Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 28-07-09 03:14

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 2510341)
si un pret te rog

Daca inlocuim geamul costa 150ron de stop, daca doar vopsim 20ron de stop

maniacu_mnc 05-08-09 10:27

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Salut,

Sticla clara pt. un far de super nova se poate face?? si un pret pls

tea_radu 05-08-09 14:49

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 2535804)
Salut,

Sticla clara pt. un far de super nova se poate face?? si un pret pls

salut, se poate face, te costa 100ron

mbgd 08-08-09 18:06

pt octavia 2,sticle far? sau plexiglas sau ce o fi? ca sunt sparte

tea_radu 08-08-09 22:12

Quote:

Originally Posted by mbgd (Post 2543575)
pt octavia 2,sticle far? sau plexiglas sau ce o fi? ca sunt sparte

In principiu 150 ron de far dar trebuie sa vad masina

tea_radu 12-08-09 01:30

4 Attachment(s)
:arrow:

T.rac3Er 16-08-09 18:56

1. geam pt stop c4 3 usi transparent cat costa? 2buc
2. tre sa iti trimit eu stopurile sa faci mulaj sau unul macar?
3. doar geamul (plexi) simplu ma intereseaza. sau il montezi tu pe stop si la ce pret. si cum il izolezi ca sa nu apara efectul de condens (am auzit diverse lucruri cu aparutul de condens la elementele optice aftermarket (NU la sau despre tine)
4. eventual daca vreau negru transparent (sa se vada lumina prin el) sau alte culori poti sa faci si daca se vede lumina prin ele.
multumesc

tea_radu 16-08-09 19:38

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 2562349)
1. geam pt stop c4 3 usi transparent cat costa? 2buc
2. tre sa iti trimit eu stopurile sa faci mulaj sau unul macar?
3. doar geamul (plexi) simplu ma intereseaza. sau il montezi tu pe stop si la ce pret. si cum il izolezi ca sa nu apara efectul de condens (am auzit diverse lucruri cu aparutul de condens la elementele optice aftermarket (NU la sau despre tine)
4. eventual daca vreau negru transparent (sa se vada lumina prin el) sau alte culori poti sa faci si daca se vede lumina prin ele.
multumesc

Din pacate nu pot sa fac pt c4
Daca puteam , trebuia sa imi trimiti stopurile cu totul, eu montam geamul pe ele, de izolat, il izolam cu silicon si inca o solutie
Se puteau face si negru transparent

tea_radu 18-08-09 14:45

6 Attachment(s)
c6:arrow:

T.rac3Er 18-08-09 15:26

of, ce veste rea mi-ai dat. dar de ce nu poti sa faci? este prea mare stopul si nu ai utilaj necesar? sau nu ai matrita? iti trbuie ceva vreun fisier de grafica pt matrita, ca sa ma interesez si eu.
stii de ce, ca am vazut ca ai realizat de toate felurile de produse si sa imi dai asa veste mi-a cazut fata.

tea_radu 18-08-09 16:11

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 2566952)
of, ce veste rea mi-ai dat. dar de ce nu poti sa faci? este prea mare stopul si nu ai utilaj necesar? sau nu ai matrita? iti trbuie ceva vreun fisier de grafica pt matrita, ca sa ma interesez si eu.
stii de ce, ca am vazut ca ai realizat de toate felurile de produse si sa imi dai asa veste mi-a cazut fata.

Are prea multe unghiuri stopul si nu am utilajul necesar sa termoformez pe forma aia fara sa se crape materialul.
Ce sa zic, daca ai drum prin Bucuresti mai bine da-mi un tel si vorbim cu masina langa ca sa iti explic ce si cum...si cine stie, poate ne vine vreo idee salvatoare 0723.138.090 sau 0731.778.523

AK-ZER 22-08-09 18:11

1 Attachment(s)
Salut, niste sticle pentru faruri dinastea de toyota poti face?
nu am sticlele la ele, poti face si fara ? cat m-ar costa?
Ms mult

tea_radu 22-08-09 21:02

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 2577647)
Salut, niste sticle pentru faruri dinastea de toyota poti face?
nu am sticlele la ele, poti face si fara ? cat m-ar costa?
Ms mult

Salut, se pot face, te costa 150 ron bucata

tea_radu 11-09-09 20:42

9 Attachment(s)
Toyota Auris, Opel Gt, Bmw e28, e30, Ford focus:arrow:

dumy_walker 16-09-09 13:20

salut.. ma intereseaza fata pt un far de hyundai getz 2003. mi-a sarit lacu de pe el...e din plastic.. poti sa ma ajuti????.. ce pret ar fi?

tea_radu 16-09-09 14:56

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2644402)
salut.. ma intereseaza fata pt un far de hyundai getz 2003. mi-a sarit lacu de pe el...e din plastic.. poti sa ma ajuti????.. ce pret ar fi?

Salut, pot sa te ajut, dar nu inteleg cum ti-a sarit lacul dp el, ca nu are lac pe el

dumy_walker 16-09-09 18:24

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2644698)
Salut, pot sa te ajut, dar nu inteleg cum ti-a sarit lacul dp el, ca nu are lac pe el

adik.. pur si siplu a sarit lacu'.. si se matuise.. am folosit eu polish pt plastic.. am scapat de aspectul mat.. doar inca se vede unde e sarit lacul... ce pret ar fi?..
momentan nu am masina acasa.. ca sa-ti arat poze exact cu el.. sa vezi care e pb

tea_radu 17-09-09 14:46

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2645281)
adik.. pur si siplu a sarit lacu'.. si se matuise.. am folosit eu polish pt plastic.. am scapat de aspectul mat.. doar inca se vede unde e sarit lacul... ce pret ar fi?..
momentan nu am masina acasa.. ca sa-ti arat poze exact cu el.. sa vezi care e pb

Trebuie sa vad masina ca sa iti pot spune un pret exact

dumy_walker 17-09-09 15:07

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2647517)
Trebuie sa vad masina ca sa iti pot spune un pret exact

abia sambata o sa am masina acasa si o sa fac poze la far sa vezi exact in ce stare e...
.. pana atunci uite cateva poze.. poate sunt de ajutor... sa vezi cam ce forme are.. poate asa poti sa faci un pret estimativ

tea_radu 18-09-09 11:18

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2647561)
abia sambata o sa am masina acasa si o sa fac poze la far sa vezi exact in ce stare e...
.. pana atunci uite cateva poze.. poate sunt de ajutor... sa vezi cam ce forme are.. poate asa poti sa faci un pret estimativ

Din pacate nu prea avem cum sa schimbam fata la farurile alea

dumy_walker 18-09-09 16:42

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2649563)
Din pacate nu prea avem cum sa schimbam fata la farurile alea

\
.... aaa :cry: :cry: :cry: .. are forma prea complexa nu? :???: pff... asta e.. ms orkm

tea_radu 19-09-09 20:02

Da, are niste unghiuri mai ciudate,
Nu e vorba ca nu se poate face, orice se poate face, e vb ca nu se poate face 100% ca originalul, asa ca , mai bine nu le fac

dumy_walker 20-09-09 09:34

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2652892)
Da, are niste unghiuri mai ciudate,
Nu e vorba ca nu se poate face, orice se poate face, e vb ca nu se poate face 100% ca originalul, asa ca , mai bine nu le fac

.. pff.. am inteles.:sad: asta e! numai bine 8)

Markenstein 21-09-09 13:07

Saltuare,
Ma intereseaza si pe mine 2 geamuri de far " Bmw E36 coupe "95 " dreapta / stanga clare!
sunt after market, marca in-pro.
cat ma costa!?

tea_radu 22-09-09 02:18

Quote:

Originally Posted by Markenstein (Post 2656737)
Saltuare,
Ma intereseaza si pe mine 2 geamuri de far " Bmw E36 coupe "95 " dreapta / stanga clare!
sunt after market, marca in-pro.
cat ma costa!?

salut, 150ron bucata

Markenstein 22-09-09 12:02

Rugamintea mea:

datele de contact!?
nr.de tel ceva!
multumesc

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2658813)
salut, 150ron bucata

tea_radu 22-09-09 19:57

Quote:

Originally Posted by Markenstein (Post 2659524)
Rugamintea mea:

datele de contact!?
nr.de tel ceva!
multumesc

0723.138.090 Radu, daca e asta inchis, suna pe 0731.778.523 Dan

tea_radu 23-09-09 19:36

11 Attachment(s)
Nou: folii speciale pt faruri si stopuri

tea_radu 30-09-09 15:23

8 Attachment(s)
porsche cayenne:arrow:

tea_radu 01-10-09 20:58

3 Attachment(s)
:arrow:

tea_radu 04-10-09 19:20

3 Attachment(s)
allroad:arrow:

tea_radu 06-10-09 00:24

4 Attachment(s)
Celica:arrow:

pustiu_FUG 06-10-09 13:45

salut, semnale fata clare de matiz, cat costa?

tea_radu 06-10-09 22:33

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2697284)
salut, semnale fata clare de matiz, cat costa?

Salut,50 ron

pustiu_FUG 07-10-09 09:39

ambele?..sau bucata?

dumy_walker 07-10-09 09:50

3 Attachment(s)
salut.. un geam pt un singur far (stanga) hyundai getz 2003 cat m-ar costa? .. iti pun si poze sa vezi cam ce forme are.. ca multi nu "s-au bagat" :(

tea_radu 07-10-09 16:07

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2699485)
ambele?..sau bucata?

Ambele

tea_radu 07-10-09 16:15

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2699520)
salut.. un geam pt un singur far (stanga) hyundai getz 2003 cat m-ar costa? .. iti pun si poze sa vezi cam ce forme are.. ca multi nu "s-au bagat" :(

Tot eu nu m-am bagat, uite-te cateva pagini in urma, dar daca insisti, 150ron te costa:P

pustiu_FUG 07-10-09 16:18

1 Attachment(s)
aha..si vor semana ca astea..sau vor fi clar clar?

dumy_walker 07-10-09 16:44

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2700513)
Tot eu nu m-am bagat, uite-te cateva pagini in urma, dar daca insisti, 150ron te costa:P

aaaaa..:)))) :lol: am incurcat borcanele :D:oops::oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:32.

- Copyright 2026 4Tuning