![]() |
Re: Audi A3 8P
ce papucei frumosi:)
|
superba masina...felicitari !!! o parere, sper sa nu deranjez pe nimeni, ar merge mai bine evacuare dubla si pe partea dreapta?
|
@CoCaine am auzit ca se ara mai bine cu 4 roti motrice (si mai lent :D)
Marian, am eu o idee ca 4 tevi ar trebui pastrate pentru v8-uri. Eventual o sa le mut pe astea 2 mai central dar 4 tevi nu o sa ii pun. |
Quote:
btw... :clap: pt papucei :) |
Cu toate ca kitul iti permite sa le pui central...in mod sigur nu o sa se vada bine..
Ce motor e si la cati cai ai aduso ca ma tot uit si nu vad motorizarea. Jante nu i ai mai pus? |
Quote:
Acum are 225. Am pus jante OEM pe 17 anul trecut si urmeaza altele mai usoare. Tot pe 17. |
Quote:
|
Un nene in bucuresti foarte cunoscut pentru lucrarile lui.
aproximativ 1500E cu totul |
super A3 ... is super masinile astea ... bv :)
|
Felicitari pentru munca depusa! Discret si frumos!
Keep up! :!: |
Frumos ce a făcut bluey din audi lui,şi bun de fugă şi audio spl,like a dream ....ce i-ai mai făcut între timp?:D
|
Se lucreaza inca.
Daca nu are sofer sta in lucru :) |
Acum ti-am citit topicul,nu am decat cuvinte la superlativ,bravo!La motor ce interventii ai,numai kit-ul turbo?LSD-ul cat te-a ajuns?Ce greutate are masina?
|
Multumesc.
Turbo, evacuare. 1000E cu tot cu montat 1460kg |
Bluey,spune-mi cum simti tu LSD-ul,nu explicatia tehnica,ca asta o stiu,ci cum percepi tu;te intreb pt ca intr-un post ai spus ca la o cursa nu prea ai scos timp bun deoarece de abia spre finalul acelei curse te-ai invata cu LSD-ul.
|
LSD-ul iti permite sa iei curbele mult mai devreme.
Problema este ca esti invatat cu masina in alt fel si dupa montarea lui ai mult mai multa aderenta si poti accelera inca de la intrarea in curba. In schimb in momentul in care rupe aderenta masina chiar devine periculoasa , adica risti sa ajungi in sant daca nu ai reflexe bune. |
Kit-ul turbo a continut si galeria de admisie,intercooler,tubulaturi,etc?
|
Doar modificarea galeriei de evacuare avand in vedere ca vnt17-le original venea cu galeria turnata pe el ,si flansa catre evacuare care era diferita decat cea de pe vnt 17.
|
Deci ai intercooler-ul original;nu ti s-a recomandat si schimbarea acestuia?
|
Masina mea are FMIC din fabrica si e foarte mare ca suprafata.Nu am considerat necesara inlocuirea lui
Probabil il voi schimba si pe el in viitor. |
K,am inteles;daca ai putea pune o poza cand ai timp cu IC-ul,ti-as fi recunoscator.
|
Quote:
PRimul upgrade este IC de Audi S3 care desi are aceeasi suprafata , are capetele din aluminiu si nu din plastic ca cel pe care il am acum. Oricum daca imi pun alt IC o sa pun unul mult mai mare in bara. Ala de S3 nu cred ca ma va satisface avand in vedere presiunile cu care merge un benzinar fata de un diesel. |
2 Attachment(s)
pozulici :D
|
Salut.
Ai revenit la farurile oem?sau e o poza mai veche? |
Intotdeauna am avut farurile oem.
Am avut o perioada de ratacire cu angel eyes pe ele. Acum au interiorul complet negru.Au ramas doar oglinzile argintii undeva in spate . |
frumos, frumos :)
|
un furtun albastru nu gasesti si tu la epuratorul ala :rolleyes2
|
Quote:
Si oricum a fost extrem de ieftin :D |
banuiam eu :lol:
|
Ai recuperat "cartonul" roz, stimabile? Imi e dor de moaca ta urata...
|
Inca 3 saptamani.
Dar bateria mea Varta Silver inca in garantie a cedat definitiv. Sper sa mi-o schimbe meseriasii. Si oricum am vreo 2 saptamani de reglaje dupa ce il iau ca este grele modificarile fara reglaje :D Radu tu esti ok? :D |
Da mister sunt veles... Ma calaresc TDI-urile prin oras ca ma prind "defect" :) Am ramas fara ambreiaj! :(
In rest bine vesel, voios si voinic... Poate ma scoti la un cico sa barfim despre reglaje... :P |
ce instalatie ti-ai facut?catch tank?
|
Quote:
Si functioneaza binisor:) |
fa-i o poza, cat ai dat pe el?sau e facut de tine?
|
Este un filtru de la SMC pentru linii de presiune (compresoare mari) folosit pentru colectarea vaporilor de apa sau ulei din aer.
Practic e un pahar transparent din plastic imbracat in metal cu un capac foarte solid din metal , o intrare si o iesire. Are sistem de purjare si fante de vizualizare a nivelului. M-a costat 10 Ron :D O sa ii fac o poza cand ii schimb furtunul ca se ia lumea de mine ca e galben :D |
:D ai iesit ieftin, avand in vedere ca la noi cel mai ieftin e in jur de 200ron(asa am gasit eu)
astept poze:) |
De ce crezi ca am luat decizia sa mi-l fac singur?
Bine asta este a 3a idee/prototip dar solutii exista la bani putini. Daca intri intr-un magazin cu sanitare imposibil sa nu iti vina idei daca stii cum functioneaza obiectul. |
dar masina asta mai exista ?
ca nu am vazut-o de mult pe strazi. |
Quote:
In curand va veni din nou dupa tine sa te bantuiasca :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning