![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
mai bine postai masina la sectiunea . kitch tuning ;)
|
de ce ? ce e acolo ???? :-??
|
3 Attachment(s)
uita-ti si mashinutza mea .... bn ... momentan e a lu frate-miu ... da' sa speram k iau rpd carnetu :P ash vrea nejte dungi p ea .. albe ... sau un vultur pe capota ... k nush inca ce sa ii pun p ea ... ms mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
sper sa iti placa:x |
mersi frumos ... crek o sa raman la dungi ... deocamdata :D
|
2 Attachment(s)
vreu io o strutocamila pe capota. se poate? :lol: vreau un vinil pe ea. un tribal ceva. sa arate frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc frumos. alte poze nu am. asta e ce am.
|
ms mult calin ... e mult mai bine
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc Gabi pt tuning.Arata bine. Imi pare rau sa vad ca doar tu ai facut acest lucru.
Numai bine |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva...
|
1 Attachment(s)
1. Va ajuta poza ?
2. As vrea masina putin coborata cat sa se pupe jantele recent cumparate, neagra, cu 1-2-3 dungi / motive / viniluri portocalii sau rosii , geamurile inchise usor la culoare, shaved doors + un kit clean look de caroserie (rieger RS4 ? ), grila fara emblema... 3. Daca trebuie fac alte poze dar nu garantez ca ies mai bine... PS. Am citit regulile :cry: |
m-ai uitat si pe mine?page 10 post=146
|
1 Attachment(s)
Varianta reusita primeste cass-ul din atasament perfect functional cu tot cu cod.
Nu e cine stie ce dar asta pot asta ofer :) Vi-l trimit eu oriunde in tara gratis, numai jucati-va cu masina mea putin :D |
1 Attachment(s)
asta e,mai incerc maine si kit-ul de rieger,insa nu dau mari sperante,deoarece poze este foarte neclara,sper sa iti placa cat de cat :D
|
2 Attachment(s)
kit rieger:arrow:
|
Update: Astazi pun poze facute cu o camera mai capabila + kitul rieger pe care vreau sa il cumpar.
Totodata cred ca un "premiu" de 200 RON ar fi de preferat in locul cass-ului .... Daca este un alt loc unde ar trebui sa fie mutat ... please do it :) |
4 Attachment(s)
Daca ma ajuta cineva si pe mine cu ceva modificari virtuale dragutze si simple... ceva de realizat. Multumesc mult. Sper ca pozele sa fie de ajuns si destul de clare.
|
2 Attachment(s)
uite un kit facut de mine de la 0, cred ca i sta bine
|
fiind si eu posesor de oltcit...iti dau un sfat. incearca lini mai curbe. prea le faceti patratoase. are oltcitul clolturi? daca face cineva ceva frumos poate m-ar bate gandul sa realizez mulajul. pana acum....nimic interesant. sper sa nu
te superi pe mine. |
Quote:
|
13 Attachment(s)
iute incearca sa faci ceva la amsina mea.daca ai reusi sa faci ceea ce vreau....ti-as fi recunoscator. vreau prelungire de capota cum ai afcut la oltcitul crem,jantele care sunt in poza trimisa de mine si sa fie albe,geamuri negre si un vinil argintiu sau 2 dungi albe conturate cu inca 2 foarte suntiri. sper sa nu cer prea mult. daca m-as pricepe as face-o eu. dar....:oops: tu stii mai bine. multumesc mult!
|
4 Attachment(s)
Pozele noi.
Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat. Revenind. 200 RON disponibili pentru : Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb. In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate. Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM. Dead Line : 24 - 30.09.07 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu ce am putut nu e ce te asteptai tu,dar am incercat
sper sa o faca ,,,,,cain mai bine |
1 Attachment(s)
........................ ;)
|
1 Attachment(s)
poftim nasule :)
|
2 Attachment(s)
ady ai incerca tu ceva pe la audiu ala da eu nu prea vad nimic de negru ce e:D , si un oltcit pt gabi
|
Quote:
Hotarat masina va fi neagra. Astept sa dispara incuietorile, si astept si alte propuneri. Multumesc Ady pentru rapiditate. |
3 Attachment(s)
cam astea sunt ceea ce am facut
ramane ca tu sa te decizi ce fel de vinyl vrei ,mi-l dai si eu il pun pe masina daca e,pt ca la capitolul asta sunt ata de multe variante ca mai bine eu iti dau site-ul si tu iti alegi unul sper sa iti placa si daca ai obs poate se rezolva :) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
bravo frate cu niste folie si lasata putin mai joc cred ca ar fi si mai tare
dar important e sa iti placa tie :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Rugaminte. Las-i jantele pentru ca oricum nu le schimb. As vrea sa dispara incuietorile de la usi. Site-ul cu vinyluri este ... |
Quote:
|
http://www.carstickers.com/
http://www.ultimatedecals.com/decals.php spaer sa gasesti ceva care sa iti placa :)) jantele se rezolva,dar am crezut ca vrei tot kitul mai putin eleronul |
Quote:
|
Eu apreciez munca si intentia. Ca e reusita sau nu pana la urma e chestiune de exercitiu, tehnica si in final gusturi (si sa fiu realist calitatea pozei, unghiuri...)
@ Ca][n multumesc. Poate noile poze te ajuta mai mult decat prima. @ B73BOS cool down, nu e cazul sa il desfiintezi. Fiecare face ce poate si cat timp isi constientizeaza valoarea si locul, ceea ce Ca][n pare sa stie, cred ca e ok. Daca m-as pricepe la Photoshop, i-as da un sfat tehnic. Ia gandeste-te, sa se trezeasca unu pe strada si sa-ti desfiinteze masina...ii zici ceva de dulce? Dar daca iti spune un mic truc prin care iti scade consumul sa spunem cu 2l / 100... nu castigati amandoi? Peace man. Poate uyrmatoarea masina a lui Ca][n va fi castigatoarea la final... cine stie ... Multumesc tuturor |
Quote:
Kitul rieger, fara eleron si pleoape la faruri, cu jantele actuale. Maasina putin coborata (am un kit de uspensie 40/40 pe drum), neagra, grila fara cercurile Audi... shaved doors. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning