![]() |
DVD-ule nu inca :) e pe vine sunt doar curios.. atat :) SANTOSE fa-mi si mie clio ala. pleasssssseee daca iese cum imi place dau o bere. aaa scuze cola.
|
1 Attachment(s)
:bunch:
p.s. bagati si pe la mine comentarii.... |
marfa bara fatza. imi place... :)
|
e mishto masina dar parca fara niste oglinzi din alea smechere nu e masina...
|
1 Attachment(s)
aicade asta e pt tine :wink:
|
bei nu ma lasati fara semnalizare :D
|
imi place dar janta spate-i cam stramba..mai retuseazo :wink: in schimb e marpha
|
1 Attachment(s)
asta e pt AlexT
:wink: |
SUPER :wink:
|
faine, chiar imi place foarte mult
cine se mai baga? |
1 Attachment(s)
hmm se pare ca trebuie data alta tema
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
BUN BUN :D
|
frumos valy da vezi la eleronu ala intreapta`l
|
2 Attachment(s)
mi`a fost lene sa mai pun stickere si eleron :)
P.S. cred ca am deviat de la subiectul topicului cu Citroenul si cu Infiniti...voi nu credetzi acelasi lucru ?? :) si vinovatzii sunt..AlextT si DVDValy :)) no hard feelings boys :) |
1 Attachment(s)
salut ... dube banuiesc ca nu ati mai aranjat :)
asta e masina lu al batran :) si am vrea un alt paint job ( negru sau rosu ferari , ceva exotic ) si ce va mai trece voua prin cap masina are deja un tuning facut ( atat exterior cat si la motor ) la PROJECT ZWO in Germania . Va astept creatiile |
1 Attachment(s)
cine imi \"modifica\" si mie bmw`u asta ... vreau sa fie negru .. asa serios .. sa para de mafiotzi masina ..
|
Re:
Quote:
Frumoasa rau de tot dubitza.... :wink: |
2 Attachment(s)
merci andrei :)
inca 2 asa :) ca sa o vedeti mai bine |
1 Attachment(s)
Uite razak
|
1 Attachment(s)
Salut! Daca ati putea pune niste roti pe asta...si ce mai vreti voi :) Merci!
|
1 Attachment(s)
:roll: ....va rog frumos sa nu treceti cu vederea nimic si sa-mi spuneti unde am gresit si daca va place :roll:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Mafia :D |
@ ANDREY 10x man :) pe negru se poate :D sau portocaliu ceva ... exotic acolo :) oricum arata bine :) inafata de culoare altceva n-am observat :oops: daca ai mai modificat ceva let me know
xxdadixx nu te bagi la ea :D ... va astept si pe ceilalti cu variante ... are tuningu asta pe ea de 15 ani ( de cand a fost cumparata ) si i-ar prinde bine un facelift ceva :) madskillz :D just 4 the fun of it :) flowerpower? |
1 Attachment(s)
ajea la foc rapid...chiar nu am gasit nimik sa se potriveasca.... :evil: ....una bucata prag(e pereche dar nu se vede in poza. :P ..)....lasata...jentzi...culoare...shi cam atat in mare...++faruri,maner la usa scos...fara grila....shi cred k asta e tot....
P.S.:nu merge pe modelul asta flower power..shi nu ma bag la ajea ceva oricum..prea incarcat pt mine....don'like it like that...shi sa nu zicetzi k am incarcat primera...aia e cu reclame pt ideea k ar fii majina de curse...Bla,bla,bla.... :roll: 8) |
2 Attachment(s)
facetzi si voi ... e a lu florin_cars
|
bey nenea soricel....sorry k itzi zic..poate nu ar trebui sa-ti zic tocmai tie pt k nu esti singurul...dar ma gandeam sa nu se mai faca dezordine pe aicea..sa rmana la numele thread-ului......Masinile VOASTRE \"preparate\" de cei care se ocup....domnul florin_cars este poftit sa-si puna fordul consul aicea dak vrea....U ce zici???sau editezi frumos mesajul k sa zica ceva de genul::florin_cars m-a rugat sa postez in locul lui...vrea x si y la majina....sa vdm ce facetzi voi..asta e varianta mea:\"\"..... :wink: :roll: :P 8)
Don't throw rocks at me....!! :arrow: |
ok man ... nu sarii in sus ... uitate la restu ...tu direct pe mine ai sarit ... bine ca astia nu vin cu nissan skyline shi ***uri ... shi sari pe mine :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist
|
dawg...chill a little...am zis k nu esti singuru'......sorry..n-am crezut k o sa o iei atat de personal...damm....desi ma asteptam.....hmmm...anyway..whateva'...nu vreau sa ma cert cu nimeni pe forum...am vazut deja prea multe pe aicea....hai k e deja off-topic rau de tot...shi ziceam de ordine...doooh...kool...
sper k ai priceput ideea...kiar dak am scris de zici k eram on crack... :roll: |
Re:
Quote:
refa vopseaua daca vrei totusi sa para mai reala |
2 Attachment(s)
sper sa va placa :wink:
|
andrey & madskillz :D andrei a facut schimbarea de culoare si imi place :) madskillz la fel si cu alte plus-uri :)
mai astept si eu creatii pe negru :) ( am vazut una pe un site si dadea bine ) madskillz daca poti sa o faci neagra si sa nu mai pui punctele alea portocali la jenti :D restu' nimic ?:D dvd merci :D insa front bumper-ul nu se potriveste :D am vazut recent si dacii cu spoiler de M si asta imi da de gandit :( |
1 Attachment(s)
uite si neagra + maner scos, emblema scoasa, faruri putin fumurii....
P.S. Nu ai si vreo poza cu spatele? |
4 Attachment(s)
cam asta am gasit acuma prin calc :) masina are ceva probleme cu electromotorul si sta de ceva vreme ( pt ca nu prea gasesc :( am gasit unu de vw beetle si l-au stricat aia de la Porsche Romania ... sunt incompetenti :( si-au uitat si o carpa in bloc :( si l-au stricat si mai rau ... insa acuma trebuie sa plece taikmiu in germania dupa o alta duba ca sa ii facem un transplant de motor :D si new paintjob & rims :D )
cam asta am momentan ( masina stand are destul de mult praf pe ea :( ) |
cer scuze moderatorilor dar nu stiu unde sa postez link-ul asta dar merita vazut
http://wdl.lug.ro/poze/best%20car%20in%20LA/ |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow: Flower power!
|
Heil 2 the king baby :)
suuuppperr tare :D , imi place front bumper-ul , si pragurile :) sunt marpha daca as mai avea una as faceo asa ( desi probabil mi-as lua modelul T1 :P pt asa ceva ) |
opa dadi ? ai revenit printre noi ?:D
|
La a mea nu mai incearca nimeni nimic? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning