![]() |
ia si
love me if u dare ... e super tare .. crede-ma .. daca ti-au placut astea 2 .. te va impresiona si ala ;) same shit .. te freaca .. ba prezent , ba trecut ... etc etc .. e super |
dap... love me if u dare e tare si el
si tot in genul asta, romance , Football factory despre cum e sa te intrebi daca a meritat dupa ce sa intamplat, despre drumul pana knd ajungi sa te intrebi asta, momentul in sine.... si e si foarte frumos povestit... dk va place genul asta, vil recomand :wink: oricum... mam saturat de genu asta d film pt akum.... mai stiti comedii sau filme de actiune misto ? |
acuma am downloadat Love me if you dare, sper sa ma uit la el in seara asta sau maine :lol:
|
iubaretilor.... sa imi ziceti ce parere aveti si despre filmul de corazon de kare am zis eu :D
|
un film super tare de actiune:\"HOSTAGE\".vi-l recomand. :wink:
|
The transporter 2
|
onerosilor... zicetimi si mie parerea voastra de mircea radu asupra filmului pus d mine :P
eu miam exprimat parerea despre alea :D |
jur ca nu-l gasesc pe dc++ ..
fa-mi si mie un cd .. . si da-mi si mie inapoi dvd`u ala .. chiar il vreau |
am copiat The Football Factory insa n-am avut timp sa ma uit la el. saptamana asta sper sa-l vad
|
1 Attachment(s)
suferinta la greu ...masina primeaza ....Maserati MC12
|
iubaretilor...vati uitat la filmul recomandat de mine ?! :D
|
am vazut Love me if you dare... pm marfa...asemanator cu The Notebook
|
pai baga ochiu si la football factory... e tot cam genu asta :)
|
vreau si eu in plm un cd cu filmu asta va rog !
SPEEDER ! VREAU DVD~U !!! cu tuning show`urile din Spania ! AM NEVOIE DE EL ! zi-mi ca l-ai pierdut si ramai fara geamuri la gti .. |
Asasinarea lui richard nixon Un film extrem de profund
o drama excelenta >>> recomand :!: |
Re:
Quote:
|
vedem noi cat de bun e ...
ramane de vazut .. anyway .. interesanta propunerea cu .. dvd`urile .. eu le vreau , tu sa vrei .. :) PANA ATUNCI IL VREAU PE AL MEU ! DE LA BETZIVU ALA DE SPEEDER ! :evil: |
eu?! betiv?!
moaaaaaaaaaa... bine ma... til dau la schimb cu o sticla de licoare :lol: :lol: :lol: da un buzz knd ma vezi cu masina k am dividiu' legat in portbagaj |
acum sunt in transa...am vazut filmul Doom...
este un film super frumos cu nishte efecte de invidiat...eu am stat o ora jumate cu inima in gura pe cuvantul meu...are nishte scene de iti sta inima in loc...este super super...este horror cumbinat cu actiune! :wink: |
flight plan ...merge ca sa treaca timpu suspans actiune
|
american pie 4...a aparut...
|
si ? l-ai vazut ? cum e ? merita ?
tell us ... all mighty god of ours ... |
merita ...e destul de fun
este despre o vara petrecuta de fratele lui stiff intro tabara ... merita sa il luati , muritorilor 8) |
The God Who Wasn`t There ... film ..
un film stil Michael Moore - Documentarul despre ... 9/11 Fahreinheit .. doar ca asta e un documentar care demonstreaza .. in fine , sau vrea sa demonstreze ca ... Iisus nu a existat ! ASTA FILM ! nu toate cacaturile .. acum ma bag la el .. am citit o gramada de lucruri bune despre el .. so .. acum ma bag la el ,peste ceva timp sa va zic cum e si etc. |
Cam scurt , anyway ..
alt film care te da peste cap , in cel mai mare fel ... lasa 12407192847 de intrebari si .. offf :) multe chestii gen .. in biblie scrie ca .. cei care mint / fura / bat / omoara / ba chiar si cei care .. vorbesc urat de Iisus , SUNT IERTATI .. DAR .. in biblie .. scrie de 2 ori ! ca .. NU SE IARTA THE DENIAL OF THE HOLY SPIRIT NU se iarta .. deci . .esti crestin , te indoiesti de Sfantul Spirit , nu esti iertat , nu ajungi in rai , ajungi in iad .. oricum , super tare ! iti demonstreaza ... in ce mare fel e scrisa biblia .. e .. tare rau .. ;) pe bune vi-l recomand .. oricum , mai are pana sa-l ajunga pe Michael Moore .. care e zeu la capitolul documentare .. din astea .. miscatoare |
frumos filmu :wink: mia placut si mie santos
|
Apocalipsa Ingerilor 2, tare rau filmul :lol:
|
Tiesto in Concert...m-am uitat azi la el nu m-am plictisit nici o secunda...este super tare...
astept filmul de la concertu din Romania... :wink: |
Videoclipuri,filmulete cu masini,etc toate in format 3gp pt telefoane mobile ...le gasiti pe http://www.oktvideos.lx.ro/news.php
|
Gigolo European ...
razi cu lacrimi :lol: :wink: |
da tare filmu merita vazut :D
|
Revolta Generatiei X :? o drama in stil american
|
Fat pizza - caterinca
New cop story -cu gechi cen , brus li junior :) .... e super tare filmul...actiune |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gechi cen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
genial |
Saw II, ar fi bine sa vedeti si saw 1 inainte ... se leaga .... sunt super filmele, dar 2 e mult prea tare, realizezi la sfarsit cat de mica e lumea ( kiar asa e, mi s`a intampplata de cateva ori) si cat de prost poti sa ramai la fazele din viata de zi cu zi pe care le treci cu vedrea
acum de`abia astept Saw 3 :D |
Doing Hard Time....foarte misto ..cu negri...parnaie...tare subiectul! e 2005 filmu!
|
the wash -super comedie cu snoop dog si dre ///eminem sickkkkk !
submerged > steven segal actiune/horror |
Am vazut aseara un film absolut superb, \" 50 first dates \", trebuie neaparat vazut.
|
1 Attachment(s)
Si pentru sil4tuning...
|
10x alexe :wink: hmmmmm Audi ....
Timo Mass & Tiesto rulezzzz cu okzia asta concert pe 29 Timo Mass the mission |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning