![]() |
Re: mba_3ds max8
fac pariu ca ai fost depunctat pt defectul ala de care discutam noi ;)
|
stiu grigo.. da asa a fost designu de la inceput...nu am vrut sa modific pe parcurs si sa ii improvizez un parbriz....
cand ajung acasa (3-4 zile) pun si comentariu care lam trimis... si cateva poze mai vechi si asa.... see ya |
9 Attachment(s)
The idea was to design an easy-to-drive car, suitable for short trips daily made in the crowded megalopolis of tomorrow.
The general car design and the headlights give the car a fluid line and also keep the nowadays style and aspect of the PEUGEOT cars. The missing windscreen (lack of the windscreen) and the glass roof bring something new and ingenious in the automotive technology. The front part of the car includes a roomy trunk which meets everybody’s needs while the electrical engine, placed in the back of the car, is characterized by a low energy consumption and therefore it is environmental friendly. Although the dimensions of the car are not impressive, about four meters, it is large enough to carry four persons without any problems. Finally, PEUGEOT AIR means a catching and sporty look, aiming young and dynamic people. |
nu inteleg de ce ai facut o replica chinezeasca a fluxului de anu trecut?!
oricum ai evoluat mult in max.bravo! |
4 Attachment(s)
nu am vrut sa arata k fluxu.. dar stiu ca asa a iesit..... la un moment dat chiar radeam... ca o sa ii zic peugeot reflux..
si.. ultima creatie.. pentru o reclama |
antena aia da de banuit :lol: ... imi place texturarea ;)
|
reclama zici a ? :-? cam f wierd :D
|
poi firma aia ce e scrisa pe el.... e firma de publicitate(advertising) ...si chestia aia ...poreclita robotzel ...este pentru reclama firmei lor... vor sa faca nush ce oras distrus.. si asta sa fie cladirea lor....
in fine...eu miam luat banii :D :D ..nu mai conteaza ce e:)) |
bravo tie :D cat despre ideea lor....off, si eu care credeam ca suntem singurii nebuni din tara asta :lol::twisted:
|
3 Attachment(s)
am gasit schitele cu peugeotu meu:lol:.. ..si cu astea cam gata cu peugeotu :D nu mai am ce sa va arat :rolleyes2
|
12 Attachment(s)
audi tt ...
daca la concurs nu au fost comentarii...macar sa comentati voi acuma.. ce va place/ce nu va place :lol: |
me first :D e foarte tare, te felicit din suflet, ai avansat foarte frumos, imi place :-P
|
sincer e cel mai bun design din concurs si te felicit pentru idee........nu prea ma pricep la 3d si de aia prefer sa nu imi dau cu parerea in legatura cu modul in care e lucrata masina
|
1 Attachment(s)
mane, acu am observat o mica "chestie", uite daca faceai asa nu dadea mai bine ? :D nush zic si eu :-P
|
Esti talentat mba'!
Bravo tie si respect mult ;) |
23 Attachment(s)
cobra: mi-au mai scapat si mie... (timpu a fost destul de restrans)
VW IROC cu ceva intarziere il prezint si aici am incercat redarea cat mai exacta a masinii.. cu ce blueprinturi am avut( doar 3 si micutze)..nu exista nicio modificare fata de modelul existent.."doar" redare 3D ceva mai multe cadre decat la concurs... multe wip-uri vizionare placuta:lol: ...si vreau comentarii ...mai ales pe partea de render ..ca acolo trebe sa mai progresez |
E superb ;) Mie asta a fost una dintre lucrariile care m'au impresionat la 4T Days :clap:
PS. Probabil am sa'ti fac o propozitie pentru o munca mai importanta. Te tin la curent ;) |
Mane, ma uit la lucrarile astea ca la Dumnezeu, si stau si ma intreb asa...cum de ai reusit sa evoluezi asa de mult... si stai asa ca numai ai mult pana sa te perfectionezi. Daca continuam si eu ... :rolleyes2 eu ma omor acu cu interioarele de casa dar nu se compara cu hobby'ul meu. Anyway, e foare reusit WV, bafta in continuare.
p.s : vino si cu niste wire's |
Superb, nu am ce zice!
|
Omule , din partea mea tot respectul.
Am inceput si eu zilele astea sa mesteresc prin 3ds max.. E grele frate. Dupa vreo 2 ore am pus corect blueprinturile, dar cand sa incep cu modelarea, dau de tot felul de probleme. sIROCul e superb. In cat timp l-ai facut? |
mha mba ce sa-ti zic....sooper tata! dar am si eu 2 intrebari: cat iti ia sa faci o masina din asta si cat in ce program/sau cu ce faci??
|
depinde de detalii....3sapt-2luni?
scrie si in titlu ...3d studio max 8 |
extraordinar :)
|
am ramas :yikes: .... sunt superbe lucrarile, te felicit, BRAVO !!!!
|
Logan Coupe @promotor
Logan coupe + mini interviu @ sssfinxxx's blog sapt viitoare vin cu o prezentare mai in detaliu (mult mai multe poze) si aici.. |
Bravo Alex :P
Sper totusi sa ai ceva timp la iarna sa faci si lucrarea de care ti-m vorbit :rolleyes2 |
Alex am si eu un lucru sa iti spun: Felicitari ,Bravo pentru munca depusa, a iesit SUPERB! ;) tineo tot asa...aa si succes si pe viitor la toate proiectele tale ;):D:D
|
16 Attachment(s)
Dacia Logan COUPE
aveti prezentari mai jos.. sper ca va place.. @ promotor @ sssfinxxx @ youtube (animatia) @ youtube un montaj |
logan coupe :| pff... frumos :)
|
4 Attachment(s)
aici o sa fie continuarea (sa zic asa) topicului .. defapt a prezentarilor pozelor.. deocamdata 3d si poate si desene
din motive de moarte inceata dar sigura a sectiunii 3d oricum pun pozele si aici... |
mba, randarile sunt geniale, iti ies foarte frumos, daca nu sunt indiscret pot sa te intreb ce specificatii are PC-ul tau? :D deoarece calitatea este la superlativ, si sunt curios daca m-as apuca de acest "sport" sa stiu daca as putea obtine asa calitate (macar a imaginii:)).
LE: Felicitari pentru Logan. |
randarile la peugeot sunt facute doar pe calculatorul meu.. care are 2gb de rami si 1.8gbz si la placa video (nush de care) de 512mb
randarile la logan sunt facute si pe laptop ...care e de 1 gb parca tot 1.8 si fara placa video... dar randarile sunt un pic lucrate si in photoshop...ce iese direct din max e departe de ce vezi :P |
Salut omu..am vazut tot ce ai facut de la inceput..:|si am ramas tablou:|
In concluzie esti bun!!!foarte bun. Am si eu o intrebare?cum stai cu noptile nedormite? |
Quote:
acum nu il mai am nici instalat de vreo jumate de an... a 12a ce sai faci :rolleyes2 dar promit ca revin in vacanta cu ceva mai bun decat loganul... sau asa sper |
1 Attachment(s)
deci help :lol::lol:
treaba sta cam asa... acu vreo juma de an mi'am formatat calculatoru, si nu am mai instalat maxu. acum...dintr'o pura coincidenta cu 4tdays... l'am instalat iar.... acelasi calculator... acelasi windows... acelasi max si acelasi vray :) ...dar primesc iar eroarea aia idioata la tot ce incerc sa deschid (mai vechi)... adica peugeot/ scirocco/ logan :evil::evil::evil: a mai primit'o careva?? sau ceva rezolvare ?? nu merge cu dezactivate all maps (cum a mers data trecuta) si nici cu merge intr'un fisier nou ... asta cu merge merge da pana la un moment dat .. adica daca incerc sa bag totul deodata da eroare imediat... daca le bag pe rand ... ma lasa sa bag vreo 5-6 obiecte si pe urma da eroare... salvez mai bag vreo 5-6 ...tot asa pana cand da eroare de cum o deschid... adica same shit :( so... please help :cry::cry: |
1 Attachment(s)
macar ceva semne bune pe ziua de azi :lol:
fara materiale... deocamdata nu am mai primit eroare... totusi daca gasiti vreo idee (inafara sa schimb calculatoru :)) ... maxu sper sa il schimb intr'o zi curand) puteti sa imi ziceti :lol: poza e facuta rapid... fara GI fara pregatiri :)) |
mia dat si mie eroarea aia dar cand incepeam sa fac randari , presupun ca ar fi din doua motive ,primul ca ai prea multi poly in scena sau ca iti mai trebuie mai mult ram, aveam 2g de ram miam cumparat inca 2 g si nu mia mai aparut eroarea aia .
|
problema nu poate fi din cauza numarului de poligoane :P . Eu am incarcat 1 milion si ceva de poly in scena si tot merga repede si fara eroari . Si am doar 2 gb ram .
Eu zic sa iti instalezi ori max 2010 ori 2009 , merg f bine si au multe din problemele astea rezolvate. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning