![]() |
Re: Masini de gagici
Nu am dat cu tigaia ...
U know i luv u. :lol: :D |
Quote:
|
eu de aia ii las in legea lor... le dau 2 blituri si daca nu se prind, sa fie sanatosi...
|
masini de gagici: honda civic type s... doar pentru cele care intr-adevar stiu sa conduca
|
type R..Type S e mai slaba. admir fetele care au masini puternice si stiu sa le foloseasca...le-au luat pt ce pot maisnile !
|
valib are motivul lui pentru care spune type s :)
|
mda ... stim noi ;)
|
ee..atunci si eu am motivul meu pt care spun Type R :)
|
Nu va mai 'duelati' cu 'Type'-urile:lol: Am priceput ce conduc prietenele voastre;)
|
Ada, ai priceput gresit :) eu stiu fete super ok care conduc CTR, de aia am zis.
|
si eu stiu fete care nu stiu sa lege 2 cuvinte si conduc Z4 .....:-P
|
eu stiu mai multe "spanioloaice" ce conduc masini de masini si ele au 8 clase si jumate din profesionala :P
|
Am vazut aseara o bucata intr-un Range Rover Sport cu jante cromate si vreo 3 toli mai mari decat cele stock :D ...oricum, o masina frumoasa pentru gagici ar fi s Toyota Aygo :D:D
|
ca si A5:rolleyes:
|
intotdeauna m-i sa parut ca o tipa arata bine la volanul unui Rav4 ,parerea mea...
|
nah, un suv de dimensiuni medii/mici intotdeauna e potrivit pentru o femeie... :)
|
logan 1.4 :lol:
|
pacat ar fi :)
totusi, eu revin cu ideea, loganul nu e o masina atat de proasta precum o face lumea, doar ca nu are performante extraordinare, dar e decenta... |
Nu mai zic nimic de Logan, decat ca nu imi place. :)
|
si se incadreza la categoria mini-suv
oarecum la dimensiuni asa ca se potriveste |
Quote:
|
Volkswagen Jetta
|
Quote:
|
da si asta...mai ales asta...(hyundai accent)
|
Dacia Logan
|
Lol...
De ce descreditati direct?? :)) Azi am vazut una intr-un S5... :( |
De 4 ani conduc oltcit. Şi-mi iubesc maşina. Şi sper s-o conduc şi peste 10:lol:
|
opel astra bertone :D
|
Quote:
|
Parerea mea
TOP 5: 1). Mini Cooper S 2). Polo GTI 3). MB ClK Cabriolet 4). Audi TT Roadster 5). BMW X3 |
Opel Astra GTC :)
|
BMW Seria 1 coupe
|
coupe? de ce coupe neaparat?
|
Si seria 1 in 5 usi mi se pare tot o masina de gagica.
|
Quote:
|
Quote:
Daca imi taie o desteapta fata de vreo 3 ori, sau nu ma lasa sa deblochez intersectia la semafor ... poate sa arate demential, eu tot o bag undeva. ;) |
masina nu este un accesoriu vestimentar!toata lumea ar trebui sa isi aleaga masina dupa experienta,la ce anume ii trebuie si dupa temperament!
e aiurea sa iti iei ditamai suv,ca sa iti cari copilul la gradi,si sa ocupi 2 locuri de parcare la piata,ca nu poti sa iti parchezi masina... e aiurea sa iti iei o masina de peste 200 de cai,cu tractiune pe spate,cind te stresezi numai sa nu cumva o calci mai tare decit trebuie si sa iti fuge curu'...ca vezi doamne are semn de bimmer.... pe de alta parte nici "gagicile" nu sunt la fel!una e la costum toata ziua..si lucreaza la birou ...ei nu i-ar sta bine matizul rosu!!! pe aialalta,total extravaganta iara o vad in honda civic,evident nou... fiecare masina are o personalitate,exact cum are fiecare om.... |
ok, si pe tine te vad intr-un mini cooper s, fara probleme :)
|
oricum masina suprema pentru fete (pe langa cele 5 care le-am postat deja aici) este si va ramane : 206 :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning