![]() |
cohones = speeder
titus = sgm fizz = map michael jackson = michael si tot asa ;) o sa le inveti :D la inceput e mai greu :P |
In seara asta mi-am consumat toata adrenalina :D
Si mai tusesc si ca un porc :x :x |
Re:
Quote:
|
=)) muahahah good question , aseara , nu mai puteam de nervi :( a trecut... :D acum merge bine \"motoru\" ..
|
Re:
Quote:
|
NU .... e pe Injectie :D :D :D stii ce rimeaza cu injectie nu ? chestia aia care o are ****** cand il/o vede pe cici balerina :) :) :) :) ( prietenii stiu de ce) ;)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
da , dar ****** nu are o perfectie cand il/o vede pe cici balerina , ci o ... erectie :))))) cici balerina is a shemale... ;)
P.S : sry fac niste teste.. nu bagati in seama chestiile atasate.. |
merge in frameuri si nu o mai plagia pe eryka :)))
|
doar incerc sa demonstrez ceva cuiva , merge bine , dar tre sa se incarce ;)
|
http://site.neogen.ro/crys_sty/
Pagina mea! |
:)
Pentru Singurelul , primul neon costa 480.000 lei,mi-am pus si eu unul de la pe bicicleta :)
Restul sub 500.000 lei :) |
Azi e decizia finala : BASESCU sau NASTASE ?!?!
Ati votat ? |
Suntem condusi de molii!!!
|
:)
tng:BASESCU clar.Vorba lui Gigi Becali \"dintre doua rele,alegem raul cel mai mic\" 8)
|
Moamaaaaaaa....ce sondaje....life acu pe TV
bataie stransa intre basescu si nastase hai basescu !!!!!! |
3 Attachment(s)
Nu aveam unde sa pun pozele pt hosting.
|
Re: :)
Quote:
merci merci merci! |
bah!!!! am o durere de cap de'ti lasa gura apa!!!
|
Hondare ne faci un trafic cu cei 750 kb din semnatura...
|
nurofen,efferalgan,upsarin,etc :D
|
aulin, ketonal....eventual 2 ciocane`n gura....sau in cap!
|
happiest man alive :D
|
Re:
Quote:
|
stitzi cum a ramas cu calu' ???? :roll: :?
cum am stabilit... :joy: :woowoo: :clap: :tetter: ps: daca imi iau o camila, unde o parchez la iarna :idea: :? :wink: ... shi cu rechinu' meu ce fac :joy: :woowoo: :sadblinky |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nope , mai incearca :D nu o sa aflii niciodata , mai important decat raliurile and shit ;) sunt curios daca o sa-ti dai vreodata seama despre ce e vb
|
Re:
Quote:
|
mda :D , cert e ca i`m the happiest man alive :)
|
wey am o problema...stiu ca aici postatzi asa de`an pururea....dar.....da`tzi`mi wey si mie un serial..sa pot juca pe net underground 2..sau ......un crack...ceva de genu..ca am ramas fara retea....si acu am doar net....si ma plictisesc in quick race...haidi weyy ....plssssssssssssssssssssssssss
|
Nu. Poti sa mori de plictiseala atata timp cat promiti ca faci poze :lol:
|
...spre deosbire de mine ... :cry: :cry:
cu toate ca si eu trebuia sa fiu la fel..ca am luat permisu pe care mi-l doream super mult si bla bla ... deh ...life sux ! :cry: :cry: :roll: oricum ...totu` trece :roll: p.s. : mesaju asta era dupa al lui Santos ...dar iar am dat post reply si am uitat :roll: :( :cry: |
Re:
Quote:
ce poze...bree.....??? |
Pai sa vedem daca iese sufletu cand mori ( de plictiseala) :wink:
|
Plimb cercu pe langa patrat prin parc.....ca sa vada MPA(ministerul protectiei animalelor) cum imi iese sufletu` atunci cand ii plictisit......
|
scoate cuva aia de la spate . parca ai face sarmale
|
Mai laso mah ca inca nu am vazut poze puse la kitch tuning 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si niji nu o sa fie pusa! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning