![]() |
exact,f corect santos
|
Re: Cum sa scapi de concurentza ?
Quote:
|
hmm...."tovarasha" ta...din cate am inteles....e boboaca....e in skimbare de anturaj...poate ca nu e prima si nici ultima data cand se intampla...acum vine o kestie....pune-te in locul tipului....dak-ti place tipa....stii ca are prieten..vrei sa spui ca nu te bagi? eu una nu cred....
si in plus...de ce sa bati baiatu? k i-a spus prietenei tale ca o place si ca vor sa iasa? boring...n-a tras de ea....nu i-a facut nimic....ea foarte frumos putea accepta sau refuza....si aia e ;) grav este dak insista...atunci da iti da de gandit sii ii zici frumos sa o lase in pace ca nu e interesata :) my opinion :D |
Quote:
......damn pana n`ai scris u nici nu am stiut de topicu` asta :oops: .....da sa intamplat aku vreo 2 ani :rolleyes2 .....a fost aiurea faza ce`i drept .....el era f sigur de el da orikum sa lasat cu o faza si mai de *** pe kare psycho nu a mai povestit`o aici.......da nu mi`ar fi parut rau dak iar fi strambat putin zambetu` :oops: :twisted: :twisted: |
vai da' ce-l iubesti tu pe psycho :lol:
|
asta e de fatzada frate .. ;)
|
adica... in secret iti pune cianura in cafea? :P :D:D
|
ceva de genu ala dar am ficatu tare si rinichii la fel .. la ce am mancat la viatza mea ... si cred k ii pare rau k fac fatza ;)
|
pai in puii mei ...8 hamburgeri in o ora ???cred si eu :lol:
|
m-am saturat de toti oligofrenii care se baga in seama ca musca-n curu` vacii sperand ca undeva e ceva si pentru ei.. asta e pt cine se simte!
|
...........deci nu e de fatzada :evil: da de ce sa zik si el k sunt fata dragutza, cuminte si mai iubesc si un nebun ca el .........da lasa k e kum zice el k ptr k barbatzii au mereu dreptate (vedeti ma si edukat :twisted: )............................................sper sa nu`mi iau bataitza :oops:
|
smack my bitch up
Quote:
|
Bey Psycho...sincer sa fiu tre' sal desfigurezi bey frate :lol:...adik ce pm se baga ala peste relatia ta ? Un' se crede asta aici ?! La planeta moldova sau ce ?? :bat:
|
noooo psycho sta flex... stie el pe ce se bazeaza acasa...
eu am vazut cum gandeste reihan... nu-i nimeni ca psycho pe lumea asta kiar ma , ce dreq ii faci de te vede asa de tare? burtosu' dreq :D:D: |
.....u don`t wanna know aleks :oops:.......
|
ridicatzi mainiile k am arma la mine :D ... pai nush acelashi lucru o intreb si eu ;)
|
....doar nu ai vrea sa scriu pe forum :oops::twisted:.......
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: aleks ......e ce sa`i faci .....:twisted:
|
bah deja va intindetzi .... urat urat ... e ca si cum ai spune cum a fost prima laba :D
|
....pai u ai spus deja pe alt topik :lol: :lol: :twisted:......
|
Quote:
k la mine a fost.... socant :P avema trei ani si i-am tras-o ursuletului de plus p la spate:twisted::twisted::twisted: se pune?:twisted::twisted: |
aleks...ai luat-o razna...se vede ca ai stat cu psycho la 4tuning day...te-a "inzestrat" cu capacitatile lui :D
|
.......sa sti :rolleyes2 makar sa nu il inzestreze cu altceva :oops: :lol::lol::lol:....
|
pai ce??? nu te-ar interesa ? :lol:
|
.......what are u tallking about ? pai de ce mar interesa cu ce lar inzestra pe aleks eu ma multumesk cu ce e inzstrat el :twisted:.......
|
1 Attachment(s)
Quote:
:evil::evil::evil: |
psycho...nu esti sanatos ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Frate da'mi un pm cu datele tale si vorbim cu rachetii sa il rezolve..simplu si elegant maxim 1000euro te costa :)))))) nu le trebuie decat cateva date de genul : brunet/blond inalt/pitic etc etc....si o sa vezi ca iti aduc baietii cate 2 capete pe zii:))) si iti dai seama ca nu merita sa iti bati capu' cu asa ceva...cel mai elegant (parerea mea) este ca tovarasa ta sa il faca pachete in sensul sa ii zica ea sa o lase in pace ca "fumatorii" de fumuri a fumat si ea si nu are rost sa isi bata minea cu un lachet ca el:)
|
e pewla cine isi bate cau :))) ... WUW
|
auzi...
cum o sa dormim noi doi... asa.. ca de la observator la observator... vezi tu ce ban-ari iti iei, live :D :D:D:D |
nu stiu daca e bine ca rasp la topicul asta ...
dar tocmai am furat gagica lu unu mai mare ca mine :lol: :lol: de luat bataie nu am cum sa imi iau pt ca ala nu ma cunoaste... dar parerea mea fata se duce la cel care e mai bun din orice punct de vedere vreti voi ....:lol: :lol: |
pai daca relatia e la inceput scapi destul de greu de cocurentza ca e mare
|
naspha ..dar nu se stie din moment ce am reusit :lol: :lol: poate nu e chiar asa de greu sa scap si de concurenta :lol:
|
o sa scapi de concurenta cand te=o prinde ala si o sa=ti ***@ cateva capace de o sa te bage in pamant! nu te stie acum..dar poate sa afle f usor! :) asa ca una e sa furi si alta e s=o cuceresti cand e singurica! nu te vad prea bine
|
asta este daca imi iau bataie ... dar macar stiu ca am ramas cu ceva...
oricum nu il cunosc nu ma cunoaste :lol: :lol: |
Quote:
|
si daca ar fi faza a 2a ca nu poate sa ma bata :lol: :lol: ...oricum nu raman fara fata nici mort :twisted: :twisted: ori imi iau bataie sa raman cu ea ori il bat pe ala (dar daca il bat e mai grav ca poate ca ea tinea la el si se intoarce inapoi...)
|
grele cu tine rau de tot... sa ne spui ce se intampla cand ai sa-l cunosti! :twisted:
|
daca am sa il cunosc :lol: :lol: oricum pe ea nu vreau sa o pierd .. asa ca fac orice numai ca sa fie a mea .... :oops: :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning