeed 11-03-06 20:50

1 Attachment(s)
: wtf is that :arrow:

sil4tuning 11-03-06 20:56

c class :))

bodyspeed 12-03-06 19:41

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
c class :))

cred ca e pig class ;)

sandrin 12-03-06 19:47

stateau mai bine in spate pe post de tobe !! :))

mike20 13-03-06 15:23

https://forum.4tuning.ro/imagehosting...57fbc20795.jpg
kadet powered by logan:D..fiz`s car:D:D

mike20 13-03-06 16:26

:Dhttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...58eda84ecb.jpg

sandrin 13-03-06 17:54

foarte taree :D :D , KITCH TOTAL ....omu a mai lasat si sigla opel, semnalizatoare lipite cu scotchi, flacari:D

mike20 13-03-06 18:04

Quote:

Originally Posted by sandrin
foarte taree :D :D , KITCH TOTAL ....omu a mai lasat si sigla opel, semnalizatoare lipite cu scotchi, flacari:D

all about tuning :))));))):D imi pare rau ca nu am prins sa ii fac poza knd avea bara si masca rosii :D

SHOGUN-A8 13-03-06 21:02

Bai da' kadett-ul ala e chiar urat de tot...cre'k nici kitch nu merita sa se numeasca...:D

Psycho 14-03-06 08:56

mike unde draq ai gasit`o :))

fanete 14-03-06 10:03

foarte tare...

mike20 14-03-06 18:27

Quote:

Originally Posted by Psycho
mike unde draq ai gasit`o :))

e tot timpul parcata langa liceu la mine...mai precis in fata la cercul militar/tribunal..pe acolo:))

bodyspeed 14-03-06 18:36

ce kitch pare mai degraba 2 in 1:lol:

Ghost-Buster 15-03-06 21:39

Tare mertzanu oricum e urat ca porcu

blowwind 15-03-06 21:56

CONSIDER CA ATACURILE LA PERSOANA NU AU CE CAUTA PE ACEST TOPIC...ASA CA VA ROG FRUMOS SA VA ABTINETZI DE LA ASTFEL DE MANIFESTARI ... mersi ;)

cipri4n 23-03-06 22:28

Quote:

Originally Posted by HalbaSus
poate imi spuneti si mie de ce dacia albastra de pe pagina anterioara e kitch... in afara de numar (MAF... ) si antena aia de taximetrist lipita in spate e o dacie lucrata frumos... priza de aer din capota pare adevarata (ma rog, nu stiu ce rol are, dar de aerisit motoru cred ca il aeriseste si chiar daca nu e reala, sau nu are nici o utilitate... e originala, nu mai suport imitatiile de impreza wrx sti... oricum e de preferat multor prize de fibra care nu fac nimic)... Plasa alba e o alegere buna care se potriveste cu caroseria si jantele... iar interiorul e chiar bine facut (nu stiu de la ce masina sunt luate scaunele dar arata bine)... spoilerele poate ca nu sunt cele mai reusite care le-am vazut in viata mea dar in nici un caz nu e kitch... mai kitch e loganul stock :))

masinile de \"show\" de pe la noi ar fi considerate kitch in multe locuri... si vi s-ar da cu dictionaru in cap ca spoileritu' nu e tuning ci e styling... si ca tuning e ala cand faci motoru bucati schimbi juma' din piese si il pui la loc... asha ca sa nu fim mai catolici decat papa si sa acceptam ca se pot face si dacii frumos... chiar daca eu nu m-as aventura pe taramul acela (desi am avut si eu dacia :))

dude....dak tzie ti se pare dacia aia infecta k-lumea deja incepe sa imi para rau pentru` mashina ta....sper ca nu i`ai facut nimic k e frumoasa si stock....in rest peace.....

lowrider 25-03-06 12:43

1 Attachment(s)
spoturi pe post de proiectoare:shock:

mike20 25-03-06 14:37

ce caternica :))):))...daca omu le`a pus in apartament si a avut unele ramase..dc sa nu le foloseasca?:D:D

SHOGUN-A8 25-03-06 21:45

Hai ca asta e deja....ceva nebunesc....:lol: :lol:....
Probabil ca in curand o sa vedem dacii cu lanterne lipite de capota....:lol:

Psycho 28-03-06 23:19

Quote:

Originally Posted by lowrider
spoturi pe post de proiectoare:shock:

urmeaza sa le puna si eingel ais ... :)

aleks 31-03-06 08:47

pe mine ma roade o curiozitate... ce li se pare proprietarilor asa interesant sa-si fwta dungile alea pe capota, sa arate masinile lor ca un sconcs???
designul lor... sport este expirat de prin anii 70, pur si simplu nu are nimic frumos in el...

bano 31-03-06 13:53

1 Attachment(s)
ASTA e tot kitch are si ceva dotari oglizni electrice ,dublu corp 2 evacuari se vinde cu 3500 e disc

All times are GMT +2. The time now is 13:56.

- Copyright 2026 4Tuning