Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octi II FSI (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51077-octi-fsi.html)

central 13-04-09 21:51

Re: Octi II FSI

Deci...NO COMMENT! bestial proiect. vezi ce faci cu farurile alea:P FELICITARI!

eddycdk 14-04-09 07:12

multumesc...
ma bucur ca va place
Quote:

Originally Posted by skoda boy (Post 2234944)
Dupa parerea mea ii mai lipseste folia .... Dar oricum arata traznet ,facuta cu gust ! Bravo

folie...nu-i pun niciodata, nu sunt adeptul
ce-i lipseste cel mai mult e bara RS spate :D
Quote:

Originally Posted by central (Post 2235552)
Deci...NO COMMENT! bestial proiect. vezi ce faci cu farurile alea:P FELICITARI!

pai am vb cu un amic care are folie pe faruri...insa dupa cum ma asteptam, a inceput sa fie ciuruita de pietrele aruncate de TIR-uri...
acum as vrea sa aflu cum ramane daca o dau jos si pun alta (o data la 2-3 luni) pt ca stiu ca se dezlipeste aiurea, ramanand bucati pe suprafata respectiva!
trebuie sa vb cu un tip care pune folie, dar nu am timp...
oricum, arata binisor!

coman razvan 17-04-09 09:37

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2232809)
niste poze... :-)

Pozele promise ... acum o luna cred! Superbe pozele man! De masina nu mai zic! Este facuta cu gust, elegant si simplu! Dupa parerea mea, este cea mai frumoasa Octavia 2 de pe forum! Sincer...:oops:

catalyn style 18-04-09 22:02

foarte frumoasa masina!este facuta cu gust!in special imi palc foarte mult jantele!succes i continuare!:D

ovidiu89 19-04-09 12:30

frumoasa masina. Despre dezlipitu foliilor o sa iti ramana urme cand le dai jos dar cu o solutie de geamuri o carpa si putin frecat se ia foarte usor

eddycdk 23-04-09 07:53

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2249762)
frumoasa masina. Despre dezlipitu foliilor o sa iti ramana urme cand le dai jos dar cu o solutie de geamuri o carpa si putin frecat se ia foarte usor

inca nu sunt sigur daca sa pun sau nu...tocmai din cauza ca se vor strica de la pietre :sad:
acum trebuie sa revopsesc grila fata, pt ca in partea de jos se cunosc prea multe semne deja...
pana in vara sper sa mai fac cateva imbunatatiri...nu am timp, dar idei sunt muuulte ;)

VladM 07-05-09 18:22

Imi place la nebunie masina.

eddycdk 08-05-09 06:19

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2297641)
Imi place la nebunie masina.

multam' :-)

eddycdk 20-05-09 06:21

7 Attachment(s)
tuning time pitesti editia I (9-10 mai)

coman razvan 20-05-09 08:39

Felicitari Edi! :) Arata foarte bine masina! :)

central 20-05-09 10:28

opaaaa deja la expozitii?:> felicitari

eddycdk 20-05-09 12:13

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2335238)
Felicitari Edi! :) Arata foarte bine masina! :)

ms razvan
Quote:

Originally Posted by central (Post 2335540)
opaaaa deja la expozitii?:> felicitari

pai...da...
skode pe la expozitii nu prea sunt asa ca trebuie sa participam si noi
oricum a intors multe capete...cel putin jantele au starnit multe invidii ;)

Alex_pitesti 20-05-09 12:45

da..frumoasa am vazut-o eram cu NIK..

eddycdk 20-05-09 13:37

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 2335913)
da..frumoasa am vazut-o eram cu NIK..

trebuia sa imi zici...:cry:

KillerINC 28-05-09 07:18

si totusi trebuia sa imi asculti sfatul si ori sa ridici capota de tot , ori sa o inchizi de tot ....

VladM 28-05-09 16:09

Domnisoara din poze e pretena ta ?:-"

eddycdk 29-05-09 08:01

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2358212)
si totusi trebuia sa imi asculti sfatul si ori sa ridici capota de tot , ori sa o inchizi de tot ....

hmm...asa se poarta p-afara 8)
Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2359626)
Domnisoara din poze e pretena ta ?:-"

nu...era una dintre fetele de la stand (cea mai frumoasa)
prietena arata si mai bine ;)

SV25MBN 29-05-09 12:02

Iti trebuie o suspensie neaparat, sa o faci sa arate si mai bine. Data viitoare sa-i spui domnisoarei sa mai zambeasca, nimeni nu o sa aprecieze o hostesa care se uita incruntat la oameni ;)

Alex_pitesti 29-05-09 16:24

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2362143)
Iti trebuie o suspensie neaparat, sa o faci sa arate si mai bine. Data viitoare sa-i spui domnisoarei sa mai zambeasca, nimeni nu o sa aprecieze o hostesa care se uita incruntat la oameni ;)

eu da!! era superba..deci chiar mi-a luat mintile fata:oops:
iar de suspensie..oarecum..totusi daca te gandesti la partea practica..nu e bine sa o lasi prea jos..eddy stie cel mai bine oricum:D

18_NYK 29-05-09 21:38

Intradevar superba era Masina.(nu pot sa zic nimic de fata,arata foarte bine:lol:)dar cum a spus si SV25MBN,unei hostese ii sta bine zambind nu "rea".(cred ca fata incerca sa imite fata masinii=rea:twisted:). Hai ca poluam topicul omului.

eddycdk 14-07-09 08:06

a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele:
- plafoniera Superb I
- pedale + foot rest GTI
- bara spate RS
- RCD Bolero (de pe face-lift)
- stopuri spate de pe face-lift

ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS

ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare

Alex_pitesti 14-07-09 08:26

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2484470)
a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele:
- plafoniera Superb I
- pedale + foot rest GTI
- bara spate RS
- RCD Bolero (de pe face-lift)
- stopuri spate de pe face-lift

ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS

ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare

da..frumoase planuri ..dar chiar iti plac stopurile de pe face-lipt?mie sincer nu..pt ca au albul ala..si parerea mea le strica..dar daca tie iti plac;)
bafta in continuare

laurentiu_tim 14-07-09 15:13

ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)

eddycdk 15-07-09 08:25

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2485491)
ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)

mi-ar face placere...daca vreodata ai drum spre bucuresti, fa un popas pe la mine ;)
sau poate ne vedem pe undeva...

Alex_pitesti 16-07-09 09:51

aseara am dat si eu ochii cu "mulatra"..ce pot sa zic..frumoasa rau..jantele ii vin de minune..interioru ..cremu ala..merita..desi pretentios dar..merita!si in plus are si un sound frumos:)..ai grija de "mulatra";)

eddycdk 16-07-09 10:03

v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer?

Alex_pitesti 16-07-09 10:05

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2489787)
v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer?

de sofer:lol::lol:..ca e tare nebun:lol::lol:

18_NYK 16-07-09 16:01

Eu mai mult de sound,crezand ca vine vre-un Rs spre noi:twisted::twisted::twisted:

badeaboy_jr 17-07-09 02:01

Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!

eddycdk 17-07-09 06:20

Quote:

Originally Posted by badeaboy_jr (Post 2492152)
Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!

mersi, ma bucur ca-ti place
mereu mi-au placut masinile cu interiorul in culori deschise, si mereu imi voi lua asa de acum incolo
pana la asta, am crezut ca doar arata bine, insa sunt pretentioase
fals! pt ca dupa 2 ani si ceva mi-am data seama ca se mentine bine, chiar si volanul imbracat in piele crem
singura problema este cotiera fata, care in curand va fi curatata pt a 3-a oara
in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea:
1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie
2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P

badeaboy_jr 19-07-09 14:24

Ai dreptate, e prea frumos un interior crem ca sa il ascunzi in spatele unei folii.

eddycdk 29-07-09 10:11

tara: romania
oameni: romani
mentalitate: trebuie mereu sa platesti pt neatentia altora
adevar: traim in romania... si asta ne ocupa tot timpul!
asa ca trebuie refacute jantele (la vopsea ma refer...)
din negru lucios au ajuns negru mat... si patat :cry:
degeaba 2 x polish...
mno... mi-e mai mult de munca care trebuie depusa :cry:
in fine, oricum dupa ce vor fi refacute, nu le voi mai spala decat eu, manual, la galeata

Alex_pitesti 29-07-09 13:55

aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D

eddycdk 29-07-09 14:02

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 2520267)
aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D

din pacate... ultima data cand le-ai vazut mai erau cum erau... acum dupa ce au fost "spalate" cu solutie de motor...:cry:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord
prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada!

18_NYK 29-07-09 18:02

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2520283)
din pacate... ultima data cand le-ai vazut mai erau cum erau... acum dupa ce au fost "spalate" cu solutie de motor...:cry:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord
prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada!

Cu solutie de motor???:shock: Ai dreptate ,sunt muuuult mai frumoase Shinny;)(parerea mea)

marm3_TDi_power 01-08-09 15:04

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2492207)
in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea:
1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie
2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P

Foarte frumoasa masina,simpla si eleganta.dar dupa parerea mea folia schimba muuuult aspectul masinii. iti poti pune doar p spate,nici mie nu-mi place folia pe geamurile din fata.interiorul se poate vedea fara probleme,nu-ti face griji :)
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect!
PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D

eddycdk 04-08-09 06:59

Quote:

Originally Posted by marm3_TDi_power (Post 2527364)
Foarte frumoasa masina,simpla si eleganta.dar dupa parerea mea folia schimba muuuult aspectul masinii. iti poti pune doar p spate,nici mie nu-mi place folia pe geamurile din fata.interiorul se poate vedea fara probleme,nu-ti face griji :)
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect!
PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D

mesi, mersi
am vazut ca ai dat jos inscriptionarile, arata bine asa!

andutzu85 14-08-09 15:25

foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!!
cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D
dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!!

alexGTI 15-08-09 16:56

sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)

p.s. live sunt mai tari ca in poze

eddycdk 17-08-09 06:22

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 2557983)
foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!!
cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D
dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!!

ms pt aprecieri si sugestii...
multi mi-au spus sa imi pun folie, si aici pe forum si prietenii mei
insa eu nu sunt adeptul ei...stiu, cred ca sunt singurul :lol:
Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2560369)
sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)

p.s. live sunt mai tari ca in poze

vorbim, ca mi-a mai venit ceva in minte
trebuie sa le facem neaparat
sunt convins ca in realitate arata demential (imi vine in minte S8 ;) )

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning