![]() |
Quote:
Omu cu ferrari cica s-a mutat aici in Ro dar nu m-am mai intalnit cu el...am mai vb de 2 ori la tel doar. De ce intrebi? |
ma dispera faza cu logatul!!!!!!!!!!!
eu eram mai sus |
:D ..da..asai la inceput cu logatul..se intampla sa mai uiti.. :) poi..deci omul..ii tot roman nu??sau ii neamt??intreb..pt ca poate face o cursa..cu mine sau cu un porsche turbo..sa vedem si noi diferenta... :D :D 8)
|
Quote:
O sa ii zic de cursa dar mai intai asteapta si tu sa mai vb cu el.... Tu faci 911 turbo? |
nu stiu daca fac..turbo..o sa fac..cand vin...stiu cai tare.. :? oricum..turbo face de nu se vede 355.. 8)
|
Quote:
|
vorbiti de ferarri-ul ala din victoriei? f1 gts 355 ?
|
3 Attachment(s)
Asa... Da, a fost love at first sight... Cine stie ceva despre aceasta creatura mititica, care m-a fermecat, va fi nasul copiilor mei.... :cry:
|
Sau care-l stitzi pe nea Husky, poate aflatzi ceva... :wink: De data asta chiar simt ca e scanteie... She-s the one... :oops:
|
dar fata de langa ea cine e? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: ba esti pedofil? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Uite dragoste la prima vedere!
|
Quote:
|
Las ma ca vb cu lumea!
O gasim noi! :twisted: :twisted: :twisted: |
Intrebare pt Hondarul.. daca ti-a placut asa mult de i-ai facut si poze.. de de nu te-ai dus domne la ea? :P
|
fratzilor credetzi in dragoste la prima vedere ? sau trebe sa mai intru o data pe acest forum :) :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
|
hondare :D ce dai ? daca aflu ?
|
Hondare desi esti un tip ok am o veste proasta. Fata e sora lui Bogdan RUS (Megane galben) si mai are cam 3 anisori pana poate lua permisul iar fata de langa ea (aviz amatorilor) este chiar logodnica lui Husky , sora logodnicei mele . :lol: Va pup !
|
Lucian, mersi pt ca ai raspuns la pm... :wink:
Hondare, ce faci, te bagi? Ai grija ca umbla politia dupa cei care corup minorii... :lol: |
nashpa moment pt Hondaru :lol:
te-a rupt Lucian haha |
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Hahahahahah, nu ma pot opri ! :evil_laug :evil_laug Nasoala situatie.. Si el era convins ca nu e minora... 15 ani....asta e kiar lovitura sub centura! :mrgreen: |
Daca va bag o poza cum arata catrinel menghia la 15 ani, va tavaliti pe jos...de plans si ciuda...
|
Re:
Quote:
|
Luciane... Sunt baiat bun, dar... mai degraba mai astept... Nu ne bagam unde nu trebuie... Asta este... Viata e lunga... :wink:
|
:cry: :cry: :cry:
|
dar.... daca el e minor... si ea e minora nu-s probleme nu ? intreb ...asa... de curiozitate ....
|
Re:
Quote:
|
Si daca EL e minor si EA nu..............? :yikes:
|
Re:
Quote:
|
si ce daca ie minora ??? :lol: :lol: :lol: nare voie sa aiba prieten??
|
cum sa nu?! dragostea nu cunoaste varsta...
|
ba da... dar de la pretenie ... usor usor se ajunge... deja intram in detalii tehince ceea ce nu e bine ,ca dupa aia iar sare lumea de cur ca ce asta e forum de masini ... ne referim strict la tuning and bla bla bla i`m tired of this crap.
|
santos nu are curajul s-o spuna, se referea la sex...ce aveti nene de nu spuneti, va mananca cineva? Doar e la fel de natural ca si mancatul sau bautul...
Chestia este ca pt varsta aia te cam papa puscaria daca afla cine nu trebuie... |
eXactly my point....
|
sub
deci mai intai baietzi un sfat vb cu fata fatza in fatza nu din spatele tastaturii a doua daca era dragoste la prima vedere trbuia sa tzi iei inima n dintzii si sa te duci sa vezi ce faci ,, a treia cum a mai zis si lucian fata de langa este logodnica mea aviz amatoriilor ,, in rest ce sa zic fiitzi barbatzi si spor la cucerit fete singure , mult succes
|
ce conteaza daca EA nu este minora? o baga astia la viol? :P
|
Bey, ce facetzi mah, va bagatzi peste tarlaua omului ?? Santose, profitzi de faptul ca esti minor ????
Poate ca duminica, o voi vedea iarashi... Dar viata merge inainte... Haideti, bagati alta fata de care v-ati indragostit... ALTA !!!!!! :cry: |
o sai dau ocazia sa o vada iara si daca are ceva de spus sa i spun n fatza eu o sa o aduc cred,, cat despre nevasta mea ...........................
|
Stai frate k nu a pomenit nici draqu ceva de nevasta-ta !!!!!! Pe bune acuma... :wink:
|
Decat sa fiti fericiti pana al adanci batranetzi... :drunk:
|
Re:
Quote:
hai ca incep sa visez... s-o lasam moarta , cuz it`s impossible , next... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning