![]() |
Re: Octi II FSI
Deci...NO COMMENT! bestial proiect. vezi ce faci cu farurile alea:P FELICITARI!
|
multumesc...
ma bucur ca va place Quote:
ce-i lipseste cel mai mult e bara RS spate :D Quote:
acum as vrea sa aflu cum ramane daca o dau jos si pun alta (o data la 2-3 luni) pt ca stiu ca se dezlipeste aiurea, ramanand bucati pe suprafata respectiva! trebuie sa vb cu un tip care pune folie, dar nu am timp... oricum, arata binisor! |
Quote:
|
foarte frumoasa masina!este facuta cu gust!in special imi palc foarte mult jantele!succes i continuare!:D
|
frumoasa masina. Despre dezlipitu foliilor o sa iti ramana urme cand le dai jos dar cu o solutie de geamuri o carpa si putin frecat se ia foarte usor
|
Quote:
acum trebuie sa revopsesc grila fata, pt ca in partea de jos se cunosc prea multe semne deja... pana in vara sper sa mai fac cateva imbunatatiri...nu am timp, dar idei sunt muuulte ;) |
Imi place la nebunie masina.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
tuning time pitesti editia I (9-10 mai)
|
Felicitari Edi! :) Arata foarte bine masina! :)
|
opaaaa deja la expozitii?:> felicitari
|
Quote:
Quote:
skode pe la expozitii nu prea sunt asa ca trebuie sa participam si noi oricum a intors multe capete...cel putin jantele au starnit multe invidii ;) |
da..frumoasa am vazut-o eram cu NIK..
|
Quote:
|
si totusi trebuia sa imi asculti sfatul si ori sa ridici capota de tot , ori sa o inchizi de tot ....
|
Domnisoara din poze e pretena ta ?:-"
|
Quote:
Quote:
prietena arata si mai bine ;) |
Iti trebuie o suspensie neaparat, sa o faci sa arate si mai bine. Data viitoare sa-i spui domnisoarei sa mai zambeasca, nimeni nu o sa aprecieze o hostesa care se uita incruntat la oameni ;)
|
Quote:
iar de suspensie..oarecum..totusi daca te gandesti la partea practica..nu e bine sa o lasi prea jos..eddy stie cel mai bine oricum:D |
Intradevar superba era Masina.(nu pot sa zic nimic de fata,arata foarte bine:lol:)dar cum a spus si SV25MBN,unei hostese ii sta bine zambind nu "rea".(cred ca fata incerca sa imite fata masinii=rea:twisted:). Hai ca poluam topicul omului.
|
a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele: - plafoniera Superb I - pedale + foot rest GTI - bara spate RS - RCD Bolero (de pe face-lift) - stopuri spate de pe face-lift ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare |
Quote:
bafta in continuare |
ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)
|
Quote:
sau poate ne vedem pe undeva... |
aseara am dat si eu ochii cu "mulatra"..ce pot sa zic..frumoasa rau..jantele ii vin de minune..interioru ..cremu ala..merita..desi pretentios dar..merita!si in plus are si un sound frumos:)..ai grija de "mulatra";)
|
v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer? |
Quote:
|
Eu mai mult de sound,crezand ca vine vre-un Rs spre noi:twisted::twisted::twisted:
|
Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!
|
Quote:
mereu mi-au placut masinile cu interiorul in culori deschise, si mereu imi voi lua asa de acum incolo pana la asta, am crezut ca doar arata bine, insa sunt pretentioase fals! pt ca dupa 2 ani si ceva mi-am data seama ca se mentine bine, chiar si volanul imbracat in piele crem singura problema este cotiera fata, care in curand va fi curatata pt a 3-a oara in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea: 1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie 2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P |
Ai dreptate, e prea frumos un interior crem ca sa il ascunzi in spatele unei folii.
|
tara: romania
oameni: romani mentalitate: trebuie mereu sa platesti pt neatentia altora adevar: traim in romania... si asta ne ocupa tot timpul! asa ca trebuie refacute jantele (la vopsea ma refer...) din negru lucios au ajuns negru mat... si patat :cry: degeaba 2 x polish... mno... mi-e mai mult de munca care trebuie depusa :cry: in fine, oricum dupa ce vor fi refacute, nu le voi mai spala decat eu, manual, la galeata |
aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D
|
Quote:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada! |
Quote:
|
Quote:
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect! PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D |
Quote:
am vazut ca ai dat jos inscriptionarile, arata bine asa! |
foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!! cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!! |
sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)
p.s. live sunt mai tari ca in poze |
Quote:
multi mi-au spus sa imi pun folie, si aici pe forum si prietenii mei insa eu nu sunt adeptul ei...stiu, cred ca sunt singurul :lol: Quote:
trebuie sa le facem neaparat sunt convins ca in realitate arata demential (imi vine in minte S8 ;) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning