Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

b01uxd 16-01-08 21:32

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1295298)
Pai daca nu mai conteaza si o faci in spirit de competitie de ce nu te dai si cu Logan (cu cip si evacuare)?

da am zis io ca nu vreau? dak citeai tot vedeai ca seatu cu loganu stock si alfa cu loganu cipuit si evacuare.....vino in buc si ne dam nu vin io pana la mama draq degeaba.....io oricum sunt sigur de rezultat

scorpio GL 16-01-08 22:28

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1294658)
Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush
Poate e vreunu mai priceput k noi si ne dumireste :rolleyes2

eu am in talon 55 de cai, ce zici ne dam?

GTA 17-01-08 00:39

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1296569)
da am zis io ca nu vreau? dak citeai tot vedeai ca seatu cu loganu stock si alfa cu loganu cipuit si evacuare.....vino in buc si ne dam nu vin io pana la mama draq degeaba.....io oricum sunt sigur de rezultat

Mai bine pune mana pe o harta si vezi ca "mama dreaq" e la 125km de Bucuresti din care 107km sunt Autostrada.....

Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi???

Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc.
Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras.......

PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e....

GTA 17-01-08 00:50

Vali....sa-i duci si un buchet de flori in semn de recunostinta ca te-a asteptat.......:):):):):):)

kidu2006 17-01-08 01:56

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1296701)
eu am in talon 55 de cai, ce zici ne dam?

In talon 55cp si sub capota?:lol: ,da in principiu merita incercat,numai sa nu minti:???:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops:
Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat)

kidu2006 17-01-08 02:04

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1296963)
In talon 55cp si sub capota?:lol: ,da in principiu merita incercat,numai sa nu minti:???:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops:
Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat)

Gata...
https://www.youtube.com/watch?v=k_3eVrgiBVc

scorpio GL 17-01-08 08:46

Sub capota nu mai sant 55, dar oricum cred ca sant mai putini ca ai tai.Cum se usuca pe jos iti dau pm, ok?

kidu2006 17-01-08 09:24

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1297101)
Sub capota nu mai sant 55, dar oricum cred ca sant mai putini ca ai tai.Cum se usuca pe jos iti dau pm, ok?

Poate sunt mai putini k ai mei sub capota ta,dar sa nu uitam k tu cantaresti mult mai putin k mine!;) Oricum poate zici exact cat ai k sa stiu si eu:???: ..In principiu ti-am zis Da:twisted:

scorpio GL 17-01-08 10:25

teoretic motorul are 90 cai, pana se usuca asfaltul nu stiu, dar nu ascund nimic cand o sa ne intalnim

b01uxd 18-01-08 23:30

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1296903)
Mai bine pune mana pe o harta si vezi ca "mama dreaq" e la 125km de Bucuresti din care 107km sunt Autostrada.....

Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi???

Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc.
Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras.......

PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e....

ai impresia ca jignesti p cineva? il ajuta cu ceva licenta de pilot? am zis eu ca vreau sa fac raliu cu el? nu cred ca il ajuta licenta p 400 de metri mers drept, sa aprecieze momentu schimbarii si sa apese p pedale poate si bunicamea sa sti si care e treaba o avea si vreun logan wtcc sau ceva wrc ??? si apropo dak tot sta in slobozia de ce nu ne intalnim la a 2a parcare p A2 io zic ca asa e frumos si normal, la mijloc.

b01uxd 22-01-08 23:56

deci gata? alti doritori nu mai exista, vreun logan cu nos ceva avem? vreunu turbo???:)) am glumit 1.6 16v stock sau cu cip....inca astept...

kidu2006 23-01-08 15:11

Ma pana la urma e vreo pisica 1.6 sau 1.8 pe aici?stock?k daca e ii rog sa treaca pe la topicu meu.celica mea vrea o pisica sa se joace cu ea nitel:twisted:,ceva doritori? :-ss:rolleyes2

b01uxd 25-01-08 22:15

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1309351)
Ma pana la urma e vreo pisica 1.6 sau 1.8 pe aici?stock?k daca e ii rog sa treaca pe la topicu meu.celica mea vrea o pisica sa se joace cu ea nitel:twisted:,ceva doritori? :-ss:rolleyes2

ma pana la urma o sa rog p cineva sa inchida threadu asta ca logan nam prea gasit decat in slobozia , o sa deschid altu cu masini pana in 130 de cai sau nush , loganu nu prea vrea lumea sa traga de el.....

Cristty 26-01-08 15:31

Poate ca stiu proprietarii lor ce "pot" si nu vor sa se faca de ras cu el :)

mystify 26-01-08 18:36

pana la urma ce s-a intamplat? Alfa sau Loganul?

b01uxd 27-01-08 00:35

Quote:

Originally Posted by mystify (Post 1316189)
pana la urma ce s-a intamplat? Alfa sau Loganul?

pana la urma am ramas cu vorbele, mam dat cu ceva masini da in nici un caz loganul singura ruda apropiata a fost un megane 1.6 16v 107 cp am facuto cu alfa ma facut cu seatu, io zic ca din cauza cauciucurilor cu seatu al motiv nu prea as vedea .....o sa urmeze si revansa:)

MIRCAT 30-01-08 00:55

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1292982)
asha... incepem cu inceputul..... eu am Megane din 2001 - classic, motor K4M.... dap... la fel cu ala de pe Logan
1. da... e mai greu decat loganul cu exact 17 kile..... logan=1115, megane=1132... deci nu e cine shtie ce diferentza.....
2. acceleratzia mea e pe cablu sigur.... ca-l am akolo la motor shi trag de el daca vreau....
3. la electronica nu ma bag.... ca nu shtiu... o fi...
In final..... neah..... loganu' stock nu sta langa mine..... shi n-am cip...

ai megane din 2001 si acceleratia e pe cablu????misto....Renault RS avea dreptate cand spunea acele lucruri de acceleratia meganului care este facuta dupa nu stiu ce norme de poluare=>de aici fiind dotat cu acel mecanism electronic de accelerare!!!poate imi dai si mie pontu cu cablu.....

scz de offtopic!!!
ps:Khalis....ne intrecem in decibeli daca vrei

Khalis 30-01-08 19:18

mircat: se prea poate sa greshesc la faza cu acceleratia... nu ma omor la capitolul mecanica.... dar... daca am cablul ala la motor shi motorul se tureaza cand trag de el.... asta nu inseamna ca acceleratia e pe cablu?.... e o intrebare.... nu un mishto... deci zi-mi shi mie......
intrecere in decibeli?...... ma rog..... daca vrei.... :-P

ANM 08-02-08 02:43

acceleratia e pe cablu la foarte multe masini din ziua de astazi....masini gen a4, a6 nu mai au pe cablu..so chill out!

b01uxd 09-02-08 22:22

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1343042)
acceleratia e pe cablu la foarte multe masini din ziua de astazi....masini gen a4, a6 nu mai au pe cablu..so chill out!

adevaru e ca si la oltcitu meu e p cablu:)))))))

Claudiu_Vcc 12-02-08 09:00

Salut ma dau eu cu tine dk te mai intereseaza logan 16.16v

Claudiu_Vcc 12-02-08 09:14

E brek masina masa proprie 1300 kg astept raspuns.

emperor5k 12-02-08 09:51

numi plac daciile...da io da loganu la afla cu sau fara chip rau d tot. e suficient sa intrii pe orice site sa te convingi. alfa aia degeaba are 1200kg si 120cp ca tot in 10.6 ia suta.loganu are parka 10.2 stock.am presupus ca alfa e noua si are toti caii la locu lor.,, alfa aia e buna de scos la plimbare nu de dus la liniute;)

b01uxd 12-02-08 12:28

Quote:

Originally Posted by emperor5k (Post 1351539)
numi plac daciile...da io da loganu la afla cu sau fara chip rau d tot. e suficient sa intrii pe orice site sa te convingi. alfa aia degeaba are 1200kg si 120cp ca tot in 10.6 ia suta.loganu are parka 10.2 stock.am presupus ca alfa e noua si are toti caii la locu lor.,, alfa aia e buna de scos la plimbare nu de dus la liniute;)

dak asa zici u , io sunt foarte curios c sar intampla p strada oricum alfa mea are 104000 de km oricum e in stare mult mai buna ca orice logan cu 0 km:P

Anggell 19-02-08 10:30

Quote:

Originally Posted by emperor5k (Post 1351539)

Am zis doar ca nu mai intervin pe topikul asta de "cunoscatori" dar cand vad asemenea ineptii imi vine sa-mi cumpar Logan...:)
Tu in viata reala mergi cu RATB-ul si noaptea tarziu te dai la liniutze pe orice site , nu?
Tinere ciumpalac, alfa aia face marea majoritate a masinilor cu motor 1.6 aspirat fabricat in aceeasi perioada cu ea. Doar 1.6-le astea mai noi sa aiba sanse...Repet Loganu 16V si-o ia grav si de la Leon...si de la majoritatea masinilor din clasa ei cu motor 1.6 si 100cp cu tot ce declara Dacia la ei pe site...
Btw, fii mai atent la toate site-urile ca momentan nu prea stii sa te exprimi in limba Romana, da nu ma mira la ce pachet de cunostinte detii in materie de masini...:)

pHlow 19-02-08 13:48

omu a fost provocat,si de un break.. nu vad rostul discutiilor,pana acum cauta nerabdator logan...

Claudiu_Vcc 19-02-08 14:49

Quote:

Originally Posted by Anggell (Post 1368482)
Am zis doar ca nu mai intervin pe topikul asta de "cunoscatori" dar cand vad asemenea ineptii imi vine sa-mi cumpar Logan...:)
Tu in viata reala mergi cu RATB-ul si noaptea tarziu te dai la liniutze pe orice site , nu?
Tinere ciumpalac, alfa aia face marea majoritate a masinilor cu motor 1.6 aspirat fabricat in aceeasi perioada cu ea. Doar 1.6-le astea mai noi sa aiba sanse...Repet Loganu 16V si-o ia grav si de la Leon...si de la majoritatea masinilor din clasa ei cu motor 1.6 si 100cp cu tot ce declara Dacia la ei pe site...
Btw, fii mai atent la toate site-urile ca momentan nu prea stii sa te exprimi in limba Romana, da nu ma mira la ce pachet de cunostinte detii in materie de masini...:)

Domnule Taran tu nu ai ce face decat sa vorbesti aiurea, sa te aflii si tu in treaba sa fi si tu "cunoscator", tu ai macar o masina cu care sa te misti sa nu mirosi transpiratia altora prin RATB. Si CIUMPALAC esti tu cu ..... nu mai te baga unde nu stii despre ce e vorba.

Claudiu_Vcc 19-02-08 14:52

Quote:

Originally Posted by Anggell (Post 1368482)

Tu nu te uiti la numele userului tau "Anggel", tu esti cumva pe invers si vrei sa agati pe cineva pe aici?

Calimero2003 19-02-08 15:09

Mda ... aseara am vazut cum trage un Logan 1.6 16v .... eu zic ca-ti rupe curu la Alfa aia si sunt aproape convins ca nici Leonul nu are sanse (desi am si eu un Leon --- oarecum sunt fan Leon).And btw omu are acuma un logan la dispozitie sa incerce ... ce mai asteapta? ... mie mi-a soptit o randunica ca deja l-au incins cateva Loganuri ..... se pare ca acuma se trage de cur inapoi....

b01uxd 19-02-08 17:43

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1368998)
Mda ... aseara am vazut cum trage un Logan 1.6 16v .... eu zic ca-ti rupe curu la Alfa aia si sunt aproape convins ca nici Leonul nu are sanse (desi am si eu un Leon --- oarecum sunt fan Leon).And btw omu are acuma un logan la dispozitie sa incerce ... ce mai asteapta? ... mie mi-a soptit o randunica ca deja l-au incins cateva Loganuri ..... se pare ca acuma se trage de cur inapoi....

io zic sa te mai interesezi:) intreabal p baiatu cu breaku c am facut , cati oameni eram in masina.....chestii dastea, oricum mam convins ca da loganul trage bine, dar nu de ajuns de bine incat sa ma faca

pHlow 19-02-08 18:26

scuze de OT,dar cu ce te-ai dat cu el? cu alfa sau cu leonul?

Anggell 19-02-08 19:17

doar cunoscatori pe aici. Claudiu, nici tu nu stii sa scrii in limba romana(ati facut 1-4 impreuna?)...un moderator ar trebui sa fie sesizat.
Calimero, Alfa il face pe Leon, cum adica esti aproape convins?

b01uxd 19-02-08 21:15

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1369396)
scuze de OT,dar cu ce te-ai dat cu el? cu alfa sau cu leonul?

cu alfa, leonu nu era incaltat la momentul acela, nici acu nu este.....estimez ca mar face dak mas da cu leonu cu o masina maxim, adik loganu la vitezele 1 si 2 statea bine de tot langa alfa, in fine eram 3 in masina si ei erau 2 in logan, dar sa tinut bine....cu toate astea cand reusesc sa pun caciucuri noi la leon astept un logan 16v..........si nu ma laud ca am facut o masina de 105 cai dar mai noua cu una de 120 de cai dar cu 104000km....oricum consider ca a fost destul de bun loganu desi nu ma asteptam.......in fond e motor renault deci dacia nare legatura:P

L3on 19-02-08 22:17

loganul era break ?

b01uxd 20-02-08 00:09

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 1370052)
loganul era break ?

da, este breack

b01uxd 20-02-08 00:16

mda am vazut si eu acu p siteu dacia ca loganu breack e mai lent ca ala normal, oricum p aceasta cale provoc un logan normal da 16v .... la o liniutza, ard de nerabdare sa vad care e diferenta intre breack si normal

Claudiu_Vcc 20-02-08 22:19

angel eu nu vreau sa ma cert cu tine nu am nimic de impartit cu tine asa e are dreptate baiatul cu alfa ei erau 3 noi eram 2 in masina dar i-am zis k oricand vrea sa ne mai dam nu e nici o problema mergem si ne dam. multa bafta! si angel lasa te rog intepaturile!

Anggell 20-02-08 23:45

eu cred ca tu ai inceput, "intepaturile" e putin spus....

b01uxd 22-02-08 13:49

Quote:

Originally Posted by Anggell (Post 1372732)
eu cred ca tu ai inceput, "intepaturile" e putin spus....

eu cred ca mai bine nu mai postezi p aici;) nu de alta da nu e bine sa ma superi:P...

b01uxd 22-02-08 13:50

Quote:

Originally Posted by Claudiu_Vcc (Post 1372500)
angel eu nu vreau sa ma cert cu tine nu am nimic de impartit cu tine asa e are dreptate baiatul cu alfa ei erau 3 noi eram 2 in masina dar i-am zis k oricand vrea sa ne mai dam nu e nici o problema mergem si ne dam. multa bafta! si angel lasa te rog intepaturile!

incerci azi cu leonu?
:)

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning