![]() |
Re: Poze
noua ta achizitie? e misto ca e coupe nici nu se compara cu un limo care e de tot....
|
e ceva :> ceva detalii despre motor?
|
hmmm,nu prea le am cu bimmerele,dar e92 am impresia ca este 335i ...3.5 biturbo...un motor destul de premiat..oricum..mi se par bani irositi..e vreo 60 de mii daca nu ma insel unul...de banii astia...evo sau impreza(a veche) +tuning ...sau un IS-F second daca tot vrei sa ai parte si de lux..
|
330xd este!;)
|
330 xd ...tipu de la care am cumparat-o a spus care are 280 cai, ca este resoftata, 40000 km 11/2007 si are cam tot ce vrei pe ea...
Am facut si schimbul intre ele de jante azi |
4 Attachment(s)
Cu beeemeru in Halkidiki Grecia
|
@Staticyoo - pune te rog pozele cu "manage Attachments" ;)
|
:( nu stiu :D
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
sar"na done like it ? :P
|
fain drum pana in halkidiki am fost de 3 ori :P ...cati i`ai dat pe autostrada??
|
cand ma m dus cu prostie de motorina de la petrom 220 mai mult nu a vrut
cand am bagat de la Shel de la ei 240 nu mi a venit sa cred parca bagasem cherosen in ea inca o data petrom e de *** |
Quote:
Apropo "kerosene" .... este combustibilul cu care merg avioanele dar este un fel de "gaz de lampa" :). Oricum am inteles la ce se referea comparatia ta. Sanatate ! |
10 Attachment(s)
:eyebrow:
|
1 Attachment(s)
pisi :X
|
2 Attachment(s)
My car:X
|
nu imi place..mi se pare prea incarcata cu nimicuri..
|
fiecare cu gusturile lui....
|
te superi daca iti dau un sfat?sunt foarte frumoase neoanele dar dak le-ai pozitiona corect ar deveni o frumusete,neoanele care le ai la picioare bagale sub bord astfel incat sa nu se vada neonul doar daca bagi capul sub bord in asa fel incat sa se vada decat lumina,iar la alea de langa schimbator bagale sub scaune incat sa se vada doar lumina.bafta.
|
ms pentru sfat...am vrut si eu sa le pun sa nu se vada sub bord dar intr-o parte aveam unde sa le prind in alta nu ca sa stea bine....iar cele de langa schimbator sunt doar asa aprinse ca am facut poza da acelea numai pe muzica fac...
|
3 Attachment(s)
integra taip arrrrrrrr :o.si da,este in tg-jiu...undeva :rolleyes2.de-ar sti proprietarul ce masina are....:lol:
|
4 Attachment(s)
procesul de bronzare a beeemerului
|
Quote:
Ai fost vreodata la scoala ??? Cred ca toti am facut 4 clase ... Cum poti sa fii atat de agramat ??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:))))
pfffff ce vorbe grele arunca lumea.... |
bah asa zis "streetnightracer" veziti tu de treaba ta ca vad ca habar nu ai ce scrie pe capota....mai intereseaza-te si tu pe net ce inseamna semnul ala si ce e RUFF RYDERS si apoi mai vorbim sau daca esti asa tare in gura hai in agip maine seara si vorbim fata in fata daca ai ceva de zis...mai invata si u romaneste intai si apoi scrie pe forum
|
Deja s-au umflat muschii pe voi?!
Chill... reveniti-va. @StreetNightRacer - un pic de gramatica nu ar strica. @DolusD - fara jigniri pe forum te rog. |
Una peste alta deabia astept VTM de la ranca sa nu mai zic d e drift de la cluj
o sa fie o toamnaaa plinaa cu frumuseturi ..iamiii :D |
Atenție!!!
Īn urma discuțiilor aprinse pe aici și a zecilor de posturi șterse vă anunț că dacă nu reușiți să discutați calm, să vă prezentați punctul de vedere omenește și cu argumente solide, trec la penalizări (drastice). Și poate īnvățăm și noi să scriem romānște, ok? Sper că s-au terminat discuțiile alea vechi... |
cred ca ar trebui deschis un topic unde se pot discuta aceste asa zise discutii aprinse
|
Nu , aici nu e locul potrivit, nu mi se pare normal să se spele rufele īn public. După părerea mea lucrurile astea nu se rezolvă pe un forum, se rezolvă amical la un suc.;)
|
cu oameni ca aia nu cred ca se poate discuta amical serios...eu i-am invitat in agip sa vina sa discutam dar se pare ca nu au tupeu ca stiu si ei ca vorbesc si ei asa sa se afle in treaba
|
urat ce se intampla aici. urat.
|
1 Attachment(s)
Mi-am luat scaun sport....pt telefon :))
|
tare asta :lol:
|
e fain:)) unde il pui:p=))
|
Staticyoo frumoasa foc masinuta.. sa o stapanesti sanatos , farurile alea roz de le aveai inainte erau bestiale
Ruff_Ryders asa cum au zis si ceilalti .. scoate neoanele si desenul ala de pe capota... te cred ca esti fan inrait dar nu da prea bine desenu.. Si capota folie de carbon verde? :)) si cred ca e pusa de tine . ca m`am uitat mai de aproape la ranca pentru ca am parcat exact langa a ta... si nu e prea bine pusa folia .. are spatii libere mai ales la grila.... Sa o stapanesti sanatos :P e masinuta ta si faci ce vrei cu ea dar niste sfaturi prietenesti cred ca nu strica :D |
poi rozynel asa a iesit la cei care au facut-o...am vrut sa iese cum trebuia da daca nu sa putu am zis ca o pun asa...nu am puso eu un amic da jos pe grila au fost niste spatii greu accesibile si de aia se mai vede...acum si u fiecare cu gusturile lui....o sa o dau jos poate cand o sa iau alta imitatie de carbon adevarata nu facuta de astia de la noi;)
|
Quote:
|
poi sincer nu stiu la ce te referi
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning