![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
20 Attachment(s)
Am eu ceva ! De prin vara ..inca era la FILIP masina !
Inca cateva poze de la o intalnire frumoasa din vara ! Vor mai fi ...putina rabdare domnilor!;) |
Quote:
|
O s mai incerc sa ii strang pe toti
sa mergem la voi ...mai lasati date de contact sa va putem anunta cumva! |
Quote:
Nume Likä Ym lc_aiwa Tel: in service:cry: |
Eu ma gandeam sa face o mica surpriza celor de la piatra neamt..deci
Proppun o deplasare la Piatra Neamt Vineri 25.12.2009 POate facemm o mica echipa si mergem impreuna..astept propuneri de la cei activi si inactivi pe acest forum:-) |
Quote:
nr. tel. pe PM dak vrei..asa nu :rolleyes2 |
Quote:
|
Eu o sa fiu plecat din oras ...
|
pai atuncea ramane pe anu celalalt :)
|
Quote:
Cauta pe net la AUDI si vezi modelul TT 1,8T quattro cu 165 KW si vezi cati cai putere iti da...si asta stock!!... Si din cate vad eu organizati voi asa liniute fara sa intrebati oamenii.....stai tu calm ca o sa vina primavara si sa se topeasca zapada si atunci nu o sa refuz nici o provocare de la nimeni!!.. Si inca ceva ca sa stii si tu pe viitor: la liniute nu conteaza foarte mult caii putere!!!....:D si alea 2 tone ale masinii |
merge azi kreva cu colinda?:D
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...
|
Quote:
Sa vedeti tuning atunci la TT de 165 KW :lol: |
Quote:
|
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape. din partea baietilor din pascani
|
Sarbatori fericite!Mos Craciun sa va aduca multi cai putere, multe cauciucuri de ars,rezervoare mereu pline, incinte cu cati mai multi watti..si nu in ultimul rand multi bani pt tunarit :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand e urmatoarea intalnire?poate vin si eu
|
Azi la 8 vine careva??? am fost pe la stadion si e numai bine de invartit cu masina:D:lol:
|
O sa vin si eu doar in trecere pt. k am niste treaba......
|
Quote:
baieti sariti cu filmuletele!!! mai ales cu masina mea!!!:twisted: |
4 Attachment(s)
in seara asta doar 4 ca se incarca greu...maine restul:-P
|
Parerea mea e mai bine sa puneti poze decat filme, eu cel putin nu m-am uitat la nici un film pus de voi, ii enervat sa le downloadezi si sa te uiti la ceva care a fost filmat cu telefonul, si sunt multi care nu au net foarte performant si stau o vesnicie sa se downloadeze...
Incercati sa faceti poze, o sa fie mai bine zic eu... e doar o parere :) |
Foarte frumoasa distractia voastra baieti!!! Mai asteptam filme
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
..........
|
3 Attachment(s)
...........
|
5 Attachment(s)
..................
|
3 Attachment(s)
.......
|
da ai cateva filmulete:P poze nimic nu are nimeni?
|
Quote:
|
lasa nu e nimic...o sa vina la urmatoare intalnire care cred ca va fi la anul....
|
O dedicatie pt TT-ul lu' PESTE nu ai vrea u sa incetezi sa te mai certi singur, oricum ti.am gasit masina ideala =>Opel Calibra '91 (e la a 2-a tinerete) 2.0 16V 116 CP integrala....omu a zis ca se da in mars-ariere cu tine si o sa ma tin personal ca sa aiba loc aceasta liniutza, iar atunci sperem cu toti ca nu vei mai gasi nici o scuza. (u hotarasti locul, daca mai turnam astfalt sau nu, daca blocam circulatia sau nu, sau orice alte pretentii mai ai poate asa vom vedea si noi odata TT-ul in actiune...specific FARA ALTE SCUZE.
Pt. cei TG.NT fara Bashini numai de bine .......(frumoasa adunarea din 27.12) |
2 Attachment(s)
si astea sunt ultemele
|
Un slefuitor pneumatic care stie unde pot gasi?:help::help:
|
Quote:
P.S.si ar fi mai bine pentru astia ca tine sa lase invidia de pe acest forum ca esti penibil tare... |
=> INVIDIA <= defineste.o..........ti.ai luat si u o "carutza" si vb de invidie...........si degeaba te iei cu mine........se pare ca, cu tine nu se poate vb civilizat........drumuri bune.......colegu
|
:-)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning