![]() |
Re: skoda meeting
skoda L9000 asa scrie pe ea:D
|
:-) eu zic ca e Skoda 1100MB DELUXE
apropos daca vreti sa vedeti istoria Skoda incercati asta: http://www.skoda-auto.com/rom/100/history/1905.htm |
Quote:
|
aha..deci am avut dreptate!
inseamna k pasiunea pt Skoda s-a transmis din generatie in generatie.. :-) |
da,poate. a avut si un 100mb SI UN 120L
|
RACINGCODE
CHIPTUNING - PROMOTIE Deja consacrata firma de tuning RACING CODE, largeste gama de oferte acum avand campanie promotionala la chiptuning pentru auto din gama VW,AUDI,SEAT,SKODA cu motoare disel. Pretul variaza intre 200 si 250euro pentru automobilele de serie. Oferta include optimizare, pentru fiecaqre exemplar in parte si crestere de putere in functie de doleantele clientului. Operatia de chiptuning poate incadra mai multe tipuri de modificari: - ECOTUNING - scaderea noxelor, scadera consumului si crestere mica de putere cca. 5% - TUNING - crestere de putere cu scadere/pastrare consum, cca 20-30% - SPORTTUNING- crestere de putere cca.30-50% in functie de modelul si starea automobilului - RACETUNING - crestere mare de putere, peste 40%, doar atunci cand componentele mecanice o permit Gama de modificari este deschisa si discutabila mai ales cand vorbim de flote, se pot introduce limitari de viteza, turatie, la unele modele sau se pot scoate. RacingCode s-a consarat efectuand operatia de chiptuning(setare acomputerului motor) la automobile din gama Subaru si Mitsubishi obtinand cele mai bune rezultate. Mai multe despre RacingCode puteti gasi la adresa: http://www.legalracing.ro/forum/viewforum.php?f=119 unde pentru a vedea grafice, poze, filme trebuie sa va logati. [email protected] COMMITTED TO EXCELLENCE https://forum.4tuning.ro/cid:{D901BD8...ngcode_157.jpg |
Quote:
urmeaza modelul 100s si la 1000mb a existat varianta mai puternica 1100mb foarte rara |
hello la toata lumea... sunt si eu posesoarea unei skoda fabia si imi pare rau ca nu am avut ocazia sa particip la meetingul organizat de voi, dar cu siguranta ca in viitorul apropiat voi avea placerea...
|
Quote:
|
Quote:
Poti sa pui si nishte poze cu masina :wink: |
Quote:
|
wow! o fata pasionata de Skoda!
f frumos! bine ai venit :lol: uite cum ne strangem..incet..incet.. |
bine ca AI venit! poate asa vor veni mai multi data viitoare!
|
si nu numai de skoda. sunt pasionata si de tuning audio. probabil ati auzit de astfel de concursuri care au loc la noi in tara...:D
|
hmm.inca o fabia,nu mai sunt singur in marea de octavii :)
|
Quote:
|
Quote:
|
OCTAVIA=mai mare ,mai tare,mai incapatoare,mai zi si tu ca nu mai stiu. si FABIA e simpatica dar era mai draguta Fabia l.
|
clar.nu ma dau in vant dupa masini asa mari.au intr-adevar un plus de confort..putere,stabilitate si asa mai departe,dar mi-a intrat la suflet cutiuta mea albastra si avand in vedere pasiunea mea pt bmw,asta e lucru mare.
|
atunci,nu te supara,de ce nu ai bmw?
|
inca nu-mi permite buzunarul
|
acum,depinde ce vrei sa ai. skoda a fost noua?
|
asa si eu pot spune ca sunt fermecata de Mini Cooper si de Wolkswagen EOS, dar nu mi-am permis decat o Skoda Fabia de care sunt foarte mandra si care mi-a adus numai satisfactii de cand o am. Asa ca nu as renunta la ea. Este mica, dar mi se potriveste.... asa ca...
|
nici un bmw?
|
NU VA SUPARATI ,FRATILOR(SI SURORILOR)! si unde se observa cum SKODA schimba parerea oamenilor!asta este bine.nu mergi gu BMW,EOS sau MINI,pe unde poti merge cu SKODA,nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
skoda=bmw din est :D si gata
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vezi ca asteapta toti,beautiful?nu mai scrie nici unul,nimic!
|
da,eu nu mai pot de nerabdare,nici nu mai pot manca din cauza asta :D
|
1 Attachment(s)
mai mai ce nerabdatori sunteti.......
|
Quote:
|
Sa O Stapinesti Sanatoasa Si Cat Mai Putine Evenimente Neplacute!
|
frumoasa !
si masina si stapana ! s-o conduci fara incidente, ti se potriveste foarte bine. cred ca la urmatoarea intalnire am sa vin si eu ! he he eh ! |
vad ca din ce in ce ne strangem cat mai multi...suuuper
|
ce face femeia din om! cum a aparut o femeie frumoasa pe forum,cum se inscriu toti.
|
hahaha!!!! :lol: :lol: :lol:
|
Va multumesc la toti pentru urarile facute. Va doresc la fel !!!!:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning