![]() |
mie imi place de delia(n&d) :) e buna blonda
|
3 Attachment(s)
Pozele cu nadine sunt frumoase...eu am calendarul din 2004 pe undeva printr-un sertar...pentru asa ceva au fost facute fotografiile.
alex_maxx, si mie imi place Emmanuelle Chriqui. Mi-a placut de ea in \"100 girls\", insa doar atat. Zilele trecute am vazut filmul \"On the line\", si am ramas shocat cand am vazut-o pt ca seamana foarte mult (cam 90%) cu fosta mea prietena...asa ca am facut cercetari sa vad cine este tipa, si am cateva poze cu ea... |
dragutza tipa
|
Am vazut odata un film X turnat in aceeasi locatie unde sunt facute si pozele alea cu Nadine.
Ontopic:Mijto gajicele...Ultima kiar f misto,foarte dragutza la fatza. |
Re:
Quote:
acum e mai depasita ca horia moculescu :twisted: :twisted: |
9 Attachment(s)
hai ca bag si eu cateva :twisted: sa zik ca imi sunt prietene... :twisted: neh hai ca nu is rau, sunt luate de pe un site pe care tot imblam eu acum cativa ani :twisted: :twisted: dc vreti mai pun si va si dau site-ul :twisted:
|
9 Attachment(s)
pun fara sa mai cereti.... :twisted: da mai am dc vreti :lol: si sunt inca cateva bucatele....fiu....sa ziki ca nu sunt femei pe lumea asta
p.s. pic1 cred ca e cea mai frumoasa fate pe care am vazut-o.... :oops: |
bine copilu ........bv !!!!! misto unele dintre ele ...
|
oohhoooooooo,bv frateeeeeeeeeeeeeeeee
|
9 Attachment(s)
sa inteleg ca mai vreti nu 8) mai bag inca o serie....dar tot tipa aia de la pic1 e cea mai faina :roll:
|
1 Attachment(s)
Aici cuvintele nu-si au rostul :wink:
|
super femei :twisted:
|
mai bag? ca daca caut bine mai gasesc :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
9 Attachment(s)
:arrow: :twisted:
|
da da da... e marioara murarescu in pozele astea, nu? :lol:
|
cel mai mult imi plac pozele cu femei+masini tari in decor
|
Re:
Quote:
|
ce JACK frate,femeia sa fie,ca JACK-u afecteaza....stii u..... 8)
pt ea da........ :lol: |
dupa ma ... dupa ce se termina \"totul\" atunci poti sa bei .. de placere... ca afecteaza ? ata ete .. :)
tu / noi sa fim fericiti :) :) :) |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am impresia ca vorbim despre tantea aia cu kooroo cat usa, plina de fite si fara voce ? :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
:boxing: :boxing: :boxing: :poke: :poke: :poke: :pissed: :pissed: :chainsaw: :headache:
|
Totusi ma las pagubasa................pt. ca e o vorba..\"di gustibus non disputandum\" ma rog sper ca ma scris bine...aleks tre sa stii mai bine ca mine ca ai facut dreptu.............. :D
|
1 Attachment(s)
:wink:
ps : pinguinul cel mic sunt eu |
misto poza flaviutza
:lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
........
|
u esti tipa dintre masini?
|
ea e cono ... :D
viva la phutoshop :)) |
Sunt eu si nu am facut nimik in photoshop am pus margini si am scris pe poza......de ce zici asta evlsanros?....pe bune ca nu am facut nimik,pt. ca nu am photoshop !
|
pana mea , negrul ala de pe margine , eu de obicei il dau pe photoshop , d`asta am zis ce-am zis , chill :D okay ?:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning