Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

NEo007RX4 03-07-05 18:34

uuhhh pisica moarta.....aia din spoiler? sau alta pisica moarta? :D

morghen 03-07-05 20:49

mega marfa se vad farurile caline.

TEKIN 04-07-05 00:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
uuhhh pisica moarta.....aia din spoiler? sau alta pisica moarta? :D

:lol: :lol:

TEKIN 04-07-05 00:29

mah la mine sa topit farurile :evil: :evil:

aR99bMw 04-07-05 02:11

cum adika ma?
:shock:

RCS. 04-07-05 07:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah la mine sa topit farurile :evil: :evil:

Mah...decenaibaiaraminti ??? :lol: Daca totusi s-au topit asa cum zici tu se pun doua intrebari: ce calitate au ceea ce cumperi tu mah, ca in stopuri iti ploua iar farurile ti se topesc.....???? :? Toba inca nu s-a topit mah ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daflyer_oradea 04-07-05 09:37

mai...cum sa se topeasca angel aii?nu se poate, decat daca partea care lumineaza e de calitate super naspa...numa becurile alea asa-zise cu xenon din piata se topesc daca mergi noaptea cu ele aprinse...mai bine pune-ti devil eyes, daca tot si-a pus calin angel ;)

TEKIN 04-07-05 10:56

ma pis pe angel eyes ma pis pe devil eyes ma pis pe honda
dupa ce imi repar masina o vand si farurile ma duc la timisoara sa sa vada domnu akimoto ca nu ma crede sa vada si el :evil: :evil:

daflyer_oradea 04-07-05 11:01

hopaaa...ce suparat e domnu' Tekin, ce ai patit?

RCS. 04-07-05 12:10

Re:

Quote:

dupa ce imi repar masina o vand si farurile ma duc la timisoara sa sa vada domnu akimoto ca nu ma crede sa vada si el :evil: :evil:

Pai ce sa mai vada ma Tekin?? :? Sa-ti dea banii inapoi mah...ca ti-a dat marfa ,,facuta pe vapor''...adica de tot KKATUL... :evil: !!!

aR99bMw 04-07-05 12:59

Re:

Quote:

zi ultimuban la prelude.... :D

RCS. 04-07-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
Quote:

zi ultimuban la prelude.... :D

Mah Caline stai mah ca nu vinde Tekin masina...a zis si el la nervi nah..ce sa-i faci acuma...cat despre faruri+stopuri doar atat:...marfa de contrabanda de cea mai slaba calitate...si sper sa nu se supere Tekin pe mine cand zic asta...si chiar daca se supara sper sa-i treaca repede... :wink: !!!

aR99bMw 04-07-05 15:58

tocmai l-am vazut pe Tekin fara spoiler fatza si faruri...si masca :lol:

daflyer_oradea 04-07-05 16:03

are Tekin masca?si cum arata fara ea? :P

akimoto 04-07-05 16:05

aiurea
toate farurile si stopurile de tiuning se aburesc, egal ca is din doiciland, ingland sau hamerica....se rezolva cu unpik de silicon
si cu topitu' farurilor, tekin scuza-ma, da' faruri de astea am vazut pe net la o gramada de prelude-uri si n-am auzit pe nimeni sa i se topeasca :shock:
daca desteptu ala le-o legat aiurea, de nu mai merge nici ventilatoru daca pui contactu, poi aia nu-i vina mea

cioli17 04-07-05 16:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:

Pai ce sa mai vada ma Tekin?? :? Sa-ti dea banii inapoi mah...ca ti-a dat marfa ,,facuta pe vapor''...adica de tot KKATUL... :evil: !!!

:shock: :shock: :shock:

NEo007RX4 04-07-05 17:19

sper ca nu au curs de tot farurile....sper ca numa s-au topit un pic :)

RCS. 04-07-05 18:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
aiurea
toate farurile si stopurile de tiuning se aburesc, egal ca is din doiciland, ingland sau hamerica....se rezolva cu unpik de silicon
si cu topitu' farurilor, tekin scuza-ma, da' faruri de astea am vazut pe net la o gramada de prelude-uri si n-am auzit pe nimeni sa i se topeasca :shock:
daca desteptu ala le-o legat aiurea, de nu mai merge nici ventilatoru daca pui contactu, poi aia nu-i vina mea

Acuma aici nu te mai cred....cum dracu mah sa abureasca toate farurile si stopurile de tuning??? Tu ne crezi chiar picati din luna pe toti mah Akimoto??? Daca Tekin s-a ars ...lasa-ma sa cred ca restul nu punem botul la ,,smecheriile astea'' !!!! Imi pare rau de un singur lucru: ca Tekin nu s-a trezit mai repede...dar nici acuma nu mai este tarziu..sper ca in al 12lea ceas sa revina cu picioarele pe pamant....!!!! Nu o lua ca pe un atac ceea ce am zis..ci doar ca o simpla ,,opinie'' !!!! 8)

RCS. 04-07-05 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
sper ca nu au curs de tot farurile....sper ca numa s-au topit un pic :)

Mah...toate farurile de tuning curg...este normal mah...!!!! Se rezolva cu putin...lipici !!!! :lol:

TEKIN 04-07-05 18:37

gata am reparat masina... deci nu era problema ventilatoru ci termostatu .....

partea cu faruri .... akimto man tu nu te pricepi de partea electirica sau ma insel ????..... asa mie ai zis atunci seara...... omu a legat ca lumea am fost la 2 electiricien... a zis ca naspa marfa inseleji tu ????.... deja scrie pe ele ca made in taiwan.... asa ca termina cu porostiile asta .... ca nu a legat bine nu ca nu merge ventilatoru... maine te sun si vin acolo ....

TEKIN 04-07-05 19:07

2 Attachment(s)
se vede nu ????

tristan 04-07-05 19:09

Re:

Quote:

aiurea

Mah da bine mai zici tu....pai de ce nu dau astia si un tub de silicon la faruri si la stopuri daca tot is asa de scumpe? :peace:
Eshti tare mah..... cica sa mai pui silicon..... silicon pui la carpituri nu la lucruri noi.... :peace::peace::peace::peace:

Mah Tekin...vorba mea si a lu' Morghen... :lol: :lol:

aR99bMw 04-07-05 19:46

pai cum sa nu se topeasca daca merji cu farurile aprinse.....merji cu ele stinse! :lol:

p.s nu inteleg de ce so topic plasticu ala......de sub lupa....hmmm.......se prea incalzeste lupa pe faza scurta cred....nu e bine...po sa iei foc :D

daflyer_oradea 04-07-05 19:52

mda...s-a topit parte inferioara a lupei...de ce?

aR99bMw 04-07-05 19:55

cel mai posibil is becurile de faza scurta prea tari...is de 100 sau 55 ?

NEo007RX4 04-07-05 22:27

era lumina wide body, si o trebuit taiat din margini....asa e modelu... nai vazut masinile....au xenon....nu au bi xenon....ca sar topi toate

morghen 04-07-05 22:33

bah...s-or topit pt ca sunt chinezarii...nu toate farurile shi stopurile de tuning se aburesc shi...clar nu se topesc....astea s-au topit pt ca ori materialul din care sunt facute nu e destul de rezistent la caldura ori becurile is prea tari....iar stopurile nu se aburesc shi nu ploua in ele....cine vine sa ma contrazica....stie clar ca se minte pe el insushi.

NEo007RX4 04-07-05 22:40

cum mah sa nu se abureasca???? cum sa nu ploua in ele???

TOTUL e gandit...cand se aburesc, creaza efecte speciale care face fetele sa pice pe spate... SI ploua in ele ca se nu trebuiasca sa le mai speli!!!!!!!!!!!!

cioli17 05-07-05 00:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"morghen\"
bah...s-or topit pt ca sunt chinezarii...nu toate farurile shi stopurile de tuning se aburesc shi...clar nu se topesc....astea s-au topit pt ca ori materialul din care sunt facute nu e destul de rezistent la caldura ori becurile is prea tari....iar stopurile nu se aburesc shi nu ploua in ele....cine vine sa ma contrazica....stie clar ca se minte pe el insushi.

daca esti asa de tare de ce nu ii spui tu personal in fata la akimoto asta :?:

lasa-i sa isi rezolve problemele singuri , nu asa-i mai frumos ?

aR99bMw 05-07-05 02:12

scandal :chainsaw: :punch: :pistoles:

cioli17 05-07-05 02:22

isi rezolva ei singuri probleme ... ma gandesc :roll: :lol:

RCS. 05-07-05 06:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
isi rezolva ei singuri probleme ... ma gandesc :roll: :lol:

Pai ma gandesc ca asa ar fi normal....si fair-play ar fi ca Akimoto sa-i dea banii inapoi pt ca...marfa era ,,expirata inainte de fabricatie''....!!!! In rest ,,conduceti cu grija si pastrati distanta corespunzatoare fata de cel din fata voastra'' !!! :paper:

akimoto 05-07-05 09:30

nushtu de ce va bagati toti ca musca-n lapte, nu io am fabricat farurile....ca s-or topit vad si eu....de ce ? aia nu pot sa-mi dau seama, dar ma indoiesc ca is expirate inainte de fabricatie, din moment ce sunt sute de poze cu prelude-uri cu acelasi model de faruri...

RCS. 05-07-05 11:48

Re:

Quote:

nushtu de ce va bagati toti ca musca-n lapte, nu io am fabricat farurile....ca s-or topit vad si eu....de ce ? aia nu pot sa-mi dau seama, dar ma indoiesc ca is expirate inainte de fabricatie, din moment ce sunt sute de poze cu prelude-uri cu acelasi model de faruri...

Mah cand ai sa intelegei si tu ca noi aradenii suntem foarte uniti...adica toti pentru unu si unu pentru toti...cat despre bagatul ca musca-n lapte, am si eu o intrebare: unde este musca si laptele in toata fabula asta...ca noi stim cine este ursul pacalit aici...cat despre vulpe...se pare ca o supara adevarul...!!!!! :lol:

Street Shark 05-07-05 13:27

Re:

Quote:

Quote:

Mah cand ai sa intelegei si tu ca noi aradenii suntem foarte uniti...adica toti pentru unu si unu pentru toti...cat despre bagatul ca musca-n lapte, am si eu o intrebare: unde este musca si laptele in toata fabula asta...ca noi stim cine este ursul pacalit aici...cat despre vulpe...se pare ca o supara adevarul...!!!!! :lol:

Oare de ce nu-i lasi sa se lamureasca ei doi? Sau te-o delegat Tekin ca avocat sau purtator de cuvant? :twisted:

RCS. 05-07-05 13:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:

Quote:

Oare de ce nu-i lasi sa se lamureasca ei doi? Sau te-o delegat Tekin ca avocat sau purtator de cuvant? :twisted:

Nu pt ambele variante.... :lol: ...dar tu esti cumva imputernicit de Akimoto?? :lol: :lol: Sa-ti vad procura sau delegatia !!! :lol: Daca citeai cu atentie ceea ce am scris eu...nu cred ca mai era necesara interventia asta a ta...!!!! Pai cine nu-i lasa sa lamureasca problema: le-am zis eu nu faceti sau faceti asta??? In fond si definitiv nici nu-mi permit sa comand eu ce sa faca Tekin...el hotareste ce si cum...eu doar am prezentat mai bine situatia...dpdv al unei persoane neutre....!!!!! Din pacate la concluzia mea au ajuns mai multi...!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Street Shark 05-07-05 15:08

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:

Quote:

Nu pt ambele variante.... :lol: ...dar tu esti cumva imputernicit de Akimoto?? :lol: :lol: Sa-ti vad procura sau delegatia !!! :lol: Daca citeai cu atentie ceea ce am scris eu...nu cred ca mai era necesara interventia asta a ta...!!!! Pai cine nu-i lasa sa lamureasca problema: le-am zis eu nu faceti sau faceti asta??? In fond si definitiv nici nu-mi permit sa comand eu ce sa faca Tekin...el hotareste ce si cum...eu doar am prezentat mai bine situatia...dpdv al unei persoane neutre....!!!!! Din pacate la concluzia mea au ajuns mai multi...!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Eu nu m-am pronuntat nici cum is sau nu-s farurile,nici ce sa faca sau cum sa rezolve situatia ,fapt ce tu ai facut-o.Nu consider ca o fost corect ca tu sa m-ai si torni gaz(pardon benzina)peste foc,de asta am intervenit.Apropo,cum voi sunteti uniti(lucru pe care sincer il apreciez)te-ai gandit ca si noi poate santem la fel si totusi nimeni nu s-a bagat sau dat cu parerea ca tine.
Nu crezi ca ar fi fost mai indicat ca pe viitor sa-ti ti parerile ptr.tine si sa-i lasi pe cei implicati sa-si rezolve problema? Vezi sa nu cazi la mijloc.
Citez\"Din pacate la concluzia mea au ajuns mai multi...!!! \" poti sa dai nume sau is doar afirmatii gratuite?

RCS. 05-07-05 16:49

:ballbounc ....si a trecut si ziua de astazi... :yes: ...si maine este o alta zi...!!
Eu zic sa tragem linie...tu faci cum vrei !!!! :ballbounc

akimoto 05-07-05 17:16

oameni buni, NU EU PRODUC FARURILE !
peste tot se vand aceste faruri, http://www.mytightride.com/hopr19prhe.html
daca s-ar topi s-ar mai vinde oare ? in state si daca lipseste un surub, poti s-o pui de un proces mic
ia vedeti cati au, pe cardomain, faruri d-astea....si nimeni nu se plange de ele
astea-s numai cateva exemple
http://www.cardomain.com/ride/450994
http://www.cardomain.com/ride/1699502
http://www.cardomain.com/ride/467759
http://www.cardomain.com/ride/791108

daflyer_oradea 05-07-05 19:58

chiar are rost ?eu zic sa-i lasam sa isi vada de treba lor...si sa hotarasca Tekin si Akimoto ce fac...nu mai tot atata scandal. Nu e bine ca sunt altii impotriva noastra, suntem si noi unii impotriva altora?

All times are GMT +2. The time now is 00:16.

- Copyright 2026 4Tuning