![]() |
Re: Dacia masina mea
ozn..tu cred ca ai o problema ! ti-a atras atentia si moderatorul pe baza modului in care scrii pe forumsi tu vad ca nu incetezi! Incearca sa iti scrii toate doleantele..parerile etc etc intr-un singur post!
|
Quote:
|
man uite id meu si intra pe mn.....adryan0.aditzu....si azi cand mi-ai dat flesh ti-am dat si yo dar am uitat k nu aveam montate becurile la ea=)).....k am fost sa imi fac itp....bafta si spor la tunarit:D
|
ok am inteles si o sa respect.
|
bine barosane mai vb pe mess si poate si prin oras.
tu ce masina ai ca nu mai stiu clar de cine esti nu te sup zi ce masina ai. |
KYS am inteles cred si o sa respect.
|
7 Attachment(s)
poze........................
|
10 Attachment(s)
.......................................
|
2 Attachment(s)
am o dacie alba DB-05-DSW....oki hai kmai vb prin oras;)...si bafta in continuare
|
stai pe acolo prin cartieru mov.
|
iti stiu dacia
imi plac capacele si grila. de unde ai cumparat abtipildele de pe ea? |
si un sfat daca vrei ti cont de el daca nu ar fi mai bine sa dai jos pleoapele de pe faruri arata mai bine.nu te sup e doar un sfat.
|
oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus. |
Quote:
nu stiu daca faci intentionat de a creste la posturi si pagini sau din neatentie, desi neatentia ii cam mare la tine. scuze ca iti zic dar gandeste`te ce ar fi daca ne`am apuca toti sa scriem cate 2 3 cuvinte pe mesaj, peste un minut mai scriem 2 3 cuvinte in alt mesaj si tot asa. incearca sa scrii totul intr`un mesaj, stam si rasfoim paginile degeaba numai sa vedem cate 2 3 cuvinte. |
2 Attachment(s)
sall man...ms pt sfaturi ...dar pleoapele deja nu le mai am k ma plictisisem de ele....si abtipildu de pe capota zici u...iti plc????.....l-am luat dupa o folie dinaia de se pune pe parbriz...isi cumparase unu si nu a puso bn si a deslipit ce scria pe ea....si am luat si yo "turometru" ala....da bn pe ea parerea mea....oricum ms pt sfat....mai intra si u pe mess si mai vb....si bafta in continuare....uite si o poza q masina cand aveam pleoapele negre si semnalele negre...ce parere ai????
|
deci sa nu crezi ca o fac intentionat chiar nu stiam la ce te referi pt ca nu intelegeam si mersi pt intelegere acum cred ca am inteles.
acum am vazut butonul cu edit gata am inteles |
gata fratioare iti stiu masina si imi place mult mai mult cu pleoape negre e mult mai bine.
mi-am luat alte aptipilde si si alte chestii o sa vezi tu masina prin oras. |
30 Attachment(s)
niste poze noi cu masina si cu ce am mai pus pe ea....................
|
off....nu ti se pare k le faci reclama degeaba??:)
|
nu mie imi plac si atat.
|
10 Attachment(s)
poze noi............................
|
5 Attachment(s)
alte poze.................................
|
cine imi spune si mie cat ajuta o modificare adusa traseului de evacuare :
1 ori teava de la saxofon pana in spate cum avea SGM 2 teava in locul tobei finale cine are idee sa imi zica si mie cati cai castigi?daca o sa castig ceva cai?o sa imi creasca mult consumul?o sa alerge mai bine?sau doar o sa urle mai tare? |
de castigat nu castigi nici un calut.daca pui teava in loc de toba de foc si o toba finala ceva mai smechera o sa iti urce mai bine in ture dar nu o sa castigi nici un calut.
|
deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???
|
Quote:
|
interesant....poate spune cineva mai priceput daca ajuta la ceva lucrul asta??
|
singurul lucru la care ajuta este ca urca mai frumos in ture motorul atata tot nu castigi nici un cal a da si sunetul care poate fi super frumos cu o toba finala mai smechera.deci ma repet doar urca mai frumos in ture si nimic mai mult.(am citit mult despre dacii si despre cum a face un motor de dacie un pic mai sprinten si nu vorbesc aiurea nu castigi nici un calut deci)
|
frate fara suparare. 1 schimba grila dintre faruri. 2 pune faruri cu colt taiat sau schimba geamurile 3 schimba aripile fata ca nu dau in colt cu capota in rest e bine . bafta in continuare
|
momentan nu mai am banuti dar astea o sa se schimbe in cel mai apropiat viitor.
si s ava zic de SGM ca nu avea tobe de loc avea teava marita in diametru din fata pana in spate si cred ca era si din inox. |
cine imi spune cum se pot face acele de la bord sa lumineze ca la logan, passat ca sa imi pot face si eu bordul gen TAU?
|
16 Attachment(s)
niste poze.............................................. ..
|
chiar nu stie nimeni cum pot sa fac acele de la bord sa lumineze ca la passat?
|
iti trebuiesc ace din plexiglass de logan,Supernova sau chiar passat ca altfel nu le poti ilumina pe cele de tabla de dacia.
|
da stiu ca treb ace de plexiglas dar nu stiu cum e pusa lumina care vine in ace sau cum se monteaza ledul acolo in kilometraj ca nu prea e loc si nu imi dau seama cum sa le luminez.
|
10 Attachment(s)
poze noi cu masina si cu ce abtipild mi-am facut
sper sa va placa...................... |
daca tie iti place .. foarte bine ... dar normal era sa ai acordu` unor oameni ca sa lipesti chestia aia pe parbriz
|
scuze dar nu am stiu si chiar nu mi-a trecut prin cap scuze anticipat.
|
placerea ta :) sa lipesti abtipilduri :)
App. la semnatura se scrie corect: Fii mandru..bla bla..cu doi " I " |
de curiozitate cine ti-a fc rost de aptipild sau de unde ai fc rost?
bafta cu daciana |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning