Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

blad 29-09-07 18:33

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

cica a ramas fara oglinzi ferrariu ala la hotel gorj tigany au sarit pe el :)) acuma ia pus altele tot de ferrari albe!! mmmmm

Anka Blonda 29-09-07 18:36

da am auzit si eo vlad...ce'ai face daca ai fi in locu aluia ??? daca ti'ar rupe cineva oglinzile si ti'ar zgaria toata masina??:lol:

blad 29-09-07 18:38

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1125023)
da am auzit si eo vlad...ce'ai face daca ai fi in locu aluia ??? daca ti'ar rupe cineva oglinzile si ti'ar zgaria toata masina??:lol:

ma doare undeva am casco pe ea:)) si service`u aproape! abia astept sa va vad:) good luck

Sasha_z 29-09-07 18:44

deja v`ati abatut de la subiect :|

Anka Blonda 29-09-07 18:46

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1125037)

scuza'ma sasha da chiar imi place sa ma gandesc cum se parcheaza cele mai tari masini din tg-jiu:lol:lol:lol:lol:lol:

blad 29-09-07 18:46

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1125037)

:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th :pelvic_th:pelvic_th:workout::workout:

Sasha_z 03-10-07 15:27

1 Attachment(s)
:dance::dance:

florin_cars 03-10-07 18:37

proprietarul Borātei ..:-P are o problema d limbaj :lol: :oops:

Sasha_z 03-10-07 18:44

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1131389)
proprietarul Borātei ..:-P are o problema d limbaj :lol: :oops:

de ce zici asta???

florin_cars 03-10-07 20:25

MAH, MAHH dāng, dāng BAH :oops: :D

NightClubRacer 04-10-07 03:28

interesanta bora :P are bara fata la fel ca a lui xelnaga :)

lowrider.STi 04-10-07 14:42

murcielago lp640....sa vad cum i fac o poza...:D

Sasha_z 04-10-07 16:55

si eu am vazut lambo aseara.. - noua achizitie a lu Habitu... poze din pakte ink n`am :(

DolusD 04-10-07 19:59

am vazut-o si yo cu cristea azi, e tare rau :D

cristea_rotitza 04-10-07 20:07

prea crima masina:X:X:X:X:X:X:X:X

DolusD 04-10-07 20:51

ink ma gandesc la ea , noi visam si altzii le conduc :D

florin_cars 04-10-07 21:17

cam din clubul ala fac(em) parte multi din noi :lol: (ras ironic) :(

ruver 05-10-07 01:43

ce pot sa zic vecinu meu si-a luat lambo... mda, se pare ca a rasarit de ff mult timp pe strada mea soarele... da nu la poatea mea :(

NightClubRacer 05-10-07 11:33

hai cu pozele :D

cristea_rotitza 05-10-07 18:20

le vreau si io dar nu am avut ocazia sa fac,dar cu prima o cazie.....sigur nu o ratez;)

lowrider.STi 05-10-07 19:13

hmm...astea par facute chiar in garajul unde e tinuta,nu? sa inteleg k esti o ruda foarte apropiata a domnului proprietar? :D

blad 05-10-07 19:17

Quote:

Originally Posted by J1mmY (Post 1134416)
Ehh baietii, a aparut o noua masina in Tg-Jiu! O masina care le intrece pe toate, care sunt existente in Tg-Jiu! :rolleyes2 Poze mai jos! Ce parere aveti?:) O s-o vedeti de diseara pe strazile din Tg!

am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume :))

J1mmY 05-10-07 19:24

O masina de 300.000 de Euro! O tine in garaj, foarte rar pe afara! Nu iti dai seama cat costa daca da intr`o groapa?

Oricum Blad, poate ca ai dreptate :twisted:

cristea_rotitza 05-10-07 19:40

io am vazut-o i in orash si o sa o scoata frate k nu cred k a luat-o sa o tina in garaj si dak a avut habitu bani sa o cumpere ,are bani sa o si faca oricum e in garantie ink,oricum prea tare masinutza.

J1mmY 05-10-07 19:43

Iti dai seama ca daca a dat atatia bani pe ea, are bani si sa o repare! Anyway, imi doresc si eu una la fel, cu 360 in bord! :)) Tg-Jiu, da`te la o parte!

Sasha_z 05-10-07 20:24

Quote:

Originally Posted by blad (Post 1134476)
am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume :))

pai knd s`o scoata Vlad... k dk o are de 3 zile??? =)))))) oricum Habitu e un om tare in oras....<recunoscut la nivel de tara k unu` dintre cei mai buni jucatori de pocker> ...so Bravo lui k poate si are cu ce ;)

:peace:

DolusD 05-10-07 20:25

aici ai dreptate sasha ! :D

cristea_rotitza 05-10-07 23:38

fratilor voi vb k nu o scoate i io o vad prin orash?se plimba omu k doar nu a luat-o sa o tina in garaj,azi a facut prezentarea in agip:)

Sasha_z 06-10-07 15:07

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1134910)
fratilor voi vb k nu o scoate i io o vad prin orash?se plimba omu k doar nu a luat-o sa o tina in garaj,azi a facut prezentarea in agip:)

l`am vazut si eu :lol::lol:

NightClubRacer 07-10-07 11:34

are casco la ea, nu? :D

Anka Blonda 07-10-07 11:36

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1134582)
pai knd s`o scoata Vlad... k dk o are de 3 zile??? =)))))) oricum Habitu e un om tare in oras....<recunoscut la nivel de tara k unu` dintre cei mai buni jucatori de pocker> ...so Bravo lui k poate si are cu ce ;)

da asa e recunoscut la nivel de tzara...cum ne'a zis cata ...a jucat pocker cu Gigi Becali, Giovani Becali ...si altzi jucatori adevaratzi...

blad Quote:
Originally Posted by J1mmY
Ehh baietii, a aparut o noua masina in Tg-Jiu! O masina care le intrece pe toate, care sunt existente in Tg-Jiu! Poze mai jos! Ce parere aveti? O s-o vedeti de diseara pe strazile din Tg!

am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume

si nu o scoate din garaj...pt ca nici eo una in tg-jiu n'as scoateo in gropane...si alte cele..sa ma trezesc ca ala cu ferari cu oglnda rupta si zgariata ca draq..... si daca stam bine sa ne gandim e ce'a mai pretentzioasa masina ....e greu de intretzinut...dar habitu e un om care chiar is permite sa intretzina o astfel de masina...asta o garantez eo ca stiu ce poate...

Anka Blonda 07-10-07 11:39

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1136708)
are casco la ea, nu? :D

nope m'am interesat ....n'are casco ...daca vrei potzi so darmai...da suportzi consecintzele:)):)):))

NightClubRacer 07-10-07 11:45

cum sa nu faci casco la o masina ca aia... :) eu in locu lui mi-as face, daca tot a avut bani de ea. Oricum frumoasa masina, se poarta albu si s-o stapaneasca sanatos si fara incidente!!! :D

Anka Blonda 07-10-07 11:55

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1136723)
cum sa nu faci casco la o masina ca aia... :) eu in locu lui mi-as face, daca tot a avut bani de ea. Oricum frumoasa masina, se poarta albu si s-o stapaneasca sanatos si fara incidente!!! :D

poi nush exact cum e treaba am intzeles ca a castigato...si cred ca o sa'i faca casco dar deocamdata nu are nush sigur sa'tzi zic de ce nu are:-?? dar nu are:)))

blad 07-10-07 14:15

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1134582)

joc si eu cu el la pariu :)

SOON_2Fast_2Watch! 07-10-07 15:34

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1039952)
si asta am vazut-o in tg de masini >> multi au zis ca e urata da mie imi place

E chiar misto,are din cate se vede un look agresiv si asta poate deranja vizual pe unii..:)..din partea mea nota10

vyvydesign 07-10-07 22:49

1 Attachment(s)
Cat de cat tare, albul fiind la moda.:twisted:
STOP ACCIDENTELOR RUTIERE , VIATA ARE PRIORITATE

blad 07-10-07 23:00

gata ma terminati discutia despre lambo e tare asta e o sa avem si noi peste 2-3 ani :) gaTA!!!

NightClubRacer 07-10-07 23:37

Quote:

Originally Posted by blad (Post 1137942)
gata ma terminati discutia despre lambo e tare asta e o sa avem si noi peste 2-3 ani :) gaTA!!!

las ca o sa castigam si noi la loto :lol: daca nu le avem cu jocurile de norok :D

crissti_d 15-10-07 18:21

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1136739)
poi nush exact cum e treaba am intzeles ca a castigato...si cred ca o sa'i faca casco dar deocamdata nu are nush sigur sa'tzi zic de ce nu are:-?? dar nu are:)))

:)))) nu a castigat masina. de 1 an si ceva se tot lauda ca o cumpara, dar nu l-a crezut prea multa lume... si uite k a aparut cu masina.
a plecat cu arcanu sa o ia.
si casco nu are pt ca masina nu e inmatriculata in ro.

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning