![]() |
Re: Bicaz
Quote:
|
TFSI Turbocharged Fuel Stratified Injection
Este injectie turbo, nicidecum un TURBO pur sange. La VW exista 1.8 Turbo (care e TURBO) si nu turbo injection... E o diferenta intre TFSI si turbo alea care le stim cu totii. TFSI e ceva prin injectie, cu injectoarele etc. |
Wai baiete ai facut sute de posturi pe forumul asta si nu ai invatat atata lucru? diferenta e la tfsi ca e injectie directa, ambele au turbo, mai smecher sau mai primitiv dar au
|
vrei sa zici ca motorul 1.8T are carburator, sau ce? :))
|
eu m`am abtinut sa`i rasp la post ca iar ma enervez degeaba... :))
D`le Scarto turbo la 1.8 e pe injectie la fel cu turbo de la 2.0 doar ca difera tehnologia .. tu incerci sa contrazici de fiecare data dar vad ca le cam gafezi... Probabil ca ai vazut deja postul imbaplayer care mi`a luat vba din gura... si acu te intreb si eu pe tine.. unde ai vazut tu motor de 1.8 t pe passat cu carburator???? deci iar iti spun... esti prost informat :)))))) |
btw, id-uri mess ceva, poa' ne intalnim cumva, candva, nu cunosc treburile.. :D
ast prv |
Stage 2
https://forum.4tuning.ro/customavatars/avatar51187_1.gif Join Date: Feb 2009 Oras: Piatra-Neamt Posts: 28 https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon1.gif body kit ,spoilere,praguri,eleroane ,grile,faruri,triple,filtre aer,turbo,turbocharger electric,kit admisie,evacuari,tobe ,suspensii sport,jante,cauciucuri,vopsea cameleon,ax came ,p istoane+biele forjate,fise,bujii ETC ASIGURAM MONTAJ tel.0743944265 reparatii spoilere praguri in fibra de sticla,grafica auto(aerograf) |
7 Attachment(s)
2 gloabe(:evil:) in transformari
|
Frumoase amandoua ...!!!
|
pe aici ce se mai aude??nimic? inafara de filip nimeni nu`i pasionat de auto-tuning in bicaz?:)
|
Asteptam si Bicazul duminica la Piatra Neamt!
|
bicazu sau pe mine??
|
=)) buna asta !
|
Dar inafara de flp nu mai e nimeni din bicaz pe acest formu??
|
Quote:
|
Da cine esti u?!...ce masina ai ca nu te stiu?...
|
Quote:
ma gasesti pe acolo. daca nu au aparut unele persoane pe la intalniri, nu inseamna ca nu exista :) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din cate stiu eu pentru folii pe stopuri si mai ales pe faruri se ia certificatul de inmatriculare!!!.....Nu te-a oprit nimeni pentru asa ceva??
|
La cum merge cred ca o sa ii ia si certificatul de nastere...:lol:
|
Ieri a fost o ceata teribila prin tara si venind dinspre Marasesti era sa intru intr-unul "tunat" cu folie pe stopuri pe care nu-l vedea nici draq. Dupa parerea mea, luarea certificatului e o pedeapsa prea mica.
|
Da, dar nici macar asta nu se pune in practica, prin aceea ca putini raman fara certificat de inmatriculare si iau amenda pentru asa ceva!!!...dar la noi pana nu se intampla ceva grav, nu se iau masuri
|
Quote:
farurile...trebuie xenon. :) si joker... era liber orasul -.- nu s-a luat nimeni de mine pana acum, politia, astia cu radaru`, etc.. n-au treaba. nu stiu de rar. nu e folie, e lac pe ele |
Nu conteaza ca e folie sau lac....acolo scrie ca nu ai voie cu folie sau tratamente chimice carie sa impiedice vizibilitatea clara...
|
Quote:
|
Quote:
|
inca nu m-a oprit nimeni..
si nu afecteaza vizibilitatea prea tare...e lumina galbuie, si faza lunga bate ceva mai mult decat faza scurta. pun xenon curand sa nu existe probleme si asta e. |
Quote:
|
Dar sunt faruri cu sticla mai fumurie facute de anumite firme....alea nus kitsch??
|
Nu, pentru ca tunerii adevarati maresc puterea luminii (becuri mai puternice) cand fac asta. Altfel nu primesc TUV-ul (RAR-ul sau cum se cheama in functie de tara). Kitch e atunci cand in loc sa faci un lucru asa cum se face, il imiti cu o improvizatie aiurita fara sa tii seama de consecinte. Cu inegrirea stopurilor fara modificarea luminozitatii in concordanta nu faci decat sa atentezi la siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic. La 20 de ani nu vedeam lucrurile asa insa acum cand merg des cu fiul meu in masina, daca as face un accident din cauza unuia cu transformari de genul acesta cred ca as rupe manivela de el pana ar ajunge politia...
|
2 Attachment(s)
Farurile cu tenta fumurie , sunt ori acele faruri "smoked" , asa vin farurile , de obicei aftermarket , si nu influenteaza cu nimic lumina becurilor , sau mai sunt acele faruri care au sticla normala (clara) , insa au elemente din interiorul farului negre, care iti da impresia ca sunt "smoked", si acestea nu deranjeaza deloc la vizibilitate.
Si eu am avut farurile negre , si a fost doar de curiozitate, intr-adevar, look 10 , practic 2 , a doua zi au revenit la normal. Cu stopurile , sunt de acord , asa cum a spus si ThunderRa , o tenta de negru si umblat la intensitatea becurilor. Se poate observa diferenta dintre un far innegrit pe afara si celalalt unele elemente vopsite negru pe interior. |
Cu farurile e mai simplu decat cu stopurile. Eu vorbeam doar de stopuri.
|
de vanzare.
pt detalii pm |
Quote:
|
3 Attachment(s)
+2 woofers blaupunkt / statie kenwood.
inca de vanzare. |
Un pret, ceva???
|
6000 eur
|
6000 euro e toata masina, cred, doar ca nu ai certificat :) momentan ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning