![]() |
Re: My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL .
Pasiune am depus la aceasta masina ... ati vazut si voi cum era cand am cumparat-o , dar pasiunea mea cea mai mare este BMW e30 ( urs ) si imi doresc foarte mult aceasta masina sunt nevoit sa vand aceasta masina , mai pun o diferenta de bani si imi iau un urs din banii mei ( posibilitati materiale am , dar nu vrea sa imi iau din banii lu' mama sa imi scoata ochii daca o lovesc sau daca o modific stiti voi cum sunt batranii astia ) si nu o sa pot sa le intretin pe amandoua in plus ca nu are rost sa stea degeaba , mai bine se bucura cineva de ea ... toti banii si toata atentia mea o sa se indrepte catre e30 .
Va salut ! ! ! |
6 Attachment(s)
Ce face omul cand se plictiseste :D .
|
salut am vazut ca ai de gand sa il vinzi si sa faci o mare prostie sa iti iei urs daca il vinzi anuntama pt ca as fii interesat sa il cumpar si cateva detalii despre el sau poate te ajut sa iti iei un urs
daca te intereseaza stiu un urs argintiu de vanzare inscris 4 usi motor 1,8 arata bine masina este a unui mos toata articulatia schimbata inclusiv caseta de directie care sia luato noua noutza 8 mil acum depinde de tine daca vrei sa mergem sa o vezi lasa un mesaj sau iti dau id de mess gidericardo sau 0723924288 sau 0764650910 la orice ora ma poti contacta |
3 Attachment(s)
Ieri am desfacut bandourile dupa masina si surpriza , nu are nici un pic de rugina :D o sa va pun un filmulet sa vedeti .
Initial am vrut sa scot toate bandourile dar fostul prosprietar a lipit un bandou dupa spate cu vopsea sau nu stiu ce vrea sa fie si am pus la loc bandourile . |
mane mai e de vanzare masina dami si mie un raspuns cat mai rapid si din ce zona esti sa vin sa o vizitez si eu
|
sal guwy imi place ce ai mai facut la masina :) nu am mai intrat la tn pe topic si nici pe mess nu miai mai zis ce ai faqut :(... itzi zic atat LASA BA URSHII SI IA DREAQ CARNETU ALA :D hy sa te vad cu carnet si cu urs :) sal
|
guwy azi am fost pe muntii carpati la nr 84...e un mag de piese auto in capatu strazii....u la ce nr stai? k sunt curios sa-ti vad si eu ''bestia'':)
|
Eu nu stau pe Muntii Carpati stau pe Zori de Zi la nr.44 a - 3 - a strada dupa Muntii Carpati , daca vrei vino maine si o vezi .
Pe la 12 , uite nr. meu de tel. : 0724251928 . |
din pacate nu mai pot sa trec...dar cand voi mai fii prin apropiere te voi suna:)
|
Salut baieti am facut si eu rost de o cutie cu 4 trepte care a fost pe un Oltcit cu motor de 1.1 .
Ce credeti o sa fuga mai bine cu cutia asta , sau ... ? Astept raspunsurile voastre urgent ca daca fuge mai bine sa trec la actiune :D . Salut ! ! ! |
de care cutie? fr sau ro?
|
dk e 4 ro fuge tare in treapta a 3-a iar dk e 4 franta e mai buna c nu are "surprize" la masalier cum au alea de ro...:rolleyes2
|
Este romaneasca , voi ce ziceti sa o dau jos pe aia a mea cu 5 trepte dupa masina si sa o pun pe asta ... sau mai bine stau cuminte ?
|
eu zic sa stai cuminte....eu am renuntat la aia 4 ro si m-am abonat la 5 ro...in plus treptele 1,2 si 3 sunt identice si la 4 ro si la 5 ro;)
|
Nu vrea nimeni sa o cumpere ?
|
Se poate inchide , s-a vandut masina :D ! ! !
|
topic inchis.
daca cumva apare noul proprietar pe aici, il rog sa imi dea PM daca vrea sa re-deschid topicul. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning