![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
Pe urs o sa vina si mai bine :twisted: |
sper din tot sufletul
n-am poze cu KIKu :( in schimb abia m-am intors de la garaj :D acum masina are un cur sexos :D de `90 :D :D imd poze |
4 Attachment(s)
:-) asa arata acum ...
am luat tot curu de pe un urs in 4 usi din `90 |
frumos ;) din ce an au inceput sa aiba ursii curu asta?
|
`88
partea proasta e ca nu s-au pupat ca l-am luat de pe un ursulica in 4 usi , si asta e in 2 .. |
2 Attachment(s)
initial arata asa, cum arata in prima poza
intr-un final.. arata asa.. cum e in ultima poza.. |
m am trezit si eu acum...iti mai urez si aici ce ti am urat si personal...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea...sunt sigura ca o sa iasa cva frumos;)
e bine ca ti ai indeplinit visul, acum trebuie sa ti l si intreti:lol: |
Buey Santos ... sa te vad asa -
https://www.youtube.com/watch?v=DbjFaUhIg08 |
lasa-ma ca de 2 saptamani nu-mi mai dorm noptile ..
cat de tare e ? http://videos.streetfire.net/video/2...a530380330.htm a trezit toti ursii din padure, ursi ursi , nu e30 .. dear god.. |
Criminale cele 2 filmuletze ... bv voua.. tineti`o tot asa... sa te vedem cat mai repede pe strada EvL... succes tata inca 1 !!!
|
|
sa ma corectez, am aberat mai sus cand am zis ca spatele nu s-a pupat din cauza faptului ca una era in 2 usi si una in 4 usi ..
nu s-au pupat din cauza anilor . . 85 cu 90 .. seria facuta din `88 in sus e mai lata in spate din cate am inteles asta ca sa nu mearga prostia pe care am zis-o mai departe.. sry :oops: |
salut . hai ca usor usor . incepe sa capte forme ;) bafta cu el . si asteptam finalul ;).
ps. sa ii dea Dumnezeu , la ursul tau o inima cum avea ala din filmuletul pus de tine :D:-P |
De ce nu l-oi fi lasat tu cum era...nu stiu:-P
|
nu-mi plac coaie stopurile mici :(
mi se pare mult mai gigea asa :D nush daca se merita distractia , de 4 milioane cine stie ce-i luam .. dar macar acum are un cur frumos :D |
ai si trapa :D
|
pe care mi-e frica s-o deschiD :D cine stie ce monstrii or fi pe acolo :D :-P
|
hmm un proiect promitator ...abia astept sa`ti vad ursul final:P bafta in continuare si sa`l termini kt mai repejor....si eu mai am de lucrat mult la pejo`u meu...:-<....mult mult...
|
Quote:
.sa dea dunz sa iasa super beton ;) |
in vara asta cred ca s-au vopsit cei mai multi ursi..
a mea a iesit acum 2 zile de la vopsit :D |
Quote:
si a lu feghea e la vopsit si a lu lafu e la vopsit da joint pune motoru etc :D se lucreaza grav rau de tot vara asta pe ursi .. :D |
Quote:
Bafta la toti ursarii si asteptam galagie pe strazi !!! |
ba sunteti deja prea multi frateeee...nu se poatevara ursilor
|
Quote:
|
da,ptr norocosii care termina pana atunci
eu unu nu mai rezist :( m-am saturat sa-l vad asa amarat si urat :( azi i-am ciordnit niste oglinzi :P vb vine , frumoase de altfel revenind ,e groaznic sa stai dupa o masina :( sa se construiasca in fatza ochilor tai, s-o vezi crescand, vorbele astea le zic acum .. cand si dupa ce o sa fie gata :D o sa ma bucure faptul ca am vazut-o renascand in fatza ochilor mei pe calea asta as vrea si eu sa-i multumesc lui FLORICA ... in care am avut maxima incredere cand am luat ursu de la el , l-am vazut , era in starea in care era, nu stiam nimic de serii de nimic .. mi-a zis florica ca ursu e ok din toate punctele de vedere.. l-am luat , mi-a fost frica la inceput, dar ma bucur ca m-am bazat pe incredere, e SUPER ok .. desi obositor, zi de zi la garaj .. ursulica ... incepe si creste si creste :D azi i-am dat jos geamurile, l-am curatat/"spalat" si etc .. pregatire ptr vopsitorie , au mai aparut 2 pisde care trebuie acoperite undeva jos in praguri .. si deci mai intarziem cu vopsitoria.. vopsitoria mi-a zis axe ca o sa duca maxim 2 saptamani :rolleyes2 mai bine mai tarziu dar tzipla decat sa ne grabim si sa nu astupam si etc, acum asteptam pana luni pe tinichigiul care s-a ocupat de masina nu mai am rabdare :sad: :sad: azi a fost cea mai criminala zi dintre toate de pana acum inca imi put mainile a .. whatever.. garaj :D toata ziua am curatat in ea cu benzina si etc |
2 Attachment(s)
lasa pretene ca nu numai tu eshty in stadiul asta...suntem multi altii care nu ne dam in fapt:)))))))) cien stie cunoaste:) pun asa 2 poze....sa te incurajez nu de alta:))
|
Quote:
ps. tie cn iti face ursu ? |
Quote:
al meu daca-l vezi zici ca e o mortaciune :( nu-l mai inghit in starea asta, m-am saturat de el asa, vreau sa-l vad vopsit ce motor ai ? etc ce an e ? |
Sa-l stapanesti sanatos ursul si sa te bucuri de el.
|
Quote:
|
Quote:
Florin 325ix-tocmai a iesit de la vopsit+mtech1 CMV-ul -vopsita +mtech2+BBS DGH-intra curand la turbo UWE- cu noua masinuta HAi- o noua achizitie HOG- 2,5 24 v ....si lista cred ca poate continua... |
abea astept sa va vad ursii LIVE la bimmerfest <3 <3 <3 <3
|
Quote:
sa facem o listuta .. cu toti care suntem cu ursi .. sa tzinem o oarecare evidenta.. :) |
sweet :lol: de la anu intru si eu in rand cu lumea... adica imi iau E30 :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
iti dau cate vrei dar ca un sfat prietenesc ca sa-ti traga bine iti trebuie vreo 6 tie. ;)
|
Sa-l stapanesti sanatos !
Multa bafta la modificat ... si rabdare,multa rabdare :) . Vorba aia : Rabdarea este amara, dar da roade dulci. Numai bine ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning