![]() |
Re: Accidente in Neamt
Quote:
|
Accident intre pe la iesirea din Tg.Neamt..Un Audi A4 cu o Dacie 1310 break(taxi)..Adui-le doar aripa dreapta si farul..dacia toata partea frontala
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva poze........:?: :?: :?: :?: :?: :?:
|
Quote:
|
Va rog postati cand aveti ceva concret ...cu poze si alea ...ca asa pot sa va spun si io in fiecare zii cate unu cel putin ...
|
Asta da ..:)
|
2 Attachment(s)
Asta da sofer
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pe ceata de vineri........la iesirea din Piatra spre Bacau:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi 2 accidente pe ruta Piatra Neamt - Targu Neamt ...avand ca si cauza mai mult ca sigura zapada cazut in timpul noptii ...care s-a depus e carosabil:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pakte Vw Bora (Taxi-u) modificat a avut accident azi pe calea romanului... cu un Seat Negru park era...
|
Quote:
|
Quote:
vba lui valex... asta`i riscu tuningului...investesti bani grei in masina..si vine unu cu o parpareatza si ti`o face praf... |
Soferi de sambata si duminica... cum da oleaq zapada cum numa` accidente...
|
Quote:
|
fata e ... faruri, bara, masca... nu a fost asa tare impactu...
|
Quote:
|
Frate nu pot sa cred..exact in fata..unde arata cel mai bine...pare rau pt. grasanu'..
|
Quote:
Quote:
|
Pacat de el frate abia isi facuse masina nu stiu dak au trecut 3 luni..dar daca zici ca se repara..avem incredere in tine;)..
Apropo..ce i-ai facut nebunule lui Obreja..adica a fost vina lui dar in fine..se repara eleronu? |
Quote:
|
Am inteles ca se invartea pe zapada cu Passat-ul lui Obreja...Si Obreja s-a prins de eleron..si a ramas cu el in mana..
|
Quote:
najpa pt eleron |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Soferul daciei in stare de ebrietate avansata a lovit renault-ul in zona Hotel Ceahlau si a fugit de la locul faptei.A fost nevoie de 4 echipaje de politie pt a-l opri(tocmai in fata la Hotel Bulevard).
|
cand a fost asta??
|
Valeu da i`a sifonato..nu gluma :shock:
|
lumea se veseleste acu de sarbatori..da nu se gandesc ca se trezesc din betie si ...urmeaza realitatea : bani sau bulau :lol:
|
...mai nou... am un prieten ce si-a luat o Skoda Octavia in septembrie si a reusit sa derapeze cu ea la 70 kmh si a intrat in curte la unii... cred ca era ceva misto la tv... insa i-am zis sa se descalte de masina cand intra in casa
...sa vad daca il conving sa imi paseze pozele (ca nu e inregistrat aici) ps: wassap bro? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning