![]() |
Tuning
Chiar ca erau mult prea multe masini la mare! Una mai mijto ca cealalta!
Printre cele mai tari se numara un Ferarri si`un BMW seria 5 cabrio model dupa 2003 (cred).. ambele vazute in Constanta! Promit ca la anu` o sa aduc eu foto cu masini.. in special masini Tunate :lol: PS: mai erau 2 W Golf 4 limuzina tunate fainutz.. prin Costinesti! |
Am o intrebare cine din suceava pune cadrane albe ??? sau alta culoare???
|
Am o intrebare cine din suceava pune cadrane albe ??? sau alta culoare???
|
aa
tnd--team....pm si da mai multe detalii daca stii te rog, cadrane albe? sincer nu am idee. intreaba-l pe stefan poate stie el ceva
|
In Suceava nu stiu pe nimeni care sa faca chestia asta. Am sa mai arunc si eu o intrebarte pe ici pe colo.
|
Re: aa
[quote=\"Vladutzzz_sv\"]tnd--team....pm si da mai multe detalii daca stii te rog, cadrane albe? sincer nu am idee. intreaba-l pe stefan poate stie el ceva[/quote
masina am vazut-o de vanzare in revista autosupermarket din luna august :wink: altceva :roll: |
Re:
Quote:
|
Re: Tuning
Quote:
|
era seria 6 sigur
|
tuning on
lasatzil pe baiat in pace :D saracu se straduie si el sa se incadreze in lumea tuningului
yo cu ce asi putea sa \"va ajut\" k sa mai puem pe piceoare cata ceva in suceava? ca pana la primavara cand am sa pot sa particip si yo la intalnirri mai este mult :D |
tuning on
apropo datzimi si mie nijte idei de tuning pt o motocicleta ca am ceva bani si la primavara imi iau si eu ceva pe 2 roti:D
|
Re: tuning on
Quote:
poti veni esti binevenit |
eu am doar 14 si particip:)
|
TUNING ON
stiu ca ma primiti la intalniri dar abia la primavara am sa pot sa vin si yo cu autovehicolul
pana atunci am sa vin cu pejosuu:D |
Re: TUNING ON
Quote:
|
tuning on
cu motoru atunci ejti multzumit?
:D |
e o diferenta.. ;)
|
tuning on
MAH ...CINE STIE UNDE AS PUTEA SA FAC O BAIE DE CROM UNEI TZEVI DE EVACUARE????
|
daca stii pe cineva la MES SA POATE iti cromeaza...
Teoretic nu au voie dar pe sub mana se mai cromeaza cate o chestie... acuma nu stiu exact preturile... |
tuning on
nah problema e ca nu cunosc pe nimeni
ms.. dar dak mai afli cate ceva sa-mi zici si mie mai ales ma intereseaza pretul |
as
La Mes sau la Romups
|
Re: tuning on
Quote:
mai cromeaza si la \"electro alfa\" Botosani dar iar nu stiu preturile |
se pare ca aici nu mai posteaza nimeni... oare suceava a murit? sau au inghetat motoarele :P
|
nu dar a fost probabil vacanta de iarna.
|
am vazut un seat leon rosu.. cu numar de italia parca.. stie cineva ceva de el?
|
Re:
Quote:
|
pai poate sambata vii cu el la odn sa il vdm si noi mai bine :D c zici?
|
Re:
Quote:
|
ala gri cu albastru e belea frate! imi place si mie .... cam asa trebuie sa arate toate masinile tunate de la noi din club? :twisted: :D
|
eu am vazut si unul rosu.
|
Pai ce pot sa spun decat spor la treaba. Sa vedem cat mai multe masini tunate in club.
|
in sv sunt 2 seaturi modificate cu nr straine: 1. ala albastru cu gri pe care il stie toata lumea... si 2. ala rosu de care vb siloth si alcatrazz ...
|
da man....ashea e....sunt doua....unu roshu care amu nu mai este..a plecat in spania napoi....sh mai este ala albastru cu gri care e ffff fain....
|
am vazut in sv un audi negru modificat putin cine stie ceva de el? nust ce s-o intamplat in sv dar vad ca tot apar masini pe care nu le-am vazut pana acuma :shock: in fine acuma am postat ca de f mult timp nu am mai vazut topikul de suceava cu galben daca se raspunde serios ca nu deschid pt a fi galben tot timpul
|
cxg
a mai aparut in oras si un subaru svx cu nr de psania super misto
|
cred ca te referi mntus la audi a3 ala negru cu vinil cu femeie.... HAC! ala daca nu ma insel e a lui roger! care avea si un motor inainte!
|
Re: cxg
Quote:
arata super |
era sa-mi sucesc gatul dupa masina aia.... si am ramas tablou cand am vazut ca are numere de sv
|
af
Nu cred ca te-ai uitat prea bine. Masina e cu numere de Spania
|
:? :?: nu stiu cum ai aparut tu cu posturile alea inaintea mea eu de audi vorbeam
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning