![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
eu sunt ala, dar e "cand mergi incet, esti vazut mai mult timp":lol:
am mers odata sau de 2 ori...si, e bine |
245 km/h pe ceas.. real... pe aproape :)
|
schumi! dar sper ca nu pe feleac in jos :)
|
oltcit 135km/h
bmw 210 km/h (mai putea dar i-am dat pace) |
Quote:
|
Peste 250 Autostrada Germania, 245 Bucuresti-Ploiesti, 200 Vatzman-repr Ford
|
aveti grija ce treceti pe aici :) sa nu patiti ca si " tarzan la volan" sau ala cu ferrari in cluj
|
sunt si eu nou paci,deci am mers cu 130km/h :lol: pe centura,cu 5 in masina si tata facea misto de mine ca ma intrece si melcu :lol:masina este un wv passat 1.9 tdi din 98
off topic: o intrebare am si eu care este diferenta sau care este numele corect pentru masina am vazut si b3 si b5 acelasi an, cine ma poate ajuta si pe mine printr-un pm va rog |
Salut.Io cand amadus masina din germania am mers 260Km/h pe Autoband si 200 km/h inainte de Reghin pelinia aia dreapta:P
|
ce masina ?
|
Fiat Coupe 2000 Turbo,220 CP.
|
Frumos.Numa ai grija de ea.
Inca nam stors de tot motoru :P dar am bagat 200 km/h si 0-100 in 8-9 sec datorita faptului ca eram cu nevasta si copilu in masina eu zic ca ajunge dar in curand o sai trag una complecta :D |
Fain fain da ar fii timpu sa schimbi poza aia cu balena :P
|
ok ma apuc acum tati:oops:
|
250 km/ h pitesti-bucuresti
|
nu am nici io carnet...dar am mers cu o opel zafira cu
90 ,cu dacia lui bunameo cu 70,si cu un atv cu 100 blana .suna ca dracu motor de 150cm3 sper sa prind in curand la carnet sa ii dau blana..cu orice masina....need for speed |
Am facut o plimbare singurel :P 140 M/H si inca mai poate.In jur de 6k turati dar cu jante de 15 numi permit sa ma joc.Mai revin dupa cemi pun ceva pe 17 sau 18".
|
Golf 3 1.8 gt
Viteza maxima atinsa 198 km/h undeva in zona Sibiu-Fagaras. (cu Golf-ul verde)
Viteza maxima cu dacia 1100 - 110 Km/h pe centura (cand era in constructie centura , prin 2007 , recunosc nu aveam carnet inca dar ma dadeam cu dacia pe la padure , si putea mai mult dacia dar nu mai aveam drum si nu gaseam a 4-a :). Si cu dacia 1310 galbena - 145 km/h pe Gh Doja directia Centru-Metro la 4:50 dimineatsa :) ah da , recunosc... mai era o masina pe drum la ora aia... ps : am franat... da degeaba :P :) |
140 respectiv 160
Audi 80 B4 90CP 2.0\benzinar 1993
120 IN CURBA de la spitalul nou (e Audi, sta in curbe, pac-pac, m-ai inteles?) si e bulevard prin Tudor noaptea pe la Fortuna (nu va recomand sa treceti strada) 140 incarcat cu 4 oameni si bagaje full, pe "autobahnul" Reghin-Petelea 160 cu 3 oameni si bagaje pe la Tigmandru (E60 pe drumul Tg.Ms - Sighisoara) Am simtit masina ca poate mai mult, ai ales cand e goala (benzinar). Sunt multumit avand in vedere varsta masinii, dar ar trebui sa avem si drumuri pentru asa ceva. Cand ies din oras trec suta de fiecare data, dar totusi nu o duc des in viteze extreme, doar in viteze pana la care am control deplin. Vitezele scrise mai sus s-au petrecut doar de cateva ori fiindca am vrut sa vad ce poate masina, nu le "practic" des. Vad ca foarte multi spera la carnet doar ca sa apuce sa ii dea blana... take it easy va recomand totusi |
platforma B
Quote:
La Audi treaba sta asa: Audi 80: B1-1972, B2-1978(parca), B3-1986, B4-1991 Audi A4: B5-1995, B6-2001, B7-2004, B8-2008 La passat nu stiu acuma cum sta treaba, dar prin anii 80 se construiau pe aceleasi platforme, e posibil insa sa difere anii de fabricatie. Modele construite simultan in acelasi an, la schimb de generatii, au loc, dar B3 si B5 in acelasi an... nu stiu ce sa zic tot legat de asta: platforma A o foloseste Audi pt A3 si TT platforma C pt Audi 100 respectiv A6 platforma D pt A8 si din cate stiu si cred ca si vw phaeton e tot pe acolo cel mai sigur e un serch pe wikipedia scuze de off-topic dar nu am putut sa trimit PM |
AUDI A4 1.9 TDI/2001, 116CP
Pe Harghita in drum drept Vlahita 200km/h dar a venit curba si trebuia incetinit, cred ca putea cum pana in 205km/h. |
Cu maserati Cupe 2002 la 3 AM pe autostrada cu 170 mile pe ora care e aprox 275km/h
|
1 Attachment(s)
las poza sa vb.. e36-316
|
Ford mondeo 2.0 131 hp am mers pe petelea dinspre reghin la mures cu 225 km si o venit curba ca poate mai mergea :D:D
De la stefan cel mare inspre tudor pe bulevard 195 km/h. Pe gh-doja 200 km-h. :D noaptea la 3:00......:D |
hahahaha o venit o curba? nu te asteptai sa vina sau de ce te mira chestia cu curba? vine curbei ca altfel ............... e tare faza. data viitoare baga-ti **** in ea curba si tine-o drept hahahahaha
|
Quote:
|
apoi nu te supara acum stiu de ce au pus astea atata semne giratori, tu esti de vina "nliviucosmin". 200 sa mergi pe bulevard, ai de mine aia pe langa ca e viteza mare e si super riscant, dar nahh ai numa grija
|
Quote:
|
chelu are un GTI...chelu tata, spune linistit, nu-ti fie rusine:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ma acuma fii sincer, ca nu sunt politai pe forum, stai relax
|
Quote:
|
SI eu asa zic ca glumeste :)) Hai sa incercam :))
|
pai ca sa intri pe forum tre sa stii sa scrii, sa citesti, sa iti faci un cont, etc... deci eu zic ca nu sunt politai pe forum :D totusi de aia sa nu ne riscam:lol:
|
155km/h cu un matiz 2005(1.0cc)
|
cu siguranta intra si politai pe forum caci de prea multe ori apar ei pe unde nu ar trebui, sau te agata cand viata ti mai draga, cand te simti cel mai bine pe sosea, e cam plin cu ei orasul cateodata, sau pot sa zic ca si sunt multi oameni care le solicita cand vad doua masini turate unu langa altul pregatite sa masoare puterile
|
OFF-TOPIC
scuze de "off..."
Levi-A4 ne stim cumva de pe ClubAudi.ro sau te confund? Quote:
|
cu matizul nu am luat dar cu skoda am luat si aveai senzatii tari,,,,:lol::lol:
|
Cred ca ma confuzi CLM AUDI dar sar putea sa facem si noi cunostinta, eu sunt cam nou pe aici nici nu prea am postat inca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning