![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi??? Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc. Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras....... PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e.... |
Vali....sa-i duci si un buchet de flori in semn de recunostinta ca te-a asteptat.......:):):):):):)
|
Quote:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops: Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat) |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=k_3eVrgiBVc |
Sub capota nu mai sant 55, dar oricum cred ca sant mai putini ca ai tai.Cum se usuca pe jos iti dau pm, ok?
|
Quote:
|
teoretic motorul are 90 cai, pana se usuca asfaltul nu stiu, dar nu ascund nimic cand o sa ne intalnim
|
Quote:
|
deci gata? alti doritori nu mai exista, vreun logan cu nos ceva avem? vreunu turbo???:)) am glumit 1.6 16v stock sau cu cip....inca astept...
|
Ma pana la urma e vreo pisica 1.6 sau 1.8 pe aici?stock?k daca e ii rog sa treaca pe la topicu meu.celica mea vrea o pisica sa se joace cu ea nitel:twisted:,ceva doritori? :-ss:rolleyes2
|
Quote:
|
Poate ca stiu proprietarii lor ce "pot" si nu vor sa se faca de ras cu el :)
|
pana la urma ce s-a intamplat? Alfa sau Loganul?
|
Quote:
|
Quote:
scz de offtopic!!! ps:Khalis....ne intrecem in decibeli daca vrei |
mircat: se prea poate sa greshesc la faza cu acceleratia... nu ma omor la capitolul mecanica.... dar... daca am cablul ala la motor shi motorul se tureaza cand trag de el.... asta nu inseamna ca acceleratia e pe cablu?.... e o intrebare.... nu un mishto... deci zi-mi shi mie......
intrecere in decibeli?...... ma rog..... daca vrei.... :-P |
acceleratia e pe cablu la foarte multe masini din ziua de astazi....masini gen a4, a6 nu mai au pe cablu..so chill out!
|
Quote:
|
Salut ma dau eu cu tine dk te mai intereseaza logan 16.16v
|
E brek masina masa proprie 1300 kg astept raspuns.
|
numi plac daciile...da io da loganu la afla cu sau fara chip rau d tot. e suficient sa intrii pe orice site sa te convingi. alfa aia degeaba are 1200kg si 120cp ca tot in 10.6 ia suta.loganu are parka 10.2 stock.am presupus ca alfa e noua si are toti caii la locu lor.,, alfa aia e buna de scos la plimbare nu de dus la liniute;)
|
Quote:
|
Quote:
Tu in viata reala mergi cu RATB-ul si noaptea tarziu te dai la liniutze pe orice site , nu? Tinere ciumpalac, alfa aia face marea majoritate a masinilor cu motor 1.6 aspirat fabricat in aceeasi perioada cu ea. Doar 1.6-le astea mai noi sa aiba sanse...Repet Loganu 16V si-o ia grav si de la Leon...si de la majoritatea masinilor din clasa ei cu motor 1.6 si 100cp cu tot ce declara Dacia la ei pe site... Btw, fii mai atent la toate site-urile ca momentan nu prea stii sa te exprimi in limba Romana, da nu ma mira la ce pachet de cunostinte detii in materie de masini...:) |
omu a fost provocat,si de un break.. nu vad rostul discutiilor,pana acum cauta nerabdator logan...
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda ... aseara am vazut cum trage un Logan 1.6 16v .... eu zic ca-ti rupe curu la Alfa aia si sunt aproape convins ca nici Leonul nu are sanse (desi am si eu un Leon --- oarecum sunt fan Leon).And btw omu are acuma un logan la dispozitie sa incerce ... ce mai asteapta? ... mie mi-a soptit o randunica ca deja l-au incins cateva Loganuri ..... se pare ca acuma se trage de cur inapoi....
|
Quote:
|
scuze de OT,dar cu ce te-ai dat cu el? cu alfa sau cu leonul?
|
doar cunoscatori pe aici. Claudiu, nici tu nu stii sa scrii in limba romana(ati facut 1-4 impreuna?)...un moderator ar trebui sa fie sesizat.
Calimero, Alfa il face pe Leon, cum adica esti aproape convins? |
Quote:
|
loganul era break ?
|
Quote:
|
mda am vazut si eu acu p siteu dacia ca loganu breack e mai lent ca ala normal, oricum p aceasta cale provoc un logan normal da 16v .... la o liniutza, ard de nerabdare sa vad care e diferenta intre breack si normal
|
angel eu nu vreau sa ma cert cu tine nu am nimic de impartit cu tine asa e are dreptate baiatul cu alfa ei erau 3 noi eram 2 in masina dar i-am zis k oricand vrea sa ne mai dam nu e nici o problema mergem si ne dam. multa bafta! si angel lasa te rog intepaturile!
|
eu cred ca tu ai inceput, "intepaturile" e putin spus....
|
Quote:
|
Quote:
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning