![]() |
Re: E46 - 318i
se arpinde?
de unde l ai luat si cat ai dat? |
Quote:
|
da...se aprinde
este Rieger,dedicat E46....88euro....de la aceeasi persoana de unde am luat si eleroanele (luneta,portbagaj),plasmele,fluxurile,inelele bord,stopurile..etc |
mai exact?? da`mi o adresa sau ceva de unde as putea comanda..pls..
|
LordCaddy...............ai pm
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
acum 5 minute mi-a sosit toba....nu stiu daca am maine timp sa ma duc la Bucuresti sa o montez :(...si sunt asa nerabdator!!!!
|
Am impresia ca si-a montat toba:twisted: acum 5 minute s-a auzit ceva pe Moldovei.Nu stiu sigur daca el a trecut:D:|
|
ce frumos e impachetata :D
|
Astazi am reusit sa montez toba cu ajutorul baietilor de la Pilot Power Tuning (PilotAuto), a iesit mai bine decat ma asteptam iar sunetul este demential.Am facut tot traseul din inox, de la catalizator la finala si am eliminat intermediara.Pe langa astea am eliminat si filtrul original si l-am inlocuit cu unul din carbon de la CDA (parca:))
|
Quote:
|
Quote:
Cat de frumos se aude cand o duci dupa 5mii:P |
6 Attachment(s)
Patrulei.....de unde stii domne' :):):)??
|
Eram undercover prin M6:)):P
|
in seara asta am ramas cu sunetu ala in cap....prea jmecher sunetul.....ce sa mai ai o masina frumoasa, simpla j de efect....bafta
|
un filmulet in care sa auzim sunetul ai ? daca n-ai sa faci..preferabil din mers :D
|
foarte tare cataline masina acu am gasito si eu pe aici bafta in continuare cu modificarile si cand o sa vin acasa poate ne intalnim un pic prin oras sa facem putin zgomot cu tobele poate ii depasim pe astia cu motoarele
|
merci madicioco....de abia astept sa iti vad masina live...arata bine rau :) in poze :)
69WRX..o sa fac un filmulet cat de curand E 01.55...sunt ametit rau.am profitat de mazga de pe sosea si de orasul pustiu si mi-am facut de cap,prima data in cel mai mare sens giratoriu din oras,apoi prin mai toate marile parcari ale orasului....mama ce senzatie :):):) (Prietenei mele ii este putin rau dupa toata treaba asta) Chiar daca nu am un motor mare,m-am distrat de minune si cu 2.0, nu cred ca o sa mai pot trece vreodata la FWD :) Bafta tuturor! |
si in realitate arata bine si inca nu e gata:D:D
|
2 Attachment(s)
ceva facut in graba...in mare graba :)
veneam de la Bucuresti si ma plictiseam... |
tare sunetu cataline...;)...
|
O sa vina Mos Craciun si pt masina,s-a gandit el ca i-ar sta bine cu o bara de M:).
Miercuri sau joi..o sa imi ajunga. Pe viitor o sa ii iau si praguri si bara spate, sa reintregim packetul :) |
cat costa bara ? $$$ :D si de unde ?
|
1500 ron...de la un baiat de pe forum
sper sa iasa bine! |
La acest bmw doar bara de M technic II ii mai lipsea!!stiu ca toata lumea spune ca bara de M e clasica si are toata lumea,dar la e 46 acest model de bara are forme f reusite!!!bafta cu masina!!!!foarte frumoasa!!!!!!!era sa uit !!pune-i folii!!!bafta!!!;););)
|
mi am luat si eu aceias bara,si schimba total masina..si eu vreau sa mi iaun si pe spate si praguri cat de curand..sa pui poze
Nota Moderator: Mai uita-te si tu la cum scrii, din cand in cand ! |
FULVIUS, asa este,bara de M technic II este clasica....dar cu altceva nu prea ii sta bine unui E46...Sper sa fac rost de bani si pt folii!
gelu_r...stiu ca ti-ai luat si tu :)...iti urmaresc topicul cu interes.Iti dai seama ca si eu mi-as fii dorit tot packetul,dar nu am avut atatia bani :(.Cand te straduiesti sa realizezi ceva si nu vine totul de'a gata...cred ca este mai apreciat :) PS: mi-am pus table pe 15 (originale BMW) :)),cu cauciucuri de iarna (aproape noi).....700ron.Nu cred ca am dat mult!...nu??? Arata intr-un mare fel masina cu ele:)):)):)) |
1 Attachment(s)
Quote:
https://www.220.ro/rCnVD3uErl/BMW-E-4...L-EXHAUST.html cu putini bani...{5.5 mil} am sunet d sunet... am lasat doar catalizatorul :) iar eu.in locul tau...as opta pentru o suspensie sport...fara bara d mtech2..nu ma e nevoie:) iti spun eu:) |
5,5 mil ce finala sau dupa cat inox? sincer din clip nu se vede sa sune nu stiu ce :rolleyes2 nu stiu de ce esti asa entuziasmat :???:
|
vineri mi-a sosit bara,luni sper sa o montez!
sunt foarte nerabdator...mi-am dorit-o de mult timp Daca tot o sa montez bara,m-am gandit sa pun si xenon pe proiectoare si am ales un kit de 6000k Marian_nebunu..momentan am doar arcuri sport,dar la primavara o sa ii pun si o suspensie reglabila...sa treaca iarna :) Masina nu a avut proiectoare,se adapteaza greu?...cineva zicea sa le puna pe butonul de ceata,exista alta alternativa? |
Quote:
cat despre sunetu lu marian,acum 5 minute am venit de la masina lui....zici ca e 2,5..cred ca numai e 1,8 sa se auda asa frumos...:x |
2 Attachment(s)
Quote:
uite 1-2 poze:) uite ma filmat un coleg d clasa :) https://www.220.ro/TLan7RIl1g/Bmw-1-8-Tobe-Sport.html |
De azi...masina e in service,maine mi-au promis ca e gata..sa vedem dc se tin de cuvant....
Sunt curios cum o sa arate cu noua bara si sper sa rezolv instalatia electrica cu proiectoarele Astazi a sosit si xenonul.... |
Felicitari ..... proiectul tau e super .. iar discutiile de pe thread il fac si mai interesant.... deabia astept sa ma apuc si eu de bmw-ul meu ... imi spui te rog cat te-a costat operatiunea cu toba .. un total .. ca mie de ex nu imi place cum suna a lui marian nebunu ala prea tare...
deabia astept sa ma apuc si eu de bmw-ul meu .. |
toba 650 RON
materiale 150 RON manopera 150 RON kit admisie + montaj 440RON Multumesc pt incurajari cj90rzv!!! spor la treaba! |
4 Attachment(s)
Ieri am reusit sa montez bara, din pacate nu am montat proiectoarele
(din cauza unui "destept" de la service...care mi-a spart unul :(:(:( ) Pe 5 ianuarie o sa le montez si o sa imi fac si instalatia electrica+xenon si gata :) |
super misto vine cu bara asta,eu unu as fi renuntat la bandourile alea de pe bara ar fi fost un pic mai clean fata dar oricum e frumos si asa
|
asteptam poze cu bara :D
aaa..acum am vazut pozele..arata super bine,deci sa nu uiti sa mi explici si mie cum faci instalatia la proiectoare,ca tot la inceputu lu ianuarie vreau sa mi pun si eu.. referitor la bandourile de pe bara..cum sa fie clean? cand asa vine ea...la coupe vine fara bandouri.. |
Quote:
|
si mie mi-ar fi placut fara bandouri...si fara numar :)..chiar
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning