![]() |
Re: Chat
este cineva??
|
adica ?????
|
imi cer scuze pentru ca nu am mai intrat pe forum dar am fost foarte ocupat (sunt in continuare) ! pacat ca baietii au fost prinsi de garda dar asta este , daca esti "tare" tre` sa o musti cumva !
|
saluttt
e cineva? sa dea Buzz :D
|
BUZZZZZ ! ! ! :peace:
|
poate cineva sa isi dea cu parera despre un fiat stilo 2usi ? 5000euro germania ?
|
vorbeste cu Parfum (GJ 60 UPE) sa`ti spuna despre masina mai multe ...
|
Quote:
|
nu nu!
nu e de pe forum omu' e din oras... il gasesti des ori la Agip ori la Terasa la Anna! |
Quote:
|
Recomand fiat ,multe dotari ,arata bine masina la aspect ,motorul de 1.8 stiu ca nu prea trage pt cat are 130 . La 5000 si ceva gasesti cu motor de 2.5 170 si navigatie foarte smecher...
Acuma prin septembrie sper sa imi iau si eu,ori Bmw 318.318 sau reno laguna sau opel astra :D oricum pana in 2500 acolo . |
Quote:
|
Pai am un var de aduce saptamanal masini ,de la 1500 gasesti bmw ,pe la 2000 gasesti de prin 94-95 si depinde de unde o iei ,din shopuri sau proprietar + 400 drumu te mai costa ,bineinteles dupa si imatricularea.
|
confuzzling in 5000 iti gasesti si bora;) care nu se compara cu stilo...
|
Nu va puneti mari sperante ,mai bine dai 5000 pe o masina cu km reali ,mai putine dotari,sau altceva ,decat 5000 pe una care are peste 250.mii ,ca o fi ea chiar din 2003 in sus...
la 5000 iei Bora de prin 98 cand Fiatu il iei din 2002 in sus...nu stiu ma retrag din discutie,inca nu am fost sa vad cum sta treaba decat din spuse... |
e, pe bune?? stai chill ca nu gasesti bora din 2003 la pretul asta...;)
ci din '99 - 2001... si ai impresia ca bmw'ul ala din '95 nu are 350k km in bord??? fii serios;) |
Pai stai asa ca nu toti locuitori de acolo or merge pe am 100 mii ,tre sa cauti,cel mai bine la proprietar.
|
Quote:
|
Faceti cum vreti ,eu mi-am dat o parere ,oricum tot veche imi iau ,ca masinile astea noi sunt pretentioase si nici nu am parcare :(...
|
chill.. nu te supara frate !!!!
imi place sa ma contrazic la nebunie... si pana la urma nu eu vreau sa`mi iau stilo:no: @confuzzling bafta la achizitionarea masinii:D |
Cin' se supara?
|
asa mi s`a parut din postul tau anterior ;)
|
bora nu imi place cu toate ca e vw.
ma nu stiu, dar la banii astia totusi poti sa iti iei un stilo foarte bun si cu km reali si nu 200mii. din ce am vazut pe site-uri din germania, poti sa iei stilo si la 2-3,5mii euro. da cine stie ce cazatura iei. si din nou, la banii astia ce masina poti sa iei, sa fie si frumoasa cat de cat, sa dea bine si sa nu fie opel corsa sau eu stiu ce cutie de chibrituri. totusi fiat stilo, parerea mea, e foarte frumos ! |
punto
peugeot 206 calibra corsa |
Quote:
punto, peugeot, corsa cum ziceam, sunt prea mici. iar modelele noi sunt scumpe :D |
ok... e hotararea ta..
ia`ti punto ;) |
Punto pe benzina , e o afacere buna(zic eu):D
Sunetul e frumos, si e usoara masina, nu sta foarte prost la capitolu' viteza, demaraj.;) Dar stilo e mai sus ca el.:D |
cu un punto am mers eu tg-jiu - arad si a fost ok... maxim 160km/h .. in coborare... nici nu tin sa cred sau sa sper ca ar fi putut mai mult:lol: Cu acelasi punto am mai fost o data pana la Sighisoara ..iarasi ok.. se comporta bine in trafic...consumul mic...masina mititica.. de oras... si la drum lung sta vine !
|
Punto detin:-P.
De 2 ori Italia-Romania, fara nici un fel de problema ,mai mult de 150 nu a fost omorat, dar se agita bine pentru un motor de 1.1 benzina. E vechi al meu , dar pe drum lung sta bine.:D Am numai laude pentru orice punto.;) (si nu spun aiurea;) ) |
me too...
ala era 1.2 :lol: si ma cam supara consumul la el... in comparatie cu A4 1.9...i don't know... probabil ca depinde di de felul cum conduci... in depasiri 4-3 imi luat 7 :| si cateodata la plecari de pe loc urca si la 12... am ramas :shock: in rest super ok! |
oricum fata de masinile astea mici punto arata cel mai bine.
mi-a intrat in cap fiat stilo, daca o sa iau in final fiat stilo mi-am facut si niste planuri cum sa o aranjez insa singuru dezavantaj va fi consumu. o sa fac la 2-3 saptamani Timisoara-Carbunesti si retur si nu stiu cati bani o sa scot din buzunar. in rest :X |
dati pe realitatea repede ! ! 1
|
Si daca tot dati , Trimiteti SMS cu DA la 1265 !!! Sprijiniti legalizarea curselor de masini!! 0,18e :D
|
m`am uitat aseara la realitate... tare prostuta e prezentatoarea aia:no::roll:
"Au trecut pe langa mine 3 masini si cred ca aveau 200 km/h" =)))))))))))))))))))))))))) |
Ba erau tunate , ba erau turate, mama ei de treaba daca a zis si ea ceva bine:lol:
|
deci.....vai mama ei... cine naiba a pus`o acolo nu stiu....
|
1 Attachment(s)
desi nu am eu cine stie ce experienta in domeniul asta...
daca vreti stilo...evitati motoarele diesel (jtd) din cate am auzit...sunt foarte pacatoase...dar pana la urma fiecare isi ia ce vrea :D mi se pusese si mie pata pe stilo la un moment...si a iesit asta :arrow: (ignorati numarul) |
Quote:
daca nu, gentile alea, daca nu ma insel erau argintii si aici au fost vopsite... e masina ta ? |
e photoshop :no::roll:
|
stiu jantele alea ca are un prieten si d-asta am zis. oricum mi se pare aiurea rau sa iti vopsesti jantele cu toate ca la multi am vazut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning