![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
Si mai am o intrebare, daca la cum se vede in ultimul filmuletz aveai viteza de aproape 180 la 5000 si ceva de turatii inseamna k asa cum ai zis u k te duci lejer cu ea in 7500, ar trebui sa treci la fel de lejer de 220 sa zicem nu? Eu raman cu propunerea si sa vedem ce o iesi iar cu tine Lascone vreau sa ma lamuresti si pe mine cu pinionul ala de a 5-a dar vineri, la academie daca vii!
|
trece lejer si de 300 daca vrea
important e sa aiba o panta suficient de inclinata |
Quote:
nush...mie unu mi se pare destul de aberanta viteza...io imi mentin punctul de vedere si spun ca nu ii merge kilometrajul... zicea cineva mai in spate ca e mecanic si vezi doamne nu are cum sa dea erori...cum sa nu aive cum?...pur si simplu se uzeaza si de la o anumita viteza incepe sa arate mai mult sau mai putin....deci ghici poate u ai deja 300 si ceva...te bati cu bugati...cine stie....glumesc :-P nu as consuma atata timp si benzina pana in piatra doar sa constat ca tie nu iti merge kilometrajul...si acolo sa imi spui...nu stiu frate io am zis ca atata prinde ca atata imi arata...chiar nu ai nici o masina acolo la piatra care prinde si ea 200 care sa demonstreze cu adevarat ca aceea este viteza reala?? totusi cum explici datele matematice?? acei kilometrii parcursi intr-o secunda?? si acea viteza de peste 400....totusi raspunde la intrebare....tzi-au pus-o mai multi...tu tot o dai cu turbine... adica o fi einstien si arhimede si mai stiu io ce alti oameni "smarti" idioti si u prinzi 200 km/h si parcurgi o distanta intr-un timp pe kre ar trebui sa il faci avand viteza dubla?? nush mie imi da cu eroare :-P |
ii mai dati multa apa la moara lu wannabe asta ?!?
|
deci voi nu suntetzi sanatoshi, daca shi acu va tziganitzi pe tema asta! bogdane, parca aveai mai multa minte mah baiatule! te-apuci sa le explici la modu' "mura'n gura" ceea ce e deja evident? a mers ala cu 200+ cum alearga shi bunicu-meo semi-paralizat la 100m garduri! nu-l mai bagatzi atat in seama, ca le creshtem pontu' degeaba..
|
incerc sa-l aduc pe drumul cel bun dar se pare ca nu se poate si mai are citiva adepti care-i dau dreptate .........in fine matematica si fizica sunt stiinte exacte si nu poti spune ca o fi ca no fi.....
daca ghici si adeptii lui imi dau o explicatie la filmulet care arata 10km/1,25 sec ,eu ma plec in fata lor,daca nu se pricep la aritmetica asta inseamna 454km/h,ziceau ceva de o panta.....trebuie sa fie prapastie....in fine spor la treaba io nu stiu atata mecanica ca nenea ghici ca sa fac un motor de 11 sa fuga asa repede poate mai repede decit oltcitui meu care are multi hp sub capota |
Adept???
Quote:
|
Re: Adept???
Quote:
sa vb frumos ok,dar inceraca sa scrii si tu frumos ,este chiar asa greu sa scrii ''ca'' limbaj de mirc il folosesti pe mirc;) |
Eu am calculat cum ai calculat si tu ;) si tot atat a dat ;)...tiam zis nu sunt adept dea lu' ghici...astept/am raspunsul lui care intarzaie sa apara...oricum...si referitor la felul meu de a scrie...:)) doar in teste la scoala scriu altfel :) in rest...asa scriu pe mess...asa scriu pe forumuri...
|
ok sefu,sa vedem ce zice ghici despre 10km/1,25 sec,cica era panta de aceea a luato razna kmetraju dar cam mare panta cred ca era prapastie
|
hihihi...io tot raman de parere ca este de vina kilometrajul...da eroare...si sa va zic si de ce
exista o explicatie: si zic si care e aia: nu ma grabiti: masina lui e bantuita...:shock: :shock: da da...e o "spuchie" glumeam logic ai ma da-o in colo ca nu are cum sa nu fie o eroare a kilometrajului...sincer...o fi el mecanic...dar totusi sa prinzi viteza aia calculata matematic de peste 400km/h e destul de aberanta nu? e de crezut ca un tico ia 200... sunt astfel de masini...insa modificate intens... p.s citroen are ceva legatura cu toyota??(nu ma pricep deci intreb) cineva zicea k are cutie de toyota...el zice de citroen...daia sunt un pic in ceata |
ghici ghicitoare mea ti-ai inghitit limba?
|
Nu si-a inghitit limba dar s-a saturat de ofticosi ca voi care nu stiu altceva decat sa dea din gura.V-a invitat omul la Piatra la o tura cu masina de ce nu ii onorati invitatia si apoi daca intreadevar minte il puteti face de cacao aici la el acasa.Sau sunteti prea saraci pentru a face un drum la piatra?
|
suntem saraci noi astia cu oltciturile...
|
le-am mai incercat shi noi pe astea, nu suntem chiar pe langa..eu cu cv de gsa in 5 shi DRLA-uri de 40 pe 1300 comprimat la modu' "dushmanie" am luat 170-175 REALI! pe vitezometru era acu dat peste cap, indica ceva de genu 195! deci am mai vazut..insa pe tovarashu' ghici, nu shtiu de ce, nu-mi vine sa-l cred? ce motor are el? ce CV are de bantuie ca ia 200+? poate cu rotzi pe 10' shi cauciucuri cu talon de 40! ce carb are pe mashina? ca in afara de DRLA-uri io nu am gasit carb care sa dea randamentu' asta..shi unde i-a dat el viteza asta? mie mi-a trebuit autostrada pt performantza asta..
|
eu sunt de aceeasi parere cu bogdan ,cred ca a luat vreo prapastie ceva ,de a prins asa viteza !!!
|
Unde ai luat ma 180 km/h cu Olticit-ul ? ? ? Cred ca s-au dus intr-o vale ceva , sa va uitati atent la filmulet si o sa vedeti ca masina se tureaza brusc si Ii creste viteza .
Salut ! ! ! P.S Bogdanlascu tu stai in Rahova nu ? ? ? Stiu Oltcitul tau intradevar trage bine Olticit-ul . |
cum a zis si mistreku
Quote:
|
hai gata mai... ca pana la urma a obtinut ce a vrut :)) un topic de peste 12 pagini!!! :))
nimeni nu a mai reusit performanta asta intr-o saptamana ;) |
de peste 12? mai numara pana la 18 and the show go on .....app cea mai buna ideea pt aceia care nu cred faceti frate o tura pna la piatara neamt si apoi vb ...stiti chestie aia cu esti nevinovat pana la proba contrarie? asa si aici GHICI ARE DREPTATE PANA CAND SE DOVEDESTE CONTRARIUL ...
|
Whatever~!
|
Quote:
|
Quote:
|
stau si ma uit ca deja sunt 13 pagini de certuri si de glume(partea unde oltcitul ala prinde 200+). nu stiu de ce ne m-ai chinuim sa ii explicam omului ce si cum pt ca tot cum vrea el e. dupa mine acest thread se poate inchide... nu exista dovezi clare in acest caz...
|
pai nu exista dovezi clare dar nici nu exista divezi ca nu ar merge cu 200 ....sunt doar parerile unora si altora ...si am avut si io oltcit prima mea masina si pe drum drept mia prins 160 ...si nu avea nimik modificat doar faptu ca imi consuma 25 % mers lejer cu ea ....ideea e ca pana nu se vede cu okii vostrii acolo dc prinde sau nu prinde nu puteti acuza un om ....el a pus un filmulet ...din partea lui el e acoperit chiar dc e facut pe butuci .....nu tin cu el da sunt unii din voi care fac acuzatii fara sa aiba vreo dovada ...dute omule acolo plimba=te cu masina si apoi vb .....nrk
Quote:
|
La cati oameni am ajuns sa cunosc, si nu ma refer numai la cei care se intalnesc periodic la Academie Vinerea seara, se regasesc ceva oameni care ar fi dispusi sa cotizeze la niste amarata de benzina, dar mi-am dat seama din start k subiectul asta nici atata nu merita si ideea mea s-a nascut moarta pentru ca sincer acest subiect nu merita interes! Daca intradevar baiatul avea ceva palpabil de demonstrat ne facea mucii cravata la noi acasa dar asa cu cateva filmulete, doar a agitat un pik apele si a reusit sa enerveze anumite persoane care mananca Oltcituri si in somn gen Lascu( respesct mult)! In rest multa stima daca a reusit sa realizeze ceea ce el spune, dar din pakate sunt prea putini cei care lau sustinut sau il sustin!
|
Mai ghici cand ne dam ma si noi cu masinile io cu 75 de ponei ai mei.. si tu cu cei 193423876 de CP ai tai?:D un 400 de m:-)?
|
de ce e ma inutila discutia...mai facem si noi post-uri
ce proba contrarie ma? ne ducem la piatra si ce vedem acolo? ce ne arata si el pe bord...200...atat ii arata ok...no pb...asta nu inseamna ca atata am zilele trecute am bagat de 200 mii benzina...eram aproape 0....mi-a aparut o linuta...dupa ce am mers 5 metrii...a inceput sa imi joace acul de zici k era turometru...aveam fullu....si culmea....cu roshu aprins...apoi aveam jumate...si tot asa....ei bine dupa 5 minute si-a revenit...acum merge de zici ca nu are nimic....si ce sa fie? plutitorul...care are un inceput de sfarsit...si cum explici ca o parte mecanica a cedat...si si-a revenit?? ma rog...e clara treaba...oltcitu lu ghici vs. bugati veiron(nush exact cum se scrie)....astept rezultatul...si la ala creste viteza de zici k e in prapastie...insa ala chiar are acei 1xx1 cai :-D cheers si uite 798 de posturi :-P |
Ia intrati voi pe Comunitati la piatra neamt si zicetile la cei de acolo parerile voastre ca ieri al fost la o dicutie mai multe masini in afara orasului si mergeam in coloana cu 170 la ora ....ia intrati acolo pe Piatra Neamt si spunetile la cei de acolo si la moderator si la toti ca nu am cum sa merg cu 180 poate eu sunt un mincinos si aveti nevoie de oameni care au vazut cu ochi lor farasu ala mergand cu oarece vitza..... ia intrati si facetiva oleaca de ras
|
Trebuie vazut asta :))
https://youtube.com/watch?v=WRy24ksWi...elated&search= |
Quote:
topicul se poate inchide |
Io am fost cu el in masina ...si in fata aveam masina care rula cu peste 170 km/h ...deci trageti voi concluziile...maimultde atat....cine nu crede sa vina la o tura ....
Bafta la tunat Oltcituri!!! |
la revedere,pe 26 cateva oltcituri din buc fac o excursie in moldova,eu o sa merg in fata lui ghici cu doar 170km/h si nu o sa-l mai vad in spate
|
Noi nu plecam de aici...va asteptam cu placere...
|
ba voi sunteti copii si habar nu aveti de masini si ce inseamna viteza ,jucati NFS in continuare,am vb cu baieti din piatra neamt si masina este un cazan care are doar muzica pe ea
|
Quote:
|
Pffff..... frate... si io prind o viteza pe capre...cred k depasesc si io 200:lol: :lol: :lol: sincer:D
|
Bine ...hai ca nu are rost...sincer...ca in afara de glume ...nu vad aici...si io nu am de gand sa fac posturi aiurea...
Cu respect Alin Botis ....Piatra Neamt Rog moderatoru sa inchida topicu!!! |
Quote:
|
si pana la urma...care-i treaba cu PMD si cu lambo ala ??? e pe bune sau e la manevra?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning