Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

bobby_gsi2 12-05-09 14:40

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

Mie imi place bushonul :) . De ce nu ai pus niste praguri la nivel cu prelungirile barilor? e doar o parere personala......eventual si pragurile originale de gsi.....mai ales aripioare de pe aripa spate e mortala......cel putin la mine da bine.

aleks_t 12-05-09 22:59

prea tare a iesit kadettu dany. bine ca ti-ai rezolvat si cu fetele alea de usi pana la urma. ce mai ai in plan?

dany_let 13-05-09 00:20

Quote:

Originally Posted by aleks_t (Post 2313334)
prea tare a iesit kadettu dany. bine ca ti-ai rezolvat si cu fetele alea de usi pana la urma. ce mai ai in plan?

pai acum , urmeaza bord imbracat in piele , plafon in piele intoarsa , si abs...

asta astept acum...

dany_let 13-05-09 08:41

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2311609)
Mie imi place bushonul :) . De ce nu ai pus niste praguri la nivel cu prelungirile barilor? e doar o parere personala......eventual si pragurile originale de gsi.....mai ales aripioare de pe aripa spate e mortala......cel putin la mine da bine.

pragurile sunt la linie cu prelungirile..nu stiu ce sa zic...alea de gsi originale sunt mai mici decat astea, pragurile sunt din acelasi chit cu prelungirile. ;)

U_TUNING 13-05-09 12:37

Mamaaaaaaaaaa da ce urate sunt stop-urile alea imi vine sa vars pe tastatura!!!!!

Ai bagat o carutza de bani in masina asta si nu ai fost in stare sa iti cumperi un set de triple ca tot omu .......

U_TUNING 13-05-09 12:39

Ia arunca un ochi aici http://www.fk-automotive.de/websale7/ .....daca nu ai bani macar spune si tu cand e ziua ta si ti le fac cadou!!!!!!!!!!

dany_let 13-05-09 12:41

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2314572)
Mamaaaaaaaaaa da ce urate sunt stop-urile alea imi vine sa vars pe tastatura!!!!!

Ai bagat o carutza de bani in masina asta si nu ai fost in stare sa iti cumperi un set de triple ca tot omu .......

ba jegosule...tu ai o batista de piese de masina si vb cu mine??

al dreaq moldovean prost...o sa-mi iau ma si hella sa vedem ce mai comentezi , o sa-mi iau vre-o 3 set-uri de stopuri...si o sa le schimb la saptamana ...

atunci sa te vad ce mai zici ....infectule

U_TUNING 13-05-09 12:45

aaaaaaa dar dc vorbesti asa de urat cu mine?????

De cand tot ne ameninti cu cele stopuri hella..........

dany_let 13-05-09 14:50

AL DREAQ....cum te plictisesti tu si umplii forumu pe aici ...mai bine te apuci , gasesti o caroserie si arunci piesele alea pe ea...ca oricum iti rup franele!!

NuMbEr-OnE 13-05-09 20:51

Frumos Kadett.Tino tot asa.

dany_let 14-05-09 07:41

Quote:

Originally Posted by NuMbEr-OnE (Post 2316189)
Frumos Kadett.Tino tot asa.

multumesc.

h0rm0n 14-05-09 16:19

foarte frumoasa masina !

si culoare, si spoileru' la cum "isi face loc" la intercooler !

dar totusi am o intrebare... sub busonu' de rezervor, spoileru' e cam "desprins" si se vede culoarea alba... o lasi asa?

scturoag 14-05-09 23:34

Foarte frumos opelu' ... o singura chestie ... fara suparare ... stopurile alea trebuie schimbate de urgenta :D
Bafta cu proiectu' !

dany_let 15-05-09 08:44

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2318623)
foarte frumoasa masina !

si culoare, si spoileru' la cum "isi face loc" la intercooler !

dar totusi am o intrebare... sub busonu' de rezervor, spoileru' e cam "desprins" si se vede culoarea alba... o lasi asa?

nu nu , masina este acum in service pentru montarea abs-ului si pentru retus acolo la bara...cum sa o las asa? :)

stopurile vor fi schimbate...mai mult de o luna nu mai raman pe masina , or sa vina banda alba banda rosie .

dany_let 18-05-09 10:04

am si eu nevoie de niste senzori de abs pe fata , de vectra a sau calibra , de prefert calibra turbo...dar cred ca merg de pe orice calibra..:rolleyes2:rolleyes2

aleks_t 20-05-09 21:51

vezi ca se potrivesc de pe multe modele. eu am pus de opel corsa din 2000 si merge perfect. mi-am mai luat unu de rezerva de pe o vectra B, sunt identici si aia. pe vectra A mai rar gasesti, nu au fost echipate foarte multe cu ABS

LE: vezi ca suportul ala mic care strange senzorul de fuzeta mai difera la unele modele. scoti senzorul afara din suport si montezi suportul original inapoi

GTXR 21-05-09 18:49

eu nu stiu ce are lumea cu stopurile tale ,mie chiar imi plac, lasai frate ca altii le au sparte sau crapate si pe alea stock ;)

dany_let 23-05-09 19:08

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 2340343)
eu nu stiu ce are lumea cu stopurile tale ,mie chiar imi plac, lasai frate ca altii le au sparte sau crapate si pe alea stock ;)

nici eu nu ma omor dupa el , am sa le schimb...nu-i problema.

tocmai ce am venit de la Worthersee ...e al 2 lea care ma duc ...pacat ca e intalnire de vw si nu de opel...dar ce masini..si ce oameni mai rar...mi-am luat emblema porsche pentru volan si pentru jante, am sa revin cu poze.

rhadu 23-05-09 20:09

hai sa te scap de stopuri :D

dany_let 24-05-09 23:01

mai greu sa ma scapi de ele...ca am dat ceva pe ele, plus ca au costat si led-urile o galagie de bani...mai lasa-ma sa ma gandesc...

dany_let 01-06-09 11:46

5 Attachment(s)
am mai facut niste poze, trebuie sa-mi comand niste buze de jante de RH , aveti idee daca vinde cineva? si volanul cu emblema de porsche , o sa pun emblemele si pe jante , dar astept sa le vopsesc miezu si sa vina buzele...

Esperache 01-06-09 16:26

Baga un ochi aici : http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...17-309218.html

FLO_GSU 01-06-09 21:35

Am citit si eu toate posturile!!! Felicitari pt masina, arata intr-un mare fel!!! S-au investit foarte multi bani si foarte multi nervi si suflet, insa a meritat parerea mea, este superba!!! Un filmuletz ceva daca se poate cu masina???
Bafta in continuare!!! Un pretz la toba??? MS

dany_let 01-06-09 23:18

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2370980)

multumesc, dar mie imi trebuie mai late , cam 9,5...

dany_let 01-06-09 23:20

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2372149)
Am citit si eu toate posturile!!! Felicitari pt masina, arata intr-un mare fel!!! S-au investit foarte multi bani si foarte multi nervi si suflet, insa a meritat parerea mea, este superba!!! Un filmuletz ceva daca se poate cu masina???
Bafta in continuare!!! Un pretz la toba??? MS

multumesc , bani si nervi nu mai zic...sufletul nu-l pun la socoteala :))

un filmuletz ma tin de f mult timp sa-l fac...dar mai schimb cate ceva la masina si tot nu apuc sa fac...pret la toba...nu mai stiu , am luato de la un prieten pe un pret bun.

VladM 02-06-09 18:01

O intrebare,fara suparare,de curiozitate de ce sigla de la Porsche daca e Opel ? Masina imi place la nebunie,e doar o intrebare.

andi_cimpean 02-06-09 18:37

ca este fan PORSCHE :lol:

nu vezi ca are si la chei breloc cu Porsche?!

scturoag 02-06-09 18:38

Si lucreaza la Porsche !

dany_let 02-06-09 21:49

:)) da sunt fan porsche , lucrez la porsche , dar nu de asta...masina are jantele de porsche , are si embleme de porsche pe volan , o sa aiba si pe jante si pe etrieri , si scrisul de pe spate TURBO e porsche, se poarta mult afara tuning stil porsche ,mai ales la vw.

VaLeX 03-06-09 00:18

felicitari , imi place stilul acesta de tuning, finut dar in acelasi timp atent la detalii si finisari , ai o masina f reusita , culoarea e dementiala , asteptam si un filmulet daca se poate ...DRIVE SAFE !

dany_let 03-06-09 09:05

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2376311)
felicitari , imi place stilul acesta de tuning, finut dar in acelasi timp atent la detalii si finisari , ai o masina f reusita , culoarea e dementiala , asteptam si un filmulet daca se poate ...DRIVE SAFE !

multumesc...:oops::oops::oops:

mai am inca mult de munca...si bani de investit...dar usor usor...nu e gata nici 50% nici la detalii , nici la motor...filmuletze promit ca am sa fac...

FLO_GSU 03-06-09 15:10

Dany iti las si eu id meu de mess: fl0rin3l_vl , vreau sa te intreb ceva te rog sa dai add!! Mss!

dany_let 03-06-09 23:24

ti-am dat...

U_TUNING 04-06-09 13:44

Asta e un fel de Porsche Kadett 211 turbo:)))))))).....hai ca ai stricat-o cu emblemele tale de Porsche!!!!!!!

Pana la urma ce legatura are VW cu Opel si mai ales cu Porsche!!!!

Dar in fine....stii u cum e cu gusturile omului!

Esperache 04-06-09 14:00

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2380721)

Un chiar foarte stransa ... tehnic vorbind ! Mai documenteaza-te ...

magnifiqo 04-06-09 14:02

@ dany_let : si eu am aceeasi parere cu @u_TUNING...cel putin nu strica jantele alea, lasa-le asa. Ai putea sa scoti "gsi" & turbo" de pe spate, sa fie mai "imprevizibila".

dany_let 04-06-09 14:08

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2380721)
Asta e un fel de Porsche Kadett 211 turbo:)))))))).....hai ca ai stricat-o cu emblemele tale de Porsche!!!!!!!

bah moldovean obosit , iar ai venit cu caterinca pe aici ?! nu vezi ca lumea chiar crede ce spui obositule...mai bine te apuci sa urci motorul ala pe cotetu ala si sa vii sa te arunc in santz....nu mai pierde vremea pe forum-uri. ;)

al dreaq plictisitor...

dany_let 04-06-09 14:13

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 2380775)
@ dany_let : si eu am aceeasi parere cu @u_TUNING...cel putin nu strica jantele alea, lasa-le asa. Ai putea sa scoti "gsi" & turbo" de pe spate, sa fie mai "imprevizibila".

ok , fiecare cu parerea lui , jantele nu le stric cu emblemele de porsche , jantele sunt rh cup , replica dupa jantele de porsche , nu ai cum sa le strici , 2 la mana , uita-te si tu ca U TUNING stie , dar face el pe nebunu pe aici , uita-te pe afara la masini , o sa vezi jante de AMG pe vw , jante de MAYBACH pe vw sau opel , de porsche si asa mai departe , nu inventez eu tuningul acum , ce vad pe afara fac si eu ....sau idei proprii...iti respect parerea si gustul...la masina ta poti sa scoti emblemele , la a mea le pastrez, nu vreau sa fiu imprevizibil ptr nimeni in trafic , masina este un opel kadett gsi turbo cu jante de porsche. simplu si de efect...;)

ps.

ptr orice detalii va stau la dispozitie...

ps2 . de aia e forum sa discutam , sa vedem si sa invatam...

scturoag 04-06-09 14:20

Mie imi place cum ii sta cu jantele si volanul de porsche ... mai ales volanul pare a fi foarte indemanos :D
ce modificari mai urmeaza ?!? :D
apropo ... ce putere scoate moroul deocamdata ?!? :)

dany_let 04-06-09 14:39

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2380827)
Mie imi place cum ii sta cu jantele si volanul de porsche ... mai ales volanul pare a fi foarte indemanos :D
ce modificari mai urmeaza ?!? :D
apropo ... ce putere scoate moroul deocamdata ?!? :)

pai modificari...sunt multe dar nu le mai stiu nici eu in ce ordine , trebuie alte buze la jante pe spate , mai late undeva la 9,5 j , plafonul imbracat in piele intoarsa , bordul imbracat in piele , alte stopuri , suspensie reglabila , multe...nu le mai stiu ordinea...

acum motorul scoate 276 sau 278 pe dyno...e un dyno pus in paginile anterioare.

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning