Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/54236-ford-ka-1-3-01-bleu-azur.html)

catarsis 16-04-08 16:15

Re: My Ka

are doar nevoie de el; :) il cumperi separat

Shade 17-04-08 11:22

al meu a venit cu masina. am in portbagaj (nush daca mai e si la alte Ka-uri) un fel de tavita/compartiment in care este un suport pentru un carlig gen carabiniera (un oval pe care e prins surubul de fixare). iei ala si apoi dai jos capacul din fata barele de plastic. acolo il insurubezi si gata.

maharvey 17-04-08 22:55

si la mine e la fel ca la shade

claubmw92 18-04-08 19:46

si la mine:D

catarsis 18-04-08 21:19

5 Attachment(s)
v-as ruga sa postati probleme de genul asta in sectiunea "Zona tehnica";threadul acesta este strict legat de masina mea + modificarile care urmeaza sa i le aduk;terminand cu capitolul "platforme+carlige remorcare", pun cateva poze cu noile incaltari primite de buburuza mea azi;AsiaTec Wolfrace Black Yamato 15"; urmeaza in curand si cauciucurile Marangoni Zeta Linea 195/45 R15

spark88 18-04-08 22:11

Super smechere..........jante unicat :D:D:D
Bravo domnu si bafta

catarsis 18-04-08 22:33

merci merci ;

claubmw92 19-04-08 01:33

sunt prea tari nu cred ca am mai vazut asemenea jante la o masina asa de mica:o

nasucorloene 19-04-08 01:43

felicitari pentru jante sunt frumoase stiu delA mine ca am pus si eu la fel dar numai un pic mai mari pe focusu meu si arata beton sunt model frumos

DarkJEDI 19-04-08 23:14

bestiale jantele. dai si o vopsea pe etrieri. va da bine iti garrantez. la mine iam dat magenta perlat si se vede frumos.

catarsis 20-04-08 21:05

toate la randul lor;intr-o saptamana maxim intra la vopsit;apoi urmeaza folie , etrieri si restul;

DarkJEDI 29-04-08 15:50

intrebare: ce toba ai pe masina? ce diametru intrare? si ce rocomandari ai pt un ka? merci anticipat.

catarsis 29-04-08 20:28

am evacuare stoc momentan;un prieten si-a facut la Pilot Tuning Pitesti evacuarea din inox si l-a costat cca 14 mil(tot pt KA);in banii astia a intart si un filtru aer K&N;

catarsis 29-04-08 20:28

2 Attachment(s)
si un mic update

DarkJEDI 29-04-08 21:47

O duci la raliuri de vrei sa iti prinzi capota cu alea? :)) da bine asa da nu prea isi are rostu. si cu evacuarea , nu vreau una completa. vreau doar o toba finala, sa arate bine si sa sune frumos.atat si ma interesa ce diametru are.ford fiesta are aceeasi grosime la teava de intrare la final?sau e mai mare?

catarsis 29-04-08 22:10

3 Attachment(s)
cred ca are 30 mm dar nu bag mana-n foc;sigurantele nu sunt pt design;au rol practic;voi taia toata partea din fata a masinii asa ca inchidera stoc a capotei nu va mai functiona;ceva de genul asta o sa fie :

claubmw92 04-05-08 13:13

da motorul de ford puma mai este in plan???

catarsis 04-05-08 16:21

cat de curand voi face un transplant Puma 1.7 , Zetec SE 1.6 ..mai vedem ;am taiat fata masinii;o sa pun si ceva poze soon;

DarkJEDI 04-05-08 21:46

sa nu spui si niste preturi la operatiunea asta.

catarsis 19-05-08 17:18

3 Attachment(s)
My New Crystal Chrome Side Repeaters

KTA87 31-05-08 18:06

Faina "gargarita"! S-o stapanesti sanatos! Pacat ca nu are A/C

catarsis 31-05-08 19:29

nu are nevoie de AC ;oricum probabil noul motor va fi cu tot cu aer ;

KTA87 31-05-08 22:12

UPS... :)
Acum am vazut... Vrei sa-i pui motorul de 125Cp de pa Puma? E posibil?

catarsis 01-06-08 09:00

6 Attachment(s)
motorul de pe Puma se poate pune fara probleme pe KA ;sunt multe motoare care se potrivesc pe KA ; platforma Ka-ului este cea de Fiesta care din cate stiu este folosita si la Puma;unii mai dementi au pus chiar si Cosworth care e longitudinal;

spark88 01-06-08 10:25

WOW o sa fie nebunie:lol:
Super domnu ....pune odata poze cu jantele montate ;) mor de curiozitate

catarsis 01-06-08 15:10

5 Attachment(s)
WORK IN PROGRESS... si poza cu noul turometru care functioneaza perfect pe KA;

spark88 01-06-08 19:30

:oSUPER, vrei sa si vopsesti masina sau ramane asa albastru??
Bafta domnu ...abia astept sa vad produsul final :D

catarsis 01-06-08 19:44

masina va fi vopsita complet (interior + exterior) aceeasi culoare in cca 2 saptamani;

claubmw92 02-06-08 17:15

cu vechiul turometru ce vrei face???:-)

catarsis 02-06-08 18:32

l-am vandut

claubmw92 02-06-08 19:49

:sad: eram eu interesat de el
dar caut in continuare:-)

catarsis 02-06-08 20:00

pai oricum nu mergea pe ka ;arata turatia dublu;asta care-l am eu a fost 140 RON si merge perfect;daca esti interesat, da-mi mesaj pe PM si o sa-ti dau adresa site-ului de unde l-am comandat;

sorimih 03-06-08 12:45

Buna....sunt sori si tocmai am achizitionat un fordulet KA negru din 2001 ,1.3, motor endura, cu jante aliaj ,aer conditionat, servodirectie ,4 airbaguri...din pacate nu are ABS si geamuri electrice,asta mi-as mai fi dorit pe el,dar.la cate am vazut (vreo 15), ajutata de un profesionist,asta a fost cea mai tare...recent adusa din germania,de o saptamana, are 109.000 km,reali...arata bine si merge bine...spun cei care se pricep mai bine decat mine.....ii voi face poze si le postez...e frumusica tare.....pentru inceput vreau sa ii pun inchidere centralizata ...ulterior ma gandeam la niste leduri rosii la bord in locul luminii verzi...aaaa...si un mpr player sony in loc de radiocassul ei original...am inteles ca trebuie sa caut o masca suport.....stie cineva unde as putea gasi si cat costa.....sunt super incantata de ea....are super demaraj,baga f usor in viteze.... e stabila la curbe....sunt indragostita de ea.....dar sunt la inceput....o voi cosmetiza usor pe parcurs....nu imi dau seama cum are distributia....stiam ca motoarele endura au distributia pe lant... un priten spune ca lui i se pare pe curea,dar nu se pricepe la forduri ....unde exact trebuie sa ne uitam ?
In concluzie...aceasta este scurta noastra prezentare ....este prima mea masinuta....o sa am foarte mare grija de ea....o sa va o arat cat de curand...
Pe curand.....

KTA87 03-06-08 13:27

Quote:

Originally Posted by sorimih (Post 1568731)
Buna....sunt sori si tocmai am achizitionat un fordulet KA negru din 2001 ,1.3, motor endura, cu jante aliaj ,aer conditionat, servodirectie ,4 airbaguri...din pacate nu are ABS si geamuri electrice,asta mi-as mai fi dorit pe el,dar.la cate am vazut (vreo 15), ajutata de un profesionist,asta a fost cea mai tare...recent adusa din germania,de o saptamana, are 109.000 km,reali...arata bine si merge bine...spun cei care se pricep mai bine decat mine.....ii voi face poze si le postez...e frumusica tare.....pentru inceput vreau sa ii pun inchidere centralizata ...ulterior ma gandeam la niste leduri rosii la bord in locul luminii verzi...aaaa...si un mpr player sony in loc de radiocassul ei original...am inteles ca trebuie sa caut o masca suport.....stie cineva unde as putea gasi si cat costa.....sunt super incantata de ea....are super demaraj,baga f usor in viteze.... e stabila la curbe....sunt indragostita de ea.....dar sunt la inceput....o voi cosmetiza usor pe parcurs....nu imi dau seama cum are distributia....stiam ca motoarele endura au distributia pe lant... un priten spune ca lui i se pare pe curea,dar nu se pricepe la forduri ....unde exact trebuie sa ne uitam ?
In concluzie...aceasta este scurta noastra prezentare ....este prima mea masinuta....o sa am foarte mare grija de ea....o sa va o arat cat de curand...
Pe curand.....

Foarte Frumos, dar cel mai bine e sa deschizi un nou topic in care sa-ti prezinti "jucaria", sa pui poze si sa porti discutii. Acest topic apartine unui alt posesor de Ford Ka, poti face si tu ceva asemanator. Vad ca esti nou pe forum. Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM(Private mesage) si te voi ajuta..

EDIT - buna iniativa, astept ca userul sa deschida un thread nou in care sa povesteasca despre masina eventual de a rezolva anumite dileme, ulterior o sa sterg aceste 2 posturi pentru a mentine acest thread curat (in maxim 24 de ore) !!!

catarsis 03-06-08 18:55

cu ce te pot ajuta eu : distributia la KA e pe lant 100 %;degeaba cauti cureaua ca nu o sa o gasesti;flansa adaptoare pt mp3 o gasesti prin Vitan din cate am inteles;eu in Ploiesti am gasit-o la o firma care monteaza audio-video pe masini si costa cca 70 RON;cu inchiderea o sa fie mai greu;din cate am inteles este mai complicat de montat la ka si nu prea se baga multi;eu am luat-o pe a mea cu inchiderea montata;faza cu ABS e cam naspa;eu as fi preferat sa nu am aer dar sa am ABS;in rest ce sa zic... sa o stapanesti sanatos fara incidente rutiere;

catarsis 09-06-08 18:11

4 Attachment(s)
in sfarsit am terminat de modificat fata;luni intra la vopsit;

GTXR 12-06-08 17:06

foarte tare ,am citit de la inceput totul .nu am vazut in romania nici un ka modificat,sa ne ti la curent cu ceea ce faci .bafta

miliady 12-06-08 17:19

nu am inteles exact de ce ai taiat traversa... lonjeronul din fata....

nu avea loc motorul de puma sau ai vrut tu sa intaresti masina in caz de accident?
as vrea si eu un motor dinasta de puma .. sa imi zici cat te-a costat si ce modificari trebuie aduse masinii. m-ai putea ajuta cu un casetofon original de ka? caseta sau cd... orice... numai de ka sa fie

catarsis 12-06-08 17:57

in primul rand era nevoie de spatiu, radiatorul va fi pozitionat central iar accesul la motor va fi mult mai usor;mai ales ca la 2 ani s-ar putea sa pun la loc vechiul motor(pt ITP);se poate monta motorul de Puma si fara modificari la caroserie dar este mult mai greu;

cu, casetofon-CD nu te pot ajuta

tekno 13-06-08 01:04

un proiect promitator, ce motor vrei sa pui pana la urma? cate kg are ka-ul?

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning