![]() |
4 Attachment(s)
am avut dreptate cand am zis ca nu are nimeni in mioveni bara ca a lui, deci e unicat in mioveni........am vazut mai sus un coment ca l-ai vazut pe ala cu bara cum are rakul, dacia aia verde, in curand nu o sa o mai aiba, iti garantez eu :D:-P
uitati niste poze facute in paint cum o sa arate masina O sa urmeze faruri de golf........:-P si niste jenti:-P astept commenturi...;) |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
1 Attachment(s)
ti-am facut si eu o poza sa iti faci o idee cam cum ar arata;)
|
Quote:
|
Quote:
daca poti, sa imi faci si o poza cu spatele masinii si sa o faci portocalie toata bara;) Ar fi cea mai tare daca o facem vopsita asa;)ne mai gandim in continuare;) |
3 Attachment(s)
cateva poze sa vezi cum ar arata daciutza:twisted:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite si cu negru :-P
P.S. mergi si tu mai incet cu daciuta ca poate ramai fara bara pe la hopurile alea din mioveni:twisted: |
:D cam peste 2 luni o sa imi pun si jenti pe RAk;)cel mult 2 luni.Am gasit nijte jenti pe 14" si 4 prezoane la 6 mil setu.Eu zic ca se merita.Sunt cu tot cu cauciucuri.2 au cauciucurile aproape noi ,1 il are cam dus si una nu are deloc.DAr nu e o problema asta;)
|
Cat dai pe jantele mele?...
|
Mai intai sa le vad .....si spune-mi si mie un pret mediu..:D.Sunt pe 14'??? Au cauciucuri ??
Am auzit ca duminica asta se fac liniute pe centura, LEGAL.Chiar o fi adevarat????Cica a scris in curierul de azi.Incepe dimineata.La 8 se fac inscrierile si la 10 incep....:DNe intalnim pe acolo care veniti;) cand mai ai timp sa imi faci si mie niste poze cu masina, dar alta culoare. galben fosforescent sau ceva asemanator toate, si galben cu negru pe deasupra, sa vad cum s-ar vedea.. |
Poti pune si tu poze cu jantele pe care le'ai gasit?
Am auzit si eu ca se fac curse legale...Ne vedem acolo |
Nu am poze cu ele .Nu le mai gasesc adica .Ca am avut dar nu mai stiu pe unde sunt.Sunt alea de pe VIF aia de am luat modelul de bari.Dar nu pot sa le omologhez...:cry: Si imi e ca daca pun pe 14" nu mai fuge asa ca acuma:sad:
|
o sa fuga la fel,stai linistit,dar depinde ce cauciucuri ii pui daca pui unele cu garda mare o sa-ti ia din demaraj,dar daca pui unele cu garda de 50 nici nu se simte,si de fugit o sa fuga mai bine daca sunt rotile mai mari.
P.S.:poate ne vedem duminik la liniutze(nu o sa particip dar cred k vin si io p acolo). |
te bagi la liniute?
|
kapa te rog, putina atentie la scris, sa nu confundam forumul cu messengerul...
|
RAK ai injectie nu!?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ne vedem acolo....sper sa fie ceva frumos
originalele sunt pe 13?...si cu prezoanele cum faci? pui flansa? |
Quote:
|
eu nu mai imi aduc bine amine cum arata....incearca sa faci si u rost de poze sa le vedem si noi.
|
Daca se fac 1 data pe luna liniutze asa cum au zis cei care au organizat concurcul luna care vine o sa participe si EU sigur;):D100%
|
Nu ma bag.......Poate stric ambreajul si nu vreu
si pe mine de ce ma provocai totusi!? 8) |
RAK-ule tiau bagat oameni masina la sectiunea kitch .
|
Quote:
hai sa ne dam si noi doi sa vedem ce iese. |
Quote:
|
din topul ala , unele nici nu au ce cauta pe acolo , inclusiv rakul , ca mai sunt si alti cu bara ca a lui pe fata asta e , ca zic uni ca a copiat bara , oricum dacia e copiata dupa un renault, ca sa punem punct.
|
Quote:
Quote:
|
sunt curios ce o sa iasa ...rak-ul sau bmr-ul ?
eu zic ca brm-ul o sa castige.... e motor 1,6l... 53kw=70 cp rak'ul e 1,4l...45kw=60 cp |
kapa, te rog din nou, pune-ti toate ideile intr-un singur post, nu fa posturi succesive ca sa mai scrii inca 2 randuri, si acorda putina atentie si limbii romane...
|
4 Attachment(s)
ok,...nu o sa mai scriu prescurtat si o sa postez doar o singura data....
rak'ule uite niste modele de flanse (daca gasesti pe cineva sa'ti faca flanse cum sunt in ultima poza, ar fi foarte bine) |
Cele din ultima poza sunt distantiere pt 4 prezoane doar cele din primele 3 poze sun flanse de trecere de la 3 la 4 prezoane.
|
am vazut si eu asta, dar poate sa le faca pt 3 prezoane...ii trebuie un meserias bun
|
:DIn curand o sa pun nijte poze cu jantele care le-am luat;) si pe care o sa le pun pe RAk........Sper sa reusesc sa le pun :lol: E cam greu dar trebuie sa reusesc.In seara asta o sa le fac poze si maine cred ca le bag pe net:-P
|
am dat 7 milioane pe jante, 3 milioane am dat avans si am vrut sa le pun dar nu merg :sad:
trebuie sa modific multe ,mai ales suspensia ca se lasa pe aripi cand pun greutate....si nu prea vrea sa le mai ia inapoi cel care mi le-a vandut. Am zis ca le vand, cer 3 milioane sa imi scot banii de avans macar |
9 Attachment(s)
sper sa va placa:D......
|
deci in 1 rand trebuie sa dispara codita aia ca nu isi are rostul(parerea mea),
al 2-lea rand in interior ce ai vopsit cu rosu cu marker-ul cred , nu e frumos deloc , si mileurile de pe bord sau ce sunt pentru ce sunt , ca sa iti ti tel acolo?ia-ti un suport de tel frumusel si gata ai rezolvat problema. Ii trebuiesc niste praguri , parca ziceai ca ti le facea in acelasi timp cu bara spate. Te-ai bagat la DRT sau l-ai facut tu parasolarul? |
sper sa nu te alegi cu parbrizul spart..................................
|
bai rak-ule capacele alea de pe spate sunt de pe bal nu???..ca sunt aproape ca alea mele..si app mai spal-o frate ca e jegoasa rau:D;)
|
10 Attachment(s)
pozee.......:D
|
4 Attachment(s)
;):lol::D:-):???::-P:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning