Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

Mustang 17-10-05 13:32

n-ai ce sa le faci santose ...

needBrain 17-10-05 13:36

bai femeia e:
1.un rau necesar
2.exact ca o masina

BlueEyes 17-10-05 14:51

1 Attachment(s)
haaaa!!!!!!!!!!! vreti sa stiti ce e femeia ???????? vreti definitia perfecta a femeii????? luati-o de aici !!!!!!!!:)))))))))))))))))))))

BlueEyes 17-10-05 15:16

bine asta e ptr cei care stiu cat d cat mate:))))))))))))) :evil: :evil:

Mustang 17-10-05 15:20

TOT DIFICILE RAMANETI :D

Edd 17-10-05 17:31

prea tare =))) dar faza e alta banii nu sunt radacina problemelor ... banii = probleme... clar.... in cazul asta ecuatia este diferita femeia= probleme la patrat :D ajea ca ..... v-ati prins voi :mrgreen: tipul nu merita A+ ..parerea mea :roll:

chestia cu fumatoarele si nefumatoarele.. u guys have problems .... am intalnit fumatoare super de gashca... si cu o minte clara pot zice... sau le intelegeam io ptr ca si io fumez =))))

total offtopic.. dar tre' sa zic mi-a facut unu azi un test .. trebuia sa adun nijte numere (nu trebuia sa tin minte rezultatul doar pe moment) si fac io calculele si pe urma imi zice zi prima scula care iti vine in minte si o culoare si9 zic io ciocan si verde... si ghiciti ce scrie jos :O ciocan roshu am ramas :shock: :shock: :shock: bine in afara de culoare dar oricum deci :shock: :shock:

Mr.Nice 17-10-05 18:13

Ba Edd, esti dubios rau...

Edd 17-10-05 18:36

dubios?? sau ce ai zis? :D si la ce plm te referi? :shock: sunt un om normalc atoti ceilalti nu sunt spion nu sunt de pe alta planeta.. din cate shtiu :D

EvLSant0S 17-10-05 20:22

sefu , mai usor cu plm ... si cu plt .... si tot asa ..
te rog eu ..

Psycho 17-10-05 20:55

la mine iese altceva ..

no woman -> no problem :) =>> A lot .. tons of cash

Edd 17-10-05 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sefu , mai usor cu plm ... si cu plt .... si tot asa ..
te rog eu ..

a devenit tic de acum :shock: :shock: :roll: my bad :P

needBrain 18-10-05 18:36

ce mah ai tic la degete? :lol:

Edd 18-10-05 20:42

fucking fingers :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mustang 18-10-05 21:02

degetele sunt femei ??? :D

offtopic \"nesimtit\" fratilor :D

Edd 18-10-05 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
degetele sunt femei ??? :D

depinde cum o iei :twisted: :twisted: :twisted: 5 degete fac cat o femeie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mustang 18-10-05 21:19

zic sa ne potolim cu offtopicu :D

needBrain 22-10-05 23:03

oricum,e aiurea cu femeile astea....aiurea rau
spre ex. am sunat-o pe muher a mea sa vina la un party ca nu prea aveam fete,si m-a luat cu scuze d-alea cacacioase k nu vrea sa vina ca n-are chef,etc
apoi imi da un sms si-mi spune ca atunci cand o sa ne intalnim o sa-mi zica de ce nu a vrut sa vina.si am sunat-o k chiar eram curios
auziti mah scuza(de coarda nu altceva)ca-i pe stop!!!!!
pai cine draq a zis ca o fhoot?????????eh....femeie

EvLSant0S 23-10-05 00:29

:lol:
daca nu ma insel ...
femeile ... mai au si .. unele dureri in perioada aia ..
poate ma insel , eu asa stiu ..
so .. poate nu se referea neaaparat la futai .... : /
eu nu mai zic de femei ... numai de confuze si de indecise am parte
sa n-am parte .... :lol:

needBrain 23-10-05 00:41

e ***
pt femei party inseamna sex
si io i-am spus ca n-o pun sa danseze daca nu vrea,i-am spus sa vina k sa stam noi2.....dar............nuuuuuuuuuuuuuuuu,k o doare burta

hai siktir

RA_2fast4u 23-10-05 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
e *
pt femei party inseamna sex
si io i-am spus ca n-o pun sa danseze daca nu vrea,i-am spus sa vina k sa stam noi2.....dar............nuuuuuuuuuuuuuuuu,k o doare burta

hai siktir

probleme?

needBrain 23-10-05 19:16

nu-s probleme mah.....ce draq am gasit io alta........dar am zis asa,de principiu

Mustang 23-10-05 22:45

nu e mah...a fost o scuza ieftina...

da' se mai si intampla...daca te iubea tipa cu adevarat, facea un sacrificiu...

needBrain 25-10-05 23:40

da,asa este,eh da-o draq,la 2 noaptea eram asa de baut ca nici nu mai stiam care-i mana stanga si care-i dreapta deci,eram.....CINGOOOOOO :lol:

tot raul spre bine,nuh?

aleks 26-10-05 10:56

Re:

Quote:

da,asa este,eh da-o draq,la 2 noaptea eram asa de baut ca nici nu mai stiam care-i mana stanga si care-i dreapta deci,eram.....CINGOOOOOO :lol:

tot raul spre bine,nuh?

poate de aia n-a venit, ca si-a dat seama ca bausei...

needBrain 29-10-05 21:54

ete cuc.am mai chemat-o la o chindie,iarasi n-a venit
am mai chemat-o la alta chindie,iarasi n-a venit.sincer mi-a cam ajuns

aleks 30-10-05 00:31

Re:

Quote:

ete cuc.am mai chemat-o la o chindie,iarasi n-a venit
am mai chemat-o la alta chindie,iarasi n-a venit.sincer mi-a cam ajuns

vi-te-za, ti-am spus, neuronii tai sunt prea valorosi pentru cat e ea de mica in fata ta

needBrain 30-10-05 00:37

da frate,SIKTIR.
punct

babygirl 09-11-05 20:11

scuze ca ma bag si tot vb voi asa de femei dar va plac si nu stiu sincer de ce va chinuiti sa ne intelegeti luati totul ca atare de ce va bateti capul? nu suntem specimene ciudate avem momentele noastre si sincer nu e bine sa fii in preajma unei femei cand e pe stop ca nu stii ce toane poate sa aiba; taceti mai mult si privitile cu atentie lasa femeia sa se isterizeze taci o sa vezi cum se enerveaza si incepe si plange se simte prost pt ce face.... cu o femeie trebuie sa te joci psihic in primul rand apoi totul e din ce in ce mai usor ; nu trebuie sa o intelegi modeleaz-o cum vrei tu astfel nu vei avea nevoie sa o intelegi.

needBrain 09-11-05 22:04

ce draq sa modelez la una?
doar putin \"suprafata\" ca la miez tot asa ramane

Psycho 09-11-05 23:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
scuze ca ma bag si tot vb voi asa de femei dar va plac si nu stiu sincer de ce va chinuiti sa ne intelegeti luati totul ca atare de ce va bateti capul? nu suntem specimene ciudate avem momentele noastre si sincer nu e bine sa fii in preajma unei femei cand e pe stop ca nu stii ce toane poate sa aiba; taceti mai mult si privitile cu atentie lasa femeia sa se isterizeze taci o sa vezi cum se enerveaza si incepe si plange se simte prost pt ce face.... cu o femeie trebuie sa te joci psihic in primul rand apoi totul e din ce in ce mai usor ; nu trebuie sa o intelegi modeleaz-o cum vrei tu astfel nu vei avea nevoie sa o intelegi.

shtiu din experientze avute cu pretene k e nasoala perioada aceea a lunii in care vin .. cate`odata pe nepoftite rudele de la lacul roshu in vizita si am invatzat k in perioada aceea e bine k femeile sa fie putin menajate ... nu neaparat fizic si psihic .. adica ... sunt mult mai nervoase si chestii d`astea ... dar hai sa zicem k fata nu se simtea bine fizic deloc si putea sa arunce o pastila de genu ... : mah nu pot sa vin sunt in primele zile si daca se intampla ceva rushinos ... de ex sa ma patez sa nu t fac si sa ma fac de rushine si gata :) ...

Mustang 10-11-05 07:46

poi nu folosea always ? :D

aleks 10-11-05 17:03

folosea, dar motive se gasesc...

needBrain 10-11-05 19:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
folosea, dar motive se gasesc...

f corect aleks
asa este.de multe ori,femeile profita de aceasta perioada a lunii

babygirl 11-11-05 10:19

ehh mai iertati si voi macar perioada asta, stiati ca in perioada asta o femeie se poate ingrasa pana la doua kg? insa daca merge la sala da jos mai repede dar e oribil sa mergi in aceasta perioada si pe langa asta te enerveaza si un ac, cazut pe masa asta sa aveti idee cat e de urat...

aleks 11-11-05 11:45

stiu de la my ex...
era nasol, mai ales k avea tot felul de dureri...

BASU 11-11-05 12:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
ehh mai iertati si voi macar perioada asta, stiati ca in perioada asta o femeie se poate ingrasa pana la doua kg? insa daca merge la sala da jos mai repede dar e oribil sa mergi in aceasta perioada si pe langa asta te enerveaza si un ac, cazut pe masa asta sa aveti idee cat e de urat...

mai sa sti ca acum depinde si de femeie.... unele nu prea \"simt\" .... sunt mai indiferente.... ca sa nu zic nesimtite :D

needBrain 11-11-05 22:11

mdaaaaaaa.unele vor sa se sinucida si pt aletele per de \"craciun\" inseamna NO SEX

babygirl 11-11-05 22:56

vedeti si voi rezumati totul la sex pt o femeie inseamna no sex cand nu are chef si daca voi insistati primiti orgasme false si altele haaaaa ce sa va fac cum e o partida de sex cu o femeie care isi doreste? mai incendiara mai pasionala

BASU 12-11-05 15:26

babygirl la fete asta e marea problema.... ca nu prea isi doresc :))) ( sau poate isi doresc multi bani :))) (dar sti cum e... pofta vine mancand... daca barbatul de langa... este \"destept\" Nu o sa mai mimeze orgasmul... o sa il simta profund :twisted:
nu? 8)

ps: e normal sa nu simti nevoia de sex sau sa nu ai chef atunci cand te gandesti numai la bani :)) bine.. acum mai sunt si femei care se umezesc cand vad $$$ :lol:

pai si de craciun ce facem ma? no sex? stam cu lumanarea sculata? :)))))

needBrain 13-11-05 20:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
babygirl la fete asta e marea problema.... de craciun ce facem ma? no sex? stam cu lumanarea sculata? :)))))

:lol: si facem molifte........

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning