Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

B-61-KYS 22-01-08 21:14

Re: Dacia masina mea

ozn..tu cred ca ai o problema ! ti-a atras atentia si moderatorul pe baza modului in care scrii pe forumsi tu vad ca nu incetezi! Incearca sa iti scrii toate doleantele..parerile etc etc intr-un singur post!

B-61-KYS 22-01-08 21:16

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 1265255)
Daca Nu Incetezi Cu Postatul Succesiv Si Fara Noima, Ca Sa Nu Mai Zic Ca Te Iei La Cearta Cu Toata Lumea, Schimbam Metoda Si Nu Mai Postezi.
SA FIU SI MAI CLAR CU TINE. AICI NU ESTE MESSENGER. POSTEAZA CATE UN POST PENTRU TOATE CELE CARE VREI SA LE SPUI SI NU TE APUCA SA SCRII POST DUPA POST LA FIECARE 5 MINUTE...FOLOSESTE EDIT...TRECI PE LA COLTUL INCEPATORULUI CUM TI-AM MAI SPUS SI ACUM CATEVA LUNI...CU ALTE CONDITII INVATA SA POSTEZI PE UN FORUM

Iti mai readuc o data aminte deoarece vad ca uiti rpd !

aditzu_adx 23-01-08 16:03

man uite id meu si intra pe mn.....adryan0.aditzu....si azi cand mi-ai dat flesh ti-am dat si yo dar am uitat k nu aveam montate becurile la ea=)).....k am fost sa imi fac itp....bafta si spor la tunarit:D

ozn_yakuza 24-01-08 08:25

ok am inteles si o sa respect.

ozn_yakuza 24-01-08 08:27

bine barosane mai vb pe mess si poate si prin oras.
tu ce masina ai ca nu mai stiu clar de cine esti nu te sup zi ce masina ai.

ozn_yakuza 24-01-08 08:28

KYS am inteles cred si o sa respect.

ozn_yakuza 24-01-08 08:33

7 Attachment(s)
poze........................

ozn_yakuza 25-01-08 07:54

10 Attachment(s)
.......................................

aditzu_adx 25-01-08 12:34

2 Attachment(s)
am o dacie alba DB-05-DSW....oki hai kmai vb prin oras;)...si bafta in continuare

ozn_yakuza 26-01-08 09:57

stai pe acolo prin cartieru mov.

ozn_yakuza 26-01-08 09:58

iti stiu dacia
imi plac capacele si grila.
de unde ai cumparat abtipildele de pe ea?

ozn_yakuza 26-01-08 10:00

si un sfat daca vrei ti cont de el daca nu ar fi mai bine sa dai jos pleoapele de pe faruri arata mai bine.nu te sup e doar un sfat.

ozn_yakuza 26-01-08 10:01

oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus.

cipoNCE 26-01-08 20:48

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1315361)
oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus.

bai omule ai 4 mesaje scrise in 5 minute, daca scrii un mesaj mai ai timp 5 minute sa dai "edit" sa mai scrii ceva in el, scrie mare si frumos EDIT chiar langa quote unde iti place sa dai sa mai scrii un mesaj. daca nu poti sa dai edit sa scrii atunci gandeste`te la tot ce ai de zis si scrii intr`un singur mesaj nu scrii de ex cum ai facut mai sus... scrii ca ii stii dacia si peste un minut scrii alt mesaj sa`i zici ca stii unde sta, peste alt minut ca iti place masina si etc... pe paginile anterioare ai facut la fel. ti s`a mai atras atentia acum cateva zile si iti mai zic si eu poate intelegi odata. uite`te la paginile anterioare toate pline de sus pana jos numai cu mesaje scrise din minut in minut de tine.
nu stiu daca faci intentionat de a creste la posturi si pagini sau din neatentie, desi neatentia ii cam mare la tine.
scuze ca iti zic dar gandeste`te ce ar fi daca ne`am apuca toti sa scriem cate 2 3 cuvinte pe mesaj, peste un minut mai scriem 2 3 cuvinte in alt mesaj si tot asa. incearca sa scrii totul intr`un mesaj, stam si rasfoim paginile degeaba numai sa vedem cate 2 3 cuvinte.

aditzu_adx 27-01-08 10:57

2 Attachment(s)
sall man...ms pt sfaturi ...dar pleoapele deja nu le mai am k ma plictisisem de ele....si abtipildu de pe capota zici u...iti plc????.....l-am luat dupa o folie dinaia de se pune pe parbriz...isi cumparase unu si nu a puso bn si a deslipit ce scria pe ea....si am luat si yo "turometru" ala....da bn pe ea parerea mea....oricum ms pt sfat....mai intra si u pe mess si mai vb....si bafta in continuare....uite si o poza q masina cand aveam pleoapele negre si semnalele negre...ce parere ai????

ozn_yakuza 27-01-08 12:44

deci sa nu crezi ca o fac intentionat chiar nu stiam la ce te referi pt ca nu intelegeam si mersi pt intelegere acum cred ca am inteles.
acum am vazut butonul cu edit gata am inteles

ozn_yakuza 27-01-08 12:51

gata fratioare iti stiu masina si imi place mult mai mult cu pleoape negre e mult mai bine.
mi-am luat alte aptipilde si si alte chestii o sa vezi tu masina prin oras.

ozn_yakuza 28-01-08 09:25

30 Attachment(s)
niste poze noi cu masina si cu ce am mai pus pe ea....................

Villy ATS 28-01-08 13:37

off....nu ti se pare k le faci reclama degeaba??:)

ozn_yakuza 31-01-08 08:35

nu mie imi plac si atat.

ozn_yakuza 02-02-08 13:16

10 Attachment(s)
poze noi............................

ozn_yakuza 05-02-08 09:49

5 Attachment(s)
alte poze.................................

ozn_yakuza 05-02-08 09:56

cine imi spune si mie cat ajuta o modificare adusa traseului de evacuare :
1 ori teava de la saxofon pana in spate cum avea SGM
2 teava in locul tobei finale
cine are idee sa imi zica si mie cati cai castigi?daca o sa castig ceva cai?o sa imi creasca mult consumul?o sa alerge mai bine?sau doar o sa urle mai tare?

RobertRFG 05-02-08 14:05

de castigat nu castigi nici un calut.daca pui teava in loc de toba de foc si o toba finala ceva mai smechera o sa iti urce mai bine in ture dar nu o sa castigi nici un calut.

Villy ATS 05-02-08 22:41

deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???

RobertRFG 06-02-08 01:01

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 1338028)
deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???

sincer sa iti spun nu stiu cum avea sgm.dar stiu ca majoritaea daciilor mai sprintene asa au ca sunt si in braila cateva nu foarte dar totusi si mai sunt si pe forum persoane care au doar toba finala si in loc de toba mica au teava.;)

Villy ATS 06-02-08 01:08

interesant....poate spune cineva mai priceput daca ajuta la ceva lucrul asta??

RobertRFG 06-02-08 01:11

singurul lucru la care ajuta este ca urca mai frumos in ture motorul atata tot nu castigi nici un cal a da si sunetul care poate fi super frumos cu o toba finala mai smechera.deci ma repet doar urca mai frumos in ture si nimic mai mult.(am citit mult despre dacii si despre cum a face un motor de dacie un pic mai sprinten si nu vorbesc aiurea nu castigi nici un calut deci)

ncs_balauru 06-02-08 01:54

frate fara suparare. 1 schimba grila dintre faruri. 2 pune faruri cu colt taiat sau schimba geamurile 3 schimba aripile fata ca nu dau in colt cu capota in rest e bine . bafta in continuare

ozn_yakuza 06-02-08 08:23

momentan nu mai am banuti dar astea o sa se schimbe in cel mai apropiat viitor.

si s ava zic de SGM ca nu avea tobe de loc avea teava marita in diametru din fata pana in spate si cred ca era si din inox.

ozn_yakuza 08-02-08 09:36

cine imi spune cum se pot face acele de la bord sa lumineze ca la logan, passat ca sa imi pot face si eu bordul gen TAU?

ozn_yakuza 08-02-08 17:27

16 Attachment(s)
niste poze.............................................. ..

ozn_yakuza 10-02-08 14:19

chiar nu stie nimeni cum pot sa fac acele de la bord sa lumineze ca la passat?

bolidu' 10-02-08 15:26

iti trebuiesc ace din plexiglass de logan,Supernova sau chiar passat ca altfel nu le poti ilumina pe cele de tabla de dacia.

ozn_yakuza 10-02-08 18:19

da stiu ca treb ace de plexiglas dar nu stiu cum e pusa lumina care vine in ace sau cum se monteaza ledul acolo in kilometraj ca nu prea e loc si nu imi dau seama cum sa le luminez.

ozn_yakuza 15-02-08 14:59

10 Attachment(s)
poze noi cu masina si cu ce abtipild mi-am facut
sper sa va placa......................

Ja_Rule 15-02-08 15:17

daca tie iti place .. foarte bine ... dar normal era sa ai acordu` unor oameni ca sa lipesti chestia aia pe parbriz

ozn_yakuza 15-02-08 15:22

scuze dar nu am stiu si chiar nu mi-a trecut prin cap scuze anticipat.

B-61-KYS 15-02-08 16:53

placerea ta :) sa lipesti abtipilduri :)

App. la semnatura se scrie corect: Fii mandru..bla bla..cu doi " I "

tomita 15-02-08 18:29

de curiozitate cine ti-a fc rost de aptipild sau de unde ai fc rost?
bafta cu daciana

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning