![]() |
Re: Masinile din ARAD
da se mai aduna.sal la toti
|
Quote:
|
nu si-o luat acuma un bmw negru cu 2 usi model mai nou cacelalalt?
|
da... arata super tare
|
Quote:
|
am vazut odata o forja scurta de la stop intre RS6-le negru COP shi un BMW...seara pe centru...pana a apucat BMW-ul sa scartzaie rotzile RS-ul era lipit de pamant shi la 2 m in fatza....cateva secunde mai tarziu n-am mai vazut RS-ul dar BMW-ul negru, cred ca era ceva seria 5, inca facea galagie in treapta 2. :)
mere tare audi ala mah...te-ai dat cu Boxterele de prin arad ? dar cu 911 Carrera ala argintiu? :D |
morghen asa am patit si eu cu rs6 le nu am apucat sa bag in a2a deja aveam vreo 100m intre mine si audi
|
shi n-ai zis celebra fraza: "AI DA P*LA MEA !!!" ?
ca io asta am zis cand am vazut forja respectiva :) |
am zis da turceste nu pe romaneste :)
|
sal baieti.merci de complimente.nu as da audi audi pe nici un porsche 911 sau un ferrarri mai micutz niciodata.trebuie sa-i dau dreptate lu adi cu cea scris.in privinta acestei masini.oricum nu e pentru romania ca multe altele joase.doar jipu te salveaza in slalomul printre gropi si soferi nebuni.
|
lasa ca si rs6 le ca si jipu
|
Quote:
|
Quote:
n-am apucat sa ma dau cu nici un porsche din arad.anu trecut in ungaria pe autostrada cu un 911 dar nu o rezistat mult |
astazi am vazut prin centru un porch negru cu nr de jermania cum suna motoru si cum mere hai de p... mea :)
|
ar33cop daca ai poze cu masina ta pune le aici se vedem interioru si motoru
|
uita-te la tuning show din arad care o fost anu trecut la expo.acolo is ceva poze cu masina.du-te la evenimente si acolo gasesti.
|
Mai Tekin uitate pe Pag 11 penultimul messaj si vezi acolo Poze cu Adui Interior si Exterior...
|
himmm arata 310 e automat turatie 6.000rpm maxim sau?? si cu cat ai mers maxim ?? si gagica cine-i o cunosti ?? stiu ca ai o prietena tare frumoasa da..ma rog vorbim de masina acuma :P
|
Quote:
trece de rosu in treapta s,in d inainte de rosu si v-max 320.pe probate.prietena mea jur ca dormea la viteza asta,nush de ce.emotii sau somn.binenteles tot pe autostrada. |
Andrei.....https://img115.imageshack.us/img115/7782/zacepi6lw.gif....taci
320km/h...wow...da...aia da viteza...nu ma mir ca nu a rezistat 911-le...mai ales daca era mai vechi :P :) Btw am fost coleg de liceu cu Miha...daca mai eshti cu ea :) Am vazut in fatza la hotel la aradu nou un -Cayene Turbo S- 520 de cai din fabrica...hmm...e al vostru cumva? :D |
cayenu ii a lu taicamio dar nu se tine dupa rs.kilogramele is de vina.mai sint cu miha.
|
apropo 911-le nu era deloc vechi.
|
astia numa masini din astea au ....cu stude de cai putere :( io ma chinui cu aia 136 ai mei .....asta e treaba ???? ma radu ...mai da si mie catziva :D
|
hai pe la mine si iti dau citi vrei.mai am si vaci si porci si gaini :-).adica gaini nu ca au aviara.
|
Quote:
|
Andrei....inca odata.....https://img115.imageshack.us/img115/7782/zacepi6lw.gif...taci!
lasa mah ca 4.8 secunde 0-100 e bine pt cat e de gras Cayene-ul :D oricum Audi-urile astea sunt dementziale nu ma mir ca merge in halul asta...am un prieten care a primit de mult tot asha un model top-sport de la Audi....2.5L Turbo de 250 de cai...rupea pamantul...dar s-a stricat electronica shi a innebunit mashina :( se opreshte in drum...se blocheaza volanul...shi faze dinastea :( |
Quote:
|
o sa intru la astea mai aproape de arad.timi oradea,poate cluj.da nu m-as duce pina la galati sau constanta sau bucuresti.mai ales acolo unde toti au numa lambo si subaruri si alte utilaje la care nu lipseste nosu si minuni din astesa
|
cayenu face 5.4 pina la suta.cel putin asa scrie in carte.
la curse am fost anu trecut la timi dar o fo cam aiurea. |
|
Quote:
daaa...o fo super ..ce sa zic io:D |
are dreptate morghen.:shock:
|
Quote:
si totusi ce s-o intimplat atunci cu bmw-ul?:rolleyes2 |
s-o spart un furtun de la radiator.....:x din cauza ca se tot incalzea apa...dupaia am schimbat tot ce avea legatura cu apa.....radiator..etc...:D
|
Quote:
|
Quote:
te-o costat ceva drumu la timi |
Quote:
Mitsubishi Starion ,a aparut unu nou cu nr de BH 2000 cmc turbo pe carburator |
Quote: