Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

aleks 17-01-06 13:30

ms mult d urari cheloo.
deocamdata e super bine cu ea...
experienta m-a invatat sa nu ma culc pe urechea asta, k mi-o iau de-mi sar capacele.
si, desigur, asta nu ma impiedica sa ratez diversele ocazii de one night stand, k nu se stie :lol: :lol:
ntz ntz ntz, barbatii astia e niste porci :lol:
dar per ansamblu, deocamdata simt k ea e fata perfecta pt mine

needBrain 17-01-06 14:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
oare daca am o prietena de 17 ani ( face 18 sambata ) si simt k nu-mi trebuie nimic mai mult decat ea, si k imi e jumatatea perfecta (bine, exceptand-o pe bruneta de am cunoscut-o saptamana trecuta, care e doar de un fwck asa) si daca mai spun k e super desteapta ( mai mult decat fete cu experienta si o facultate-doua) si k face dragoste super de bine (se sincronizeaza almost perfect with me) .... inseamna k sunt indragostit?

huoooooo,pedofiluuuuuuuu :lol:

Mustang 17-01-06 14:02

in clipa de fata am descoperit ca omul poate avea orice material...daca nu exista o persoana pe care o iubeste, care sa ii raspunda la dragoste tot cu dragoste si 2-3 prieteni DE INCREDERE, FOARTE BUNI...este SARAC...

abea acum am aflat ca sunt iubit...iar eu nici nu banuiam ca acea persoana ma iubeste enorm ... i-a fost frica sa se exteriorizeze...va spun ca gagica arata relativ bine, mi-a placut de ea intr-o perioada (pe la 16 ani) dar nu atunci ORI NU VROIA SA ARATE CA II PLACE DE MINE, ORI CHIAR NU II PLACEA...ea imi spune ca nu ii placea de mine atunci...ma rog...nu e asta important, ci :
mi-a spus ca ... in momentul cand am renuntat sa mai vb cu ea decat ca amici, a inceput sa simta ceva pt mine...a avut prieteni de scurta durata, relatii care nu au tinut mai mult de 1-2 luni...da' stau sa ma gandesc...DC TOCMAI ACUM ??? MI-E GREU SA CRED CA MA IUBESTE DE 2 ANI...

needBrain 17-01-06 14:04

sa nu fie o obsesie......vezi ca multi confunda obsesia cu iubirea

Mustang 17-01-06 14:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
sa nu fie o obsesie......vezi ca multi confunda obsesia cu iubirea

nu cred ca ar fi obsesie...
iti spun si dc ... daca era obsedata de mine aveam o sursa sigura...orice obsedata spune cate ceva prietenei cele mai bune...
EA N-A DESCHIS GURA...decat sa zica ca ii place de mine...o data...mai demult...

parerea mea ... o sa tatonez putin terenu' sa vad ce e cu ea...

d3vilish_lips 21-01-06 11:08

........i`m really in love with my baby :oops: .......

valib 21-01-06 21:27

in loved... :shock: :roll: :roll: so sudden....

needBrain 22-01-06 13:29

corason corason!!!

cam aiurea de pe la varsta asta....

d3vilish_lips 22-01-06 13:53

Re:

Quote:

corason corason!!!

....brain ce zici p`akolo :evil: :evil: ......

Mustang 22-01-06 14:03

Re:

Quote:

corason corason!!!

subscriu si eu la ideea lui...
nu e varsta de luv asta...
in momentul cand spune gagica \"pa\" te da cu capu' de pamant si te distruge sentimental...

aceeasi chestie si cu fata ... daca spune tipul \"pa\" ... efect : la fel !

d3vilish_lips 22-01-06 14:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

corason corason!!!

in momentul cand spune gagica \"pa\" te da cu capu' de pamant si te distruge sentimental...

......u are so wrong right now...............

LaMishto 22-01-06 15:23

Iubesc si sunt iubit :D

Mustang 22-01-06 21:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:

Quote:

corason corason!!!

ei nah???
vrei sa vezi ???
daca prietenul tau ti-ar spune \"pa\"...si nu ar vrea sa mai vb DELOC cu tine...ce s-ar intampla ???

valib 22-01-06 21:49

Mustang are dreptate...
cand m-a lasat ultima prietena...cand mi-a zis \"PA\"....am fost distrus vreo 3luni bune...
Si nu stiu...uneori iti vine si mila sa ii zici tipei/tipului ca relatia nu mai merge, dupa ce ati fost impreuna o vreme buna.
Cu cat timpul petrecut impreuna este mai mult, cu atat despartirea e mai grea.
Asa ca...sa ne bucuram cat timp ne iubim:)....ca dupa aia vedem noi cum ne revenim

SpeedeR 23-01-06 22:54

:love: :hug: victima :icon_kiss :bunch:

minirally 23-01-06 22:54

:love: :hug: victima :icon_kiss :bunch:

d3vilish_lips 24-01-06 14:49

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

corason corason!!!

ei nah???
vrei sa vezi ???
daca prietenul tau ti-ar spune \"pa\"...si nu ar vrea sa mai vb DELOC cu tine...ce s-ar intampla ???

.... nu m`am referit la faza cu lasatul ci faza cu varsta 4 love :roll: .........

Mustang 24-01-06 15:21

ma rog...tu esti un caz exceptat ...
eu tot raman la ideea mea...nu e potrivita varsta ... acu se cauta din ce in ce mai multe flori (stiti voi melodia - VOLTAJ - ALBINUTZA) ;)

needBrain 24-01-06 15:25

Re:

Quote:

Quote:

corason corason!!!

:lol: las mai ca stiu io cum sta treaba...in cazul tau 8)

d3vilish_lips 24-01-06 20:06

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

corason corason!!!

:lol: las mai ca stiu io cum sta treaba...in cazul tau 8)

......pai si kum e..n u e bine? :oops: ...i`m happy :twisted:

LaMishto 25-01-06 06:27

Atat timp cat amandoi sunteti fericiti, e bine, normal ;)

aleks 25-01-06 10:12

eu sunt fericit cu ea, acum nush dak ea e fericita numai cu mine, sau o mai fi si cu altul fericita, dar sper k sunt the one & only :lol:

LaMishto 25-01-06 12:53

si eu sunt fericit, chiar daca e departe.. cred ca si ea e fericita.. :wink:
important e ca ne avem unul pe altul, chiar daca momentan nu avem posibilitatea sa ne vedem zilnic..

Paniktu' 25-01-06 17:18

Ehe...daca nu suferi inseamna ca nu iubeshti...asta e situatia...

Reaperman 26-01-06 13:59

Eu nu inteleg o chestie. Esti intr-o relatie de durata..angajamente, planuri , chestii ,o consideri superlativul abosulut, esti in stare sa faci orice pentru ea, iti construiesti in minte intreb viitorul in jurul unei relatii cu ea(inclusiv casatoria) pentru care simti cel mai puternic si nobil sentiment, si dupa n luni iti tranteste un \"nu mi-ai demonstrat ca ma iubesti\" si mai nou \" m-am saturat de tine , nu te mai suport\" si deodata toate calitatile tale sunt defecte + ca defectele sunt amplificate insutit. Nu zic ca sunt usa de biserica am gresit si eu dar pentru niste greseli (pe care le regret si i-am spus asta) nu cred ca merit sa fiu dat la o parte asa. Nu am inselat-o, nu am batut-o, nu m-am purtat niciodata urat cu ea , am mintit-o in 2 ocazii dar cu chestii minore pe care nu consideram ca trebuie sa le stie , si de atunci s-a dezlantuit iadu'.Erau niste chestii pe care le-am ascuns pt binele ei . Cica nu mai are incredere in mine bla bla ca se simte jignita ca nu vrea sa sufere ca trebuie sa fac ceva ca sa-i demonstrez ca o iubesc samd :shock: , ca vorba nu mai e de ajuns ca tre sa fac ceva spectaculos ca sa-i demonstrez ca o iubesc. I MEAN WTF !!!!! :shock:

PS : am gresit varsta de la inregistrare am 19 ani :lol:

aleks 26-01-06 14:40

stai calm.. .e o kestie pe care o au setata din nastere, nu ai ce sa faci
obisnuieste-te cu ideea si treci mai departe, vei vedea, e cel mai bine asa :wink:

Mustang 26-01-06 14:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Reaperman\"
Eu nu inteleg o chestie. Esti intr-o relatie de durata..angajamente, planuri , chestii ,o consideri superlativul abosulut, esti in stare sa faci orice pentru ea, iti construiesti in minte intreb viitorul in jurul unei relatii cu ea(inclusiv casatoria) pentru care simti cel mai puternic si nobil sentiment, si dupa n luni iti tranteste un \"nu mi-ai demonstrat ca ma iubesti\" si mai nou \" m-am saturat de tine , nu te mai suport\" si deodata toate calitatile tale sunt defecte + ca defectele sunt amplificate insutit. Nu zic ca sunt usa de biserica am gresit si eu dar pentru niste greseli (pe care le regret si i-am spus asta) nu cred ca merit sa fiu dat la o parte asa. Nu am inselat-o, nu am batut-o, nu m-am purtat niciodata urat cu ea , am mintit-o in 2 ocazii dar cu chestii minore pe care nu consideram ca trebuie sa le stie , si de atunci s-a dezlantuit iadu'.Erau niste chestii pe care le-am ascuns pt binele ei . Cica nu mai are incredere in mine bla bla ca se simte jignita ca nu vrea sa sufere ca trebuie sa fac ceva ca sa-i demonstrez ca o iubesc samd :shock: , ca vorba nu mai e de ajuns ca tre sa fac ceva spectaculos ca sa-i demonstrez ca o iubesc. I MEAN WTF !!!!! :shock:

PS : am gresit varsta de la inregistrare am 19 ani :lol:

fac har ... sunt mai multe femei decat barbati pe lumea asta ;)
deci...ai de unde alege...

Reaperman 26-01-06 15:08

Problema e ca m-am cam atasat de ea..adica..extrem de mult adica sincer nush ce ash face daca ash ramane fara ea. Pe de alta parte chestile astea mi-au deschis ochii la faptul ca poate o sa ma despart si deja incepe sa se aseze ideea, dar tot cred ca ash luao razna si as fi terminat cateva luni bune , eu sunt ceva mai nebun ca sa zic asa ( :lol: ) mi-e frica sa nu fac vre-o tampenie de suparare :cry: , ca e usor sa mergi cu 100+ si sa tragi odata de volan dreapta intr-un copac d p margine :cry: . Am mai citit pe aici din experientele celorlalti cu mult inainte sa se intample asta si ziceam \"asta nu are cum sa mi se intample mie\" dar se pare ca ma amageam, si istoria se repeta la mine acum :evil: . Bine macar ca nu sunt total surprins de comportamentul asta :roll:

Mustang 26-01-06 16:25

Re:

Quote:

Problema e ca m-am cam atasat de ea..adica..extrem de mult adica sincer nush ce ash face daca ash ramane fara ea. Pe de alta parte chestile astea mi-au deschis ochii la faptul ca poate o sa ma despart si deja incepe sa se aseze ideea, dar tot cred ca ash luao razna si as fi terminat cateva luni bune , eu sunt ceva mai nebun ca sa zic asa ( :lol: ) mi-e frica sa nu fac vre-o tampenie de suparare :cry: , ca e usor sa mergi cu 100+ si sa tragi odata de volan dreapta intr-un copac d p margine :cry: . Am mai citit pe aici din experientele celorlalti cu mult inainte sa se intample asta si ziceam \"asta nu are cum sa mi se intample mie\" dar se pare ca ma amageam, si istoria se repeta la mine acum :evil: . Bine macar ca nu sunt total surprins de comportamentul asta :roll:

omuleeeeee tu te auzi ce spui ????? :O
stai dreacu potolit ... ca nu merita nici o pisda ...
treci peste...ca nu e capat de drum !

EvLSant0S 26-01-06 20:04

another one bites the dust. ..

sefu ..
ia-o logic ..

ai \"gresit\" cu 2 chestii ...

se intampla ..
daca ea ptr 2 chestii .. termina totul ,e treaba ei , ea pierde ..
si cu asta b`asta, tu nu tre sa faci mare caz din asta, daca faci ,pierzi ,gandeste-te ca .. a fost, a fost misto , acum ..nu mai e , mai departe, next etc ..
bafta ..
iti revii tu repede, si .. ascunde-ti cheile de la masina :) ptr binele tau :)

Mustang 26-01-06 21:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
another one bites the dust. ..

sefu ..
ia-o logic ..

ai \"gresit\" cu 2 chestii ...

se intampla ..
daca ea ptr 2 chestii .. termina totul ,e treaba ei , ea pierde ..
si cu asta b`asta, tu nu tre sa faci mare caz din asta, daca faci ,pierzi ,gandeste-te ca .. a fost, a fost misto , acum ..nu mai e , mai departe, next etc ..
bafta ..
iti revii tu repede, si .. ascunde-ti cheile de la masina :) ptr binele tau :)

ascunde cheile...sau da-mi-le mie ... ce masina ai ? :P
nu merita mah suicidul pt o pisda...
no offense : daca gandesti asa...esti fraier, no offense ;) ...
asta e minte de copil...zau asa...

needBrain 26-01-06 22:40

@reaperman: ESTI NAIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bai omule,zici ca ai 19 ani si tu te gndesti la casatorie????????????pai ea cati ani are mah?max 19......tu realizezi ce spui?cum drq sa va csatoriti de la vrste d-astea????sincer,in cazul tau,cu toate ca-i unul nefericit,bucura-te ca totusi nu mai esti cu ea pt ca...noh,s zicem ca peste 1 an va casatoreati...iti spun io ca apoi va plictiseati unu de altu.....
anyway........daca zici ca s-a socat aiurea.....cum au zis si baietii........NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaperman 26-01-06 23:08

Da aveti dreptate eram intr-o stare mai asa ( sa zicem tulburat de situatie samd si de ceva alcool) . Acuma mi-a trecut greseala mea e ca am prea multa incredere in oameni si ma ambalez aiurea, daca stau sa analizez la rece nu se merita. Oricum mersi de ajutor

needBrain 26-01-06 23:12

any fachin' time :wink:

Mustang 27-01-06 09:59

Re:

Quote:

Da aveti dreptate eram intr-o stare mai asa ( sa zicem tulburat de situatie samd si de ceva alcool) . Acuma mi-a trecut greseala mea e ca am prea multa incredere in oameni si ma ambalez aiurea, daca stau sa analizez la rece nu se merita. Oricum mersi de ajutor

asa \"pustiu'\" :P

Psycho 27-01-06 12:26

in primu rand eshti cu capu` .. ti`a luat mintiile .. pelea mea .. nu trebuia sa se intample asta la varsta ta .. zic si eu asa .. dar in primu rand ... o sa suferi k ai \" tinut \" la ea cu inima nu cu capu` :) ... e mai bine sa iubeshti cu capu` ... sau capetele :))

aleks 27-01-06 13:50

v-a zis omul k era cam dat peste cap si matol knd a scris asta...
il intz, k si eu sufar k boul dupa o peesda... si sunt constient k sunt cu capul, k nu merita
da' tot ma gandesc la aceleasi kestii over & over again...

Mustang 27-01-06 14:22

Re:

Quote:

v-a zis omul k era cam dat peste cap si matol knd a scris asta...
il intz, k si eu sufar k boul dupa o peesda... si sunt constient k sunt cu capul, k nu merita
da' tot ma gandesc la aceleasi kestii over & over again...

deobicei eu incerc sa uit tampeniile astea...chiar daca la un moment dat au fost cele mai frumoase clipe....

aleks 30-01-06 14:48

si daca vrei, dar nu poti, ce faci?

Mustang 30-01-06 16:28

Re:

Quote:

si daca vrei, dar nu poti, ce faci?

bag tzeava de \"sprit\" pe gat si dau drumu la conducta ;) (bineinteles, in spatii special amenajate k sa nu ma fac de ras - ex: ACASA :P)

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning