![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
mai ai putin... yo mai am ceva... vreau sa mai fac 2 imagini poate 3...
|
dar la voi cam cat dureaza un render?:) mie imi ia in jur de 40-50 de min..cu vray
|
am ajuns intr-o noapte pe la vreo 7 ore... si asta ca am mai scazut din setari... dupa vreo 2 ore de rander imi arata vreo 30 de ore... si i-am dat cancel... in rest in merde de 2-3 ore...
oricum nu mi-a suportac pc-ul sa fac tot ce vroiam... sta este... |
;))eu stau maxim 30 de min,tot un core2duo si 2Gb de memorie ,inca 3 poze si termin
|
pe mine deja ma scuipa afara din max cand randez din cauza nr de poligoane :)), imi da "UNHANDED EXCEPTION" si la revedere.La timpii de randare pot sa zic ca dureaza aproape 2 ore o imagine mai in detaliu.Cred ca o sa o termin la limita cu pozele, ca acum stau cam naspa cu timpul, azi am un colocviu naspa si n-am invatat nik :D, is bata, urati-mi bafta.Sper ca pana 12 sa termin. Spor la randat
|
haideti baieti haideti cu pozele ......
nu mai e mult :D |
Am terminat masina in proportie de 95% de acum 3 saptamani, tot de atunci n-am mai avut timp s-o termin si sa randez ...Acum am deschis maxu' sa tremin acel 5%, reprezentat de mici detalii la masina...Sper sa termin si sa trimit pozele la timp...
Bafta participantilor! |
:???::oops:...ABIA ACUM AM SESIZAT CA POZELE TREBUIAU FACUTE LA REZOLUTIA 1600/1200. IMI CER SCUZE DAR EU AM RANDAT LA DIMENSIUNEA 1280X1024 SPER CA MA PRIMITI ASA...:rolleyes2:oops:
|
renderele fata spate inseama exact fata spate...adik front si back cum le vedem in max nuh??? sau pot sa dau front si pe urma perspective ..dar fara sa o invart..k atunci prinde o alta forma...
deci cum? |
scz d double post...da leam trimis si eu...e 23:42 ...:D :D ...sa nu ziceti k leam pus dupa 12 :p ...see ya
|
Quote:
uite aici un fornt bun ca exemplu de la concursu trecut https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1194899299 nici o problema daca se mai intarzie putin .... va mai asteptam .. .datii bice baieti |
Grigo, tocmai mai am de randat e vreo problema dk trimit cu vreo 10-20 minute peste termen?
Mai am de randat cele la alegere... Quote:
|
Am trimis setul de poze cerute, dar faza e ca azi cand m-am dus la fac am lasat o randare sa se faca si iar m-a scuipat afara din max si acu tre sa o refac, asa ca mai am otzara si mai trimit si restu. Bafta la lume, avand in vedere timpul de desfasurare al concursului cred ca o sa iasa niste lucrari bestiale de data asta.
Poate pana sambata o sa apara si pe site pozele cu lucrarile noastre. Ca ar trebui sa fie destule la cata lume a fost. Ar fi ceva daca s-ar face si un poll aici pentru lucrarile afisate, nu e important sa se tina cont de rezultate doar ca in felul asta o sa mai atraga lumea si aici pe la noi. |
maine se pun pe net lucrarile ....
io gata trag pe dreapta in seara asta |
'neata ;) presupun ca toti asteptati afisarea lucrarilor :)
ce pot sa zic bafta tuturor >>>!<<< |
sa puneti si voi niste confirmari ca sa vada lumea ca au ajuns pozele.
|
cand se vor afisa lucararile?
|
Astazi, din cate am inteles eu
|
Quote:
eu momentan sunt la munca cand ajung acasa rezolvam cu postarea lucrarilor rabdare va rog TOTI PARTICIPANTII SA IMI TRIMITA PE PM Nume , Adresa completa + numar de telefon Toti Participantii Vor Primi Cataloage Rieger 2008 noi noute abea au venit nu are nimeni in tara , si vor primi si stikere 4tuning asa ca trimiteti repede adresele ca sa le punem cat mai repede la posta astea sunt pe langa celelalte premii ce se vor da castigatorilor |
Se pare ca nici aztazi nu o sa fie postate imaginile
|
Aveti RABDARE sunt vreo 10 participanti in total, si fiecare a trimis cam 6 poze.Si s-a zis clar ca pozele vor fi postate sambata, azi e vineri.
|
facem tot ce putem sa le punem cat mai repede ...
daca mai vorbiti cu unu cu altu pe mess anuntatii va rog sa imi trimita numele , adresa si nr de tel pe privat |
ce se mai aude despre imagini se mai afiseaza?
|
Quote:
|
cum mai stati cu concursu, baietii?
|
ieri pun pozele...
stati mah linistiti...k o sa le vedem... eu unu is foarte linistit..k am cea mai varza masina:p.. |
de unde stii tu asta??:P ..pana nu vezi si compari nu poti spune nik:)
|
:lol: Site-ul merge ca un rahat ca toata lumea sta geana pe thread :lol:
|
pai e si normal..ca toata lumea vrea sa vada ce se intampla:) :lol:
|
Quote:
adik am tras niste renderuri...in graba:p ..intro zi toate...acuma pregatesc un fel d "filmulet" ...adik nush cum ii zice...o gradama d poze puse repede una dupa alta...cam 4-5 pe secunde...si acolo arata mai bine....o sal pun cand termin ...2-3 zile scz d offtopic... |
gata... am avut din pacate o avarie la servere chiar cand lucram la topicul etapei
va avea si un poll, dar care nu va conta in jurizare, va fi doar orientativ pentru comunitate. in cateva minute il punem sus |
Pana aici arata interesant lucrarile, ma bucur ca exista si un poll, nu stiam ca vor fi si publice numele, da asta e bine.Felicitari inca o data tuturor, afta mai departe, si bun venit la noii membrii
|
lucrarile sunt bestiale...sa speram ca editia care vine o sa fie si mai bune lucrarile:P.dar grigo nu ai respectat o regula la renderele pt scena :)
|
uimitoare lucrari ... :| ... poate apuc sa particip si io al urmatoarea editie :)
|
Quote:
|
aaa....scuze man...credeam ca ai scris ca nu avem voie sa folosim hdri in randarile de scena(in cazul vopselei) :) nu credeam ca teai referit la fundal:???::oops:..inca odata imi cer scuze.
|
pai nici nu avea dc folosi hdr ca reflexe intr-un studio,ca sursa de lumina poate,aici a gresit el :|
|
da,dar din cate vad nu e singurul care a folosit metoda asta la studio, si kantzorf a folosito:)
|
am folosit hdri ca sa am reflectii... altfel riscam sa am randari ca la nissanul de la concursul trecut ....
|
Oameni buni asta ai luat din regulament:
"Ficare participant trebuie sa prezinte cel putin 6 imagini si cel mult 12 imagini cu lucrarea sa. 4 imagini obligatorii cu fundal monocrom , de o singura culoare (exclus background sau hdri)" Fiecare face cum a vrut daca stiam de la bun inceput le faceam si eu cu hdr. De ce nu sa respectat regulamentul? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning