![]() |
Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl
Comisarul care mi-a explicat faza asta (foarte amabil si prietenos dealtfel) a dat de inteles ca amenzile astea de tulburat oridinea sunt inlocuitor pentru alte amenzi potentiale si un avertisment pentru alte dati. Si le da la toata lumea pentru ca am format un mare grup si practic suntem toti responsabili si pentru cei care au facut haos.
Mi-a dat exemplu daca ar fi sa iasa bataie si unu vine cu 20 prieteni si altu singur, practic chiar daca se bat doar ei 2, aia 20 prieteni au o anumita prestantza si chiar daca nu dau pumni, fiind impreuna .... intelegeti voi, eu nu prea sunt de acord cu faza asta dar probabil ca stiu ei mai bine. Per total, toata lumea care priemste scrisoare o sa plateasca 200 RON, nu pentru parcare, nu pentru liniutze, burnout, roshu, linie continua, ci pentru scandal practic, indiferent daca ai fost practic implicat direct sau doar parte din gashca. |
O poza nu poate dovedi ca ai tulburat linistea publica cu sau fara drept.
Au aparat de masurat linistea publica si daca aceasta e incalcata? Au martori care indica direct ca tu si nu altul ai incalcat aceasta lege? Sunt ticalosi nevoie mare. Se folosesc de probele din circulatie, adica fotografiatul, pentru a oferi amende de liniste publica. Rusine! Nu este chiar frumos ce fac si cum o fac. Daca iti aratau o plangere semnata de 10 oameni care aratau spre un anumit loc si poza cu tine acolo, da, nu mai aveai ce zice. Au primit vreo plangere? |
Vor sa-ti creeze antecedente la o adica sa fi usor catalogat gen delicvent.
|
o intrebare am....contestatie dc nu a facut nimeni???
|
Pentru ca mai vor sa fie amendati o data si inca o data eventual sa ne ia si pe noi sau altii...
Atunci daca tot mergem precum mielul la taiere sa nu mai spunem nimic. Au dreptate sa ne ... |
pe mine vroiau sa ma ia la sectie asta vara ca se furase o masina si mai eram io si cu inca 3 si vroiau sa cada vina pe noi dupa aia vroiau sa ne dea ca am tulburat linistea si dupa aia dupa vreo 3/4 de ora ne-au lasat in pace....asa ca ei prin actiunile astea incearca sa distraga atentia de la adevaratele cauze ale accidentelor!!! asta e parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
S-a intrebat cumva cineva de ce nu se dau amenzi adevarate si in mod sustinut pt parcari ilegale? Nu se dau pt ca parcarile sunt o problema a primariei generale si a celor de sector. mai devreme sau mai tarziu BPRBucuresti se va subordona prmariilor si daca ar da amenzi lumea s-ar enerva pe drept pt ca nu au locuri special amenajate si s-ar enerva pe edili astfel agentii ar face deservicii imaginii primarilor si oare cum e sa-ti sapi seful :lol: |
Quote:
si logic de altfel inainte nu ma prea macina problema cu pista ... insa .. acum ma doare rau de tot ... ca nicaieri n-ai voie sa faci ce-ti place mai mult .. adica sa te bucuri de masina ta .. si daca nu faci tu sebi ceva.. sau florica // cu sprijinul lui gratian.Nici ca iese ceva .. ca voi ati ramas acolo sus .. si voi puteti sa miscati masele de oameni .. altcineva... e luat peste picior .. doar o parere. |
Quote:
Sigur vreau sa ne unim fortele pt a avea mai multe sanse. |
Am avut o discutie cu niste inspectori pe la udriste cand am luat amenda, si faceau aia misto de noi ca suntem niste leshinatzi si asteptam sa faca altcineva pista pentru noi, si ca de ce nu cumparam un teren, facem pista etc in loc sa ne plangem atat.
Trist e ca au ceva dreptate. Ma intreb daca nu am putea face ceva genu cum se construiesc bisericile, cotizatii de la enoriashi si usor usor creste biserica in timp ce se tin slujbe la subsol ;) |
1 Attachment(s)
m-ai omorat cu comparatia ta
PS: ministerul sporturilor ce pazeste :?: |
Quote:
Mie comparatia mi se pare ok. Nu stiu cati bani au in buzunare aentii de-si fac probleme ca nu dam banii pe o pista, deasemenea nu stiu cum pot avea atatia bani sa aiba asa o mentalitate.;) Poate Domnul Motoc vreodata o sa ne explice si noua, dar din ... noi nu dam amenzi la lume sau alte sanctiuni :shock: |
Eu zic sa nu va speriati prea rau daca stiti ca nu ati incalcat nici o regula in afara de parcatul "anapoda" de la Pescarus. Eu am primit amenda de parcare la Pescarus cand era aproape goala parcarea ("a parcat altfel decat paralel si aproape de bordura"). Nu m-au chemat la Udriste pentru ea, mi-a venit doar procesul verbal acasa. Voi sunteti chemati mai mult ca sigur sa va ia si acea declaratie si probabil ca sa fiti insemnati la ei. Aceasta declaratie am dat-o si eu acum vreun an (atunci parca era camera 5 iar chemarea mi-a adus-o un politist la usa).. cand am fost filmat in Pta. Victoriei si dintre multe masini de acolo nu am fost chemat decat eu si inca cineva (nu dau nume pt ca il stie toata lumea). Trebuia sa va asteptati la aceste repercursiuni si din pacate.. nu putem sa facem mare lucru.. daca vor sa ne "lucreze" ne lucreaza..
|
Da dar putem fi demni totusi nu carpe de sters pe jos sau pe picioare.
|
mai intai ar trebui sa nu o mai ardeti teribilist.....un fel de capre raioase cu coada pe sus....daca tu esti ala care in seara intalnirii la locul accidentului se pisa fix la 5 metri de loc, atunci iarta-ma dar iti meriti soarta.....te-ai cam dat in stamba pe acolo cu masina dar ma rog....daca nu esti tu imi cer scuze.....
oricum nu stiu de ce suferiti voi in halul asta de aceasta falsa nedreptate care vi se aduce? voi stiti cum se procedeaza in state pentru un cerculet pe strada? puscarie direct si in unele state masina e dusa la casat....eu cred ca politia aici e inca MULT prea permisiva iar voi sunteti prea victime....comportati-va civilizat pe strada si totul va fi okay |
Quote:
ESTI DEPARTE DE REALITATE! In state ... desi nu cred ce spui, poate intr-un stat din state, dar poate nici acolo exista alte legi pe care politia le aplica, la noi nu e permisiva ci face ce legea ii permite, iar tot ce e in plus e catalogat ca fiind abuz. |
crede-ma ca mi-am trait viata foarte mult in state si nu vorbesc pe langa subiect
ma rog poti verifica foarte usor....au un nomenclator pe net ca oricare alta institutie publica de tip politista din orice stat .... cat despre ce fac reprezentantii legii aici.... da in mare parte ai dreptate cand zici ca fac abuz...dar pune-te putin in locul lor...stii foarte bine si esti foarte bine informat de ce se intampla in politia romana...ar trebui sa ii credem pe cuvant in momentul in care ne spun simplu ca "nu mai pot" sa ne accepte toate cacaturile....tu ca si mine faci parte din generatia veche de oameni care au stat in strada pentru pasiune si stii bine ca inainte faceam ce vroia curu nostru si le radeam in fata....dar acum au aparut foarte multi pusti care cred ca lumea e a lor si din cauza asta vom fi intotdeauna priviti cu un ochi stramb....vrei sa te alergi...np....fa-o intr-un loc sigur si ferit de public pieton...vrei sa mori...np....fa-o intr-un loc sigur si ferit de public pieton...vrei sa deranjezi linistea publica si sa faci maracane pe strada....deja deranjezi putin cam mult....cei care fac cacaturile astea ar trebui sa se gandeasca de cate ori au fost deranjati de altii care au facut ca ei si cat i-au injurat....dar nu...nimeni nu se uita si in gradina lui |
Parerea ta e ok si are spirit civic insa daca e politist trebuie sa fie mai presus de un infractor, iar daca legea nu-i da dreptul insemna ca stie ea de ce.
Eu cred ca e prea dura oricum. Stiu multi sar calul, au facut asta si in detrimentul tau am reactionat nejustificat de violent insa daca eu am gresit nu pot sa accept din principiu sa greseasca si altii. Daca ar exista toate conditile unde sa poti participa ,daca nivelul de trai legat de cel economic ar fi bune ... dar asa cum e la noi... Ca revers al medaliei pot sa-ti spun ca aici pe continent sunt tari unde sunt tolerate ilegalele pt ca legea nu e asa de dura sipt ca e nevoie de refularea de cum vrei sa-i spui. In Suedia de exemplu blocheaza tronsoane de autostrada fara aprobari si politia vine cu elicoptere supravecheaza aduce salvare, pompieri asteapta sa se termine in cca 3-4 ore si apoi degajeaza traficul fara amenzi si altele. Dar daca te prind la radar normal sau altele sunt mai intransigenti. Daca ar fi unul sau doi care sufera din cursele astea in Romania ar fi ok "sa dai cu bata", insa vorbim de un fenomen de masa care se intinde pe cca 17 ani, mai e un pic si e major. Nu poti sa aplici nici macar litera legii cand e vorba de o masa consistenta si apare lafel in diferite zone din tara, cum ar fi Timisoara, Craiova, Constanta vorbim de un fenomen social. Acest fenomen trebuie canalizat si controlat, altii au legiferat prostitutia, unii drogurile ar fi cazul sa existe si pt teribilisti nostri un remediu, sau pentru noi, eu ma consider unul dintre ei. Va asigur ca voi fi de partea cursantilor si ca voi face ce pot eu. |
Problema cea mai mare este ca desi au fost ocazii cand ni s-au acordat toate premisele pentru a putea fi considerati indreptatiti tot au venit 3-4 bulangii care au stricat tot....faceti frate sindicate si am terminat cu balciul....
|
Lumea e mult prea sparta sa se faca acum ceva.
Cineva si e u n subiect f complicat a avut grija de asta, cuiva caruia i-a fost frica a aplicat o metoda sigura, dar intram in SF-uri si nu e cazul, prea putini ar intelege. |
ma rog
parerea mea e ca daca puneti la cale o organizatie puternica puteti da jos orice....cu conditia necesara sa lase lumea teribilismele si jmekerismele la o parte |
S-ar fi putut face asta mai demult acum nu mai cred in ideea asta.
Oricum ideea nu e sa dai jos ci sa cladesti ceva. Personal am niste planuri. |
Quote:
P.S. Asta este rasp ptr Dl Barbosu |
Quote:
Asa fac dezinformatorii si turnatorii ca tine, chiar sunt curios daca ai un angajament sau nu acolo. |
nu prea sunt in tema cu ce se intampla pe acest topic ... dar a venit pe adresa clubului o sesizare ...am citit ultimile posturi ,am vazut ce a scris DMX...te rog frumos DMX -ule daca ai o pozitie contra asupra unui membru al altui club din BUCURESTI te rog frumos spunei ce ai de spus in fata nu intr-un loc ca asta... pt ca de fiecare data se sparg in capul celor din bucuresti...multumes anticipat
|
Quote:
Toba..... parerile proprii si personale mi le exprim cand vreau,unde vreau si doar in nume propriu. Nu-mi zici nici u nici altcineva sa nu-mi exprim o idee Ca baga altcineva clubul la mijloc e prb lui nu a mea. Eu nu am bagat cluburile in discutii |
Offtpic dar poate conteaza , sa invete si alti din asta ( sau la ce sa se astepte ) !! :idea::cry:
Poate ca nu conteaza dar eu pe 01.09.2008 am primit o citatie cu titlu executoriu referitor la ce s-a intamplat pe 02.10.2007 ( marsul in memoria lui Micutzu ) !! Amenda 230 Ron + penalizari adica in jur de 1000 Ron !! Participare si incurajare de demonstratie pentru curse ilegale ( ceea ce este o prostie ) !! Motivul pentru care nu am fost gasit : masina era pe leasing si nu s-a putut afla existenta mea ( pana in IUNIE cand am terminat leasing si am inmatriculat-o) . Faptul ca am participat la un MARS sa aduc un omagiu unuk prieten este adevarat, nu inseamna ca participam la curse ilegale sau la ceva similar! NU am incalcat nici o regula de circulatie deci e chiar aiurea ! Cica au vazut ei ca sunt PRESEDINTE de club , deci ca si alti de pe acest FORUM as putea sa fiu implicat in asa ceva ! Deci : Cine crede ca a scapat mai are de rabdat 1 luna ! Amenzile se prescriu dupa 12 LUNI !! ;):arrow: BAFTA ALL !! :idea::arrow: |
Nu au strans suficiente fonduri de la amenzi, sau ce?
E fantastic, dar numai la noi se poate intampla asa ceva. |
iti dai seama ce verificari au facut ei de au descoperit ca esti presedinte de club,bai infractorule deosebit de periculos...
|
Quote:
Tipul mai varstnic imi explica el mie ca ei stiu tot ce se intampla, au ei cativa colegi mai tineri care stiu cum sta treaba cu forumurile astea de curse ( pe unde stie ca apar si eu :lol: ) !! Imi zice : '' Bratul legi este LUNG si daca sti ca ai facut ceva nu vei scapa nepedepsit !! '' Eu i-am zis : ''ca tocmai ca stiu ca nu am facut ceva , nu am de ce sa imi fac griji !! '' Oricum se pare ca o sa rezolv treaba ca nu au nimic concret + ca m-am dus cu avocat !! PS: Tot ala mai varstnic imi zice : '' Domnule la varsta dvs. va mai tineti de prosti din acestea cu masini - curse !! '' ( initial credea ca am 18 ani si pe urma a vazut ca am 30 ) !! ;):arrow: Oricum maine ma duc sa definitivez situatia ! Cert este ca o sa platesc o amenda de 230 Ron ( la care chiar daca aveam penalitati nu le mai platesc ca nu e vina mea ca nu ma gaseau ei ) !! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning