Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Accidente Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47609-accidente-tg-jiu.html)

wolverine 14-04-09 21:10

Re: Accidente Tg-jiu

de ce o dezmembrezi?:| ca e si inscrisa...sau probabil ai tu vre`o magarie in cap :>

GTXR 14-04-09 21:16

Glumeam,maine o duc in service ,se vor schimba toate piesele noi ,oricum mi-e ciuda ca stau minim o luna prin service.Sa va zic cum s-a intamplat ,tipul venea pe strada cu sens unic de la lac ,unde avea si stop,a iesit si a vrut sa intoarca la scuarul de la agip ,eu veneam de sus...mergeam la consum aveam viteza mica nici 40 ,ca daca era sa am viteza mare il faceam praf ,fix in dreptul usii ma duceam...

GTXR 22-04-09 12:19

Are cineva poze de la accidentu de aseara de la Spiru ?

Staticyoo 22-04-09 18:00

au dat si acolo ??...pffffff te duci naibii cu lumea asta
e vorba aia batraneasca...e multi e prostii...culmea e ca fac si copiii :|

GTXR 22-04-09 18:56

Cica erau 4 in masina ,printre care si tata unei fete de la mine din clasa,erau beuti veneau de la un gratar ,au lovit o masina si au incercat sa fuga si parca intelesei ca au intrat intrun autobuz, masina varza ,salvare politie pompieri ,iau dus la spital ,daca stie cineva mai multe ,era un bmw mai vechi din cate am inteles

sk8erboy16 24-04-09 13:33

o pisicuta 318 is a facut-o pachet intr-un autobuz si autobuzul a acrosat o masina de la electrica de aia care umbla sus la stilpii de curent. bmw-ul e cam pachet. asta am inteles si eu d p acolo. am oprit langa masina cand o urcau pe platforma. tot cu bmw-urile se intampla accidente. cai multi si tractiune pe spate.......

JIMCBR 24-04-09 18:33

5 Attachment(s)
Accident astazi la intersectia strazilor 1 Mai cu Comuna din Paris. Unu cu Dacia Loganu nu a facut STOP-ul la intrare pe 1 Mai, a lovit un VW Bora, care la randul lui a intrat pe contrasens si a mai lovit un BMW si Jeep-ul din imagine.

In total 4 masini avariate, nici o victima!

Sasha 24-04-09 18:35

:wave:la revedere permis pt baietasul cu loganu' :D

JIMCBR 24-04-09 18:37

Din fericire nu o sa mai aiba permis o perioada, insa baiu' este ca eram vreo 5 motociclisti care ne tot invartiram pe acolo, eu unul trecand inainte cu 30 de secunde prin aceea intersectie. Poate ma punea vreunu' in cap :)

GTXR 24-04-09 18:37

Asa a fost si la mine ,nu a respectat STOPUL ,numai ca la mine nu sa luat permisul :) la cel care ma lovit ma refer...

sk8erboy16 24-04-09 19:33

nasol la bmw nu ati apucat sa faceti poze??

JIMCBR 24-04-09 20:36

BMW-ul avea doar o aripa indoita. Nu i-am mai facut poze!

sk8erboy16 26-04-09 20:29

bmw-ul e seria 5 model vechi?? ca e unul acolo cu aripa infundata si cu janta facuta varza. ala e???

manu_96xls 26-04-09 21:16

Da, ăla e! Mai are rost să pun și eu poze?:lol:

JIMCBR 26-04-09 22:43

Da, acela este BMW-ul. Fierul se repara ;)

Sasha 27-04-09 10:24

Aseara stateam linistita cu helen in parculet de la fostul CEC .. si.. vine un smardoi...dinspre parc in acelasi timp vine alt smardoi dinspre 1 mai, face stanga ii taie calea la smardoiul nr 1... si poc acesta intra intr-o masina parcata in fata la omniasig... de fapt nu una...erau 3 parcate in lant... era si o camila de X6 acolo:lol: si poc poc poc :))) a stat 2-3 minute, s-a uitat ce a facut, a lasat masina acolo si a plecat linistit spre casa :D

Lukyan 27-04-09 14:12

ce oameni...
eu de 2 lucruri ma feresc in orasu asta cand ies noaptea...unele femei la volan(deja am inceput sa le invat de cate ori mi-au iesit aiurea in fata :)), si cei care conduc BMW X5 sau X6.

sk8erboy16 27-04-09 23:42

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2270298)
ce oameni...
eu de 2 lucruri ma feresc in orasu asta cand ies noaptea...unele femei la volan(deja am inceput sa le invat de cate ori mi-au iesit aiurea in fata :)), si cei care conduc BMW X5 sau X6.

sa sti ca si eu fac la fel... :smile::lol:

Lukyan 28-04-09 14:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2270298)
ce oameni...

mda...de aseara la lista asta am adaugat si Daciile alea vechi...:cry:

Attachment 894975 Attachment 894976 Attachment 894977

Dacia 1310 - Honda Civic : 1-0 :sad:

GTXR 28-04-09 17:01

Pfff ,nasol frate ,cum s-a intamplat ?

manu_96xls 28-04-09 20:13

Nesătul/ă cel/a care a făcut asta!:-|
Nu s-a mulțumit cu o porțiune mai mică, a luat și ușa și aripa.:(
Păcat...

Lukyan 28-04-09 20:23

autorul a fost un baietas cu o dacie vai de ea...
si faza a fost una penibila,pur si simplu nu mi-a venit sa cred...deci veneam dinspre Parang si la semafoarele de la Tudor am facut dreapta spre Gara.m-am incadrat frumos pe prima banda sa fac dreapta pe 8 mai.asta cu dacia in fata mea era pe banda a 2a. eu mi-am vazut de ale mele...si la 5 metri de cand sa fac dreapta eram cu botu in fata lui.nustu unde naiba se uita...oricum numai la trafic nu era atent...a tras dreapta spre mine si m-a lovit in usa.eu din instinct am tras si eu dreapta(macar am reusit sa feresc aripa spate,ca era grav daca o loveam mai rau acolo),am luat coltu bordurii...cauciucu poc...si m-am oprit la 2 degete de bordura de la insulita si de stalp :| :rolleyes2

GTXR 28-04-09 20:58

Asa si la mine ,tot la fel in 5 metri ...eu n-am tras de volan ca doar ce schimbasem bratul si bieleta ...poate evitam si dupa imi faceam eu masina ,ce asigurare are ala ? sa vezi cum te ia astia la asigurari ca daca e masina mai veche e nasol nu stiu ce baga ei pe acolo ,dar la tine e doar vopsit si indrepata din cate vad,e mai naspa ca e in 2 usi...

JIMCBR 28-04-09 22:14

Lukyan, pana la urma pe cine a scos vinovat?

Lukyan 29-04-09 11:45

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 2274194)
Asa si la mine ,tot la fel in 5 metri ...eu n-am tras de volan ca doar ce schimbasem bratul si bieleta ...poate evitam si dupa imi faceam eu masina ,ce asigurare are ala ? sa vezi cum te ia astia la asigurari ca daca e masina mai veche e nasol nu stiu ce baga ei pe acolo ,dar la tine e doar vopsit si indrepata din cate vad,e mai naspa ca e in 2 usi...

eu vreau usa noua,bineinteles.chestia e ca baiatu de la asigurari nu e in localitate.maine o sa vb cu el.dar pana la urma cred ca o sa ajung sa-mi revopsesc toata partea aia daca nu inlocuiesc usa

cat despre vinovat...tu ce crezi jimmy?:-P

confuzzling 29-04-09 11:57

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2275514)

Lukyan, desigur !
Ce cautai acolo la momentu ala ? :))

GTXR 29-04-09 13:00

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 2275514)
eu vreau usa noua,bineinteles.chestia e ca baiatu de la asigurari nu e in localitate.maine o sa vb cu el.dar pana la urma cred ca o sa ajung sa-mi revopsesc toata partea aia daca nu inlocuiesc usa

Bine ar fi ,dar asta nu decizi tu,daca iti pun noua sau o repara...

Lukyan 30-04-09 10:06

foarte de treaba baiatul de la asigurari.cum a ajuns langa masina a zis ca imi schimba usa fara probleme :)

GTXR 30-04-09 12:02

e bine atunci ,azi ma duc sa o iau si eu pe a mea , faza e la vopsit ....

Lukyan 30-04-09 15:49

tu ai avut probleme?sau te referi la diferentele care o sa apara din cauza vopsirii...?

wolverine 30-04-09 16:17

la vopsit probabil conteaza si cine o face...de ex a mea cica are perla albastra in ea si tot a iesit f bine.

JIMCBR 30-04-09 21:04

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2279062)
la vopsit probabil conteaza si cine o face...de ex a mea cica are perla albastra in ea si tot a iesit f bine.

Cine ti-a vopsit-o?

GTXR 30-04-09 21:18

la mine nu se cunosc diferente ,deoarece tipul de acolo nu s-a luat dupa cod ca daca te iei dupa cod e posibil sa nu-ti iese... ci dupa paleta...a iesit 99% identic ,la vopsea sunt multumit ,nu mi-a dat in gand ca o vopseam toata...dar asta e acum...

wolverine 01-05-09 10:05

Quote:

Originally Posted by JIMCBR (Post 2279854)
Cine ti-a vopsit-o?

tipu la care am si facut`o...nu te gandi ca la un service de prestigiu...

JIMCBR 03-05-09 21:19

1 Attachment(s)
Accident aseara in Barsesti. Loganul din poza a acrosat 3 masini... GTXR sari cu detaliile :D

GTXR 03-05-09 21:25

Sar frate ca eram in masina...la Barsesti la intersectia aia veneam spre Targ ,aveam 80 ,si trec 2 se dadeau pe acolo ,venea masina din fata nu aveau timp,baiatu de la volan a tras mult dreapta ,poate prea mult ,a acrosat un bmw seria 5 ,dupa un Q7(doar roata sparta si bara putin zgariata) ,trecem intersectia ,sare roata din dreapta de la bordura si dupa intram intr-un Sharan ,atunci sau deschis si airbagurile ... cei din fata aveau centurile ...fata din dreapta a fost la spital pana dimineata ,si acolo a venit Adina de la rutiera cu o lista cu masinile din Tg-JIu care se dau...si culmea era si loganul asta si masina mea :)) ,deci chiar daca ai un motor de 1.3 si o ai tunata faci lini frate ...aveti grija :shock:

JIMCBR 03-05-09 21:49

Nu te-ai gandit, poate Adina citeste forumul ;)

GTXR 03-05-09 21:58

:)) Posibil

paulinio 03-05-09 22:11

Oare cum de se lipesc toate necazurile numai de GTX....trebuie el sa fie prin preajma...:P

wolverine 03-05-09 22:20

zi si tu de care iti amintesti de pe lista aia :D

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning