![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
Quote:
|
16 wati :lol: eu am pus 18 wati... bec la plafoniera :lol:
sa inteleg ca vrei un transplant.... de ce nu incerci cu un 1.8 de espero? am inteles ca se poate omologa usor... si cum zicea Clarcksson de la TopGear: "there is no replacement for displacement", adica capacitatea motorului nu o poti inlocui cu nici o alta modificare, cu cat e mai mare, cu atat mai bine ;) |
Un mic dublaj de la original...:)!Sper in toamna sa reusesc...1.8 de la espero...prea mic...parca e nevoie de mai mult!!!!:D
|
am de vanzare 2000 cmc 8V de pe espero(105CP) complet daca te intereseaza.
|
Quote:
|
dc nu incerci interiorul ALB cu portocaliu ? ar da mai bine ..ai mai deschide putin masina si ar fi o idee mai spatios :) uita-te pe net cu alb cum sta orice culoare :)
|
Serban,interesanta propunerea ta,ma mai gandesc la ea!
E o idee si interior alb cu portocaliu...dar se murdareste extrem de repede albul acela...mai degraba un crem deschis..oricum multumesc pentru idee!!! |
@maus - poate ca vrea omologare totusi, adica putere stok 75CP + plus de putere de maxim 40% = putere maxima admisa(fara test hemodinamic) = 105CP ;)
|
Nu ma intereseaza in mod expres omologarea... :)
|
frumoasa masina felicitari... :D
|
Ieri am reusit sa montez si eu xenonul luat de la Serban..cu ajutorullui Geo,de fapt el l-a montat cu ajutorul meu,mai mult am privit :) !Multumesc pe aceasta cale....Poze,astept prima seara ,cu ele montate, ca sa fac!
|
Cu placere si sa stii ca mi-ati fost de ajutor... ati facut munca fizica :lol: Oricum, m-am miscat destul de repede tocmai fiindca am avut ajutoare :)
Sa reglezi farurile, mai ales cel din dreapta... asteptam pozele (de parca nu asi stii cum se vad :lol:) |
Mda,din pacate nu prea merge reglat...Se vede destul de bine pe scurtya...se simte totusi ca farul din dreapta nu e reglat.Dar,pentrub ca intotdeauna exista un dar :),nu prea sunt multumit de faza lunga,nu e foarte mare diferenta fata de cea scurta...Bine ,aseara ploua tare si poate nu am reusit sa vad adevarat putere...
|
Ti-am vazut ieri masina in Tulcea, de 3 ori chiar... e frumoasa rau, arata mai bine decat in poze!
Ultima data cand te-am vazut, treceai pe langa Politie la vale, eu eram parcat langa "biroul de copiat acte" :rolleyes2 si te-am claxonat, dar te-ai uitat in oglinda si cred ca ai injurat pe cineva :lol: Felicitari pentru culoare! |
Lolz...scuze dar daca nu cunosc nu prea bag in seama ca am multi "prieteni"!!! :)
Multumesc pentyru apreciere!Cu ce masina erai? |
Quote:
|
Mda,cand mai vii pe aici scrie pe aici..poate ne intalnim la un pahar de vorba!!!!
|
masina este de vanzare!!!!Pt.; cine intereseaza detalii pe p.m!
|
Si tu? Aiurea, era chiar reusita... ce v-a venit la toti acum sa le vindeti?
|
e bestiala masina......pacat ca o dai.....cand o sa o vopsesc pe a mea cam ceva de genu la a ta o sa iasa:lol:
|
webcathos esti sigur ca vrei sa o vinzi? :rolleyes2 ce vrei sa-ti iei:?:
|
Nu sunt foarte hotarat...dar parca as vrea ceva mai nou!!!!Daca apare cineva care sa imi dea un pret corect pe ea o dau....Daca nu ma infig in ce mai trebuie facut...Toata lumea mi-a sarit in cap cand au auzit ca vreau sa o vand!!! :)
|
CE ? O VINZI ? mai baiatule calmeazate !
|
frumoasa masina......bv ai facut ceva frumos, incep sa apara din ce in ce mai multe daewoo lucrate frumos
parerea mea este sa nu o vinzi, niciodata nu o sa te satisfaca pretul care t-i se ofera.....tot timpul o sa fie mult mai mic...... |
Mda,dupa lungi discutii cu prietenii cei mai buni aqm luat decizia de a continua ce am inceput!Sper sa iasa ceva frumos.... :)
Deci masina nu se mai vinde!Poate peste vre-o 2 ani... |
:joy: Asa te vreau, ma bucur ca te-ai razgandit. Ai inceput ceva, acum termina... si sa-ti iasa ceva frumos :)
|
frumoasa masina rau , combinatia asta de culori e mortala (pe langa negru/ galben) , continua cu proiectu ca vad ca a inceput frumos ...nu te mai gandi la prostii cum ar fi sa vinzi masina :)
|
Bravo webcathos!Succes in continoare!Urmeaz interiorul dupa cate stim nu :?::rolleyes2
|
Poa...si cand vroiam sa-ti ofer 6000 E pe ea :lol: :lol:
Si cam ce o sa includa continuarea proiectului? Ceva mai indraznet? Succes. |
Mda,mai intai umblam la interior...dupa care suspensii,evacuare faruri,stopuri..iar la sfarsit la inimioara!!!:)
|
Quote:
|
Am vorbit la general......!!!!!oricum cu inimioara nu sunt super hotarat....
|
8 Attachment(s)
Poze noi...
|
super faina masina.....arata superb...dar vazui filmuletul si iti face toba exact la fel ca a mea....numai ca eu am tobele originale,dar am toba de la mijloc ori sparta,ori sitele din interior rupte,ca urla la fel...:D . . oricum super masina :X sa ai mare grija de ea
|
Simpatica gargarita :D
Si acum ca ai ramas cu ea "pe cap", ce planuri ai in viitorul apropiat? |
Super pozeee!!!
iar masina-i bestiala!!!! Ma bucur enorm cand vad atata munca, pasine, timp si bani bagati intr-o astfel de masina! Bravo! |
Multumesc mult...deocam,data nu cred ca voi mai face mai nika la masina pana in primavara.Vine iarna si nu cred ca are rost....
|
frumoasa culoare! prinde bine pe cielo:D
|
Mda...multumesc!As dori sa cumpar niste faruri clare si stopuri clare.Farurile stiu de unde insa stopurile(din acelea cu 2 cercuri rosii)....Please help...
|
Salut, te-am vazut acum 2-3 zile prin Constanta... inca o data confirm, superba culoarea!
Ti-am facut flash-uri, dar nu cred ca ai vazut, te uitai in dreapta. Iar eu nu eram cu Tico-ul. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning