Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   al meau Cielo '95 gle (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/44561-meau-cielo-95-gle.html)

nucu_as 09-01-08 09:05

Re: al meau Cielo '95 gle

1 Attachment(s)
am cumparat becuri xenon cica....am dat 50 ron pe ele plus niste beculete de interior si pt numar albastre...foarte bune becurile...sunt super multumit si recomand cu caldura becurile astea...se vad super...mult mai bine ca cele de dinainte ...iata si adresa:

http://www.autoschrott.ro/index.php?...at&prodcat=140
plus o poza cu masina...doar una...cam naspha dar merge...am pus si niste stergatoare tip lamela plus niste ornamente la usi si capacul de benzina

ps; am cumparat si plasa de aluminiu pt masca fata dar nu am reusit sa o pun.... ceva idei?

D o n n 09-01-08 11:43

intra pe id asta don_allex90

nucu_as 09-01-08 12:13

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1283374)
intra pe id asta don_allex90

sorry man nu pot ca sunt la serviciu si nu am acces la messenger...dar am retinut id-ul tau...poate deseara cand ajung acasa intru pe mess...

BGD_NNE 09-01-08 12:29

Nucu,fara suparare, nu imi plac ornamentele alea ...mai bine fara ele ..parerea mea . Oricum tu faci cum vrei .eu doar mi-am spus parerea

DACIA-Wrc 09-01-08 12:36

pe cat is jentile? le vinzi?

nucu_as 09-01-08 12:43

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1283455)
pe cat is jentile? le vinzi?

nu man le am de vreo 3 ani din targ...sunt pe 13" in litera legii...asa ca nu le dau....plus de asta mie imi plac mult de tot...finutze si frumoase...au fost si ieftine...vreo 600 de mii bucata

bogdane' mie imi plac ornamentele...o sa imi cumpar si un eleron micutz plus deflectoare de aer...si gata infrumusetarea....

DACIA-Wrc 09-01-08 12:49

ca am gume 185/50/13 :P dar n`am jenti si astea erau chiar frumoase
oricum sa le stapanesti sanatos

Geo_ZGA 09-01-08 13:28

50/13? :lol: o sa ajungi la dimensiuni de tricicleta daca mai scazi un pic...

DACIA-Wrc 09-01-08 21:32

si cat am umblat sa gasesc gumele alea...cateva luni am cautat ca`s dimensiuni cam rare....si gata cu oftopicul sa nu se supere :P

nucu_as 10-01-08 09:25

no problemo....:-P

ce parere aveti despre deflectoarele de aer care sunt mai bune? cele lipite sau cele in culisa geamului? care or fi mai bune, mai frumoase estetic?

Geo_ZGA 10-01-08 10:32

Eu zic ca alea in culisa geamului, din cate am vazut eu sunt si mai mari, acopera mai mult... si nici nu stai sa le lipesti la milimetru, sa risti sa le pui stramb.
ai gasit pe undeva in culisa geamului? ca si eu caut si nu am gasit, nici macar in vestitul targ Vitan...

nucu_as 10-01-08 11:01

mai cica ar exista prin craiova dar pe vremea asta cine mai ajunge pe acolo...am inteles ca sunt in jur de 150 ron...daca aflu ceva mai detaliat te anunt ca si eu vreau tot in culisa geamului...

ps: cica in culisa geamului nu prea e bine ca fortezi geamul...si se buleste in timp si macaraua....o fi adevarat?

Geo_ZGA 10-01-08 12:44

nu prea imi vine sa cred, dar e posibil... :( oricum eu am vazut pe o gramada de masini in culisa geamului: Mercedes, Opel, Bmw... si nu prea imi vine sa cred ca "bulesc" ceva.
si la 150 ron mi se pare exagerat... pe autodaewoo erau cu ~50 ron, doar ca nu mai au decat pt tico acum :(
pana la urma as lua si adezive (dar nu la banii astia), numai sa nu-mi mai intre apa cand stau cu geamul deschis. sunt fumator si.... stau mai mereu cu geamul crapat sa iasa fumul si sa scrumez.

nucu_as 10-01-08 13:15

si eu tot fumator dar nu scrumez pe geam...arunc tigarea insa pe geam...de intrat apa nu intra sigur sigur pt ca am intrebat pe cineva care are si se plangea doar ca geamul culiseaza mai greu cand ajunge la capat...si pretul nu sunt sigur dar pe undeva pe la 150 ron sigur poate mai mult sau mai putin...eu voiam de mult sa imi iau deflectoare doar ca nu am stat de capul lor sa ma interesez...si sincer nici bani...am cheltuit pe prostii pe acasa...electronica, it etc...

dun3_g 10-01-08 13:35

daca te intereseaza atat de tare, mai am eu o buc, cea de la sofer....pt ca cealalta s-a spart..... daca esti din bucuresti, ne intalnim maine seara sau dumica, nu iti cer nici un ban pe ea

dun3_g 10-01-08 13:36

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 1285264)
daca te intereseaza atat de tare, mai am eu o buc, cea de la sofer....pt ca cealalta s-a spart..... daca esti din bucuresti, ne intalnim maine seara sau dumica, nu iti cer nici un ban pe ea

este model care se prinde in cheder

Geo_ZGA 10-01-08 14:09

pai eu sunt din Bucuresti :D

nucu_as 14-01-08 11:02

1 Attachment(s)
uite jentile mele ATS de pe masina si linkul cu ele...eu pana acum n-am stiut ca sunt asa scumpe, bine ale mele sunt pe 13" cele din link sunt pe 15"

nucu_as 14-01-08 14:16

http://www.alloydreams.ro/?page=prod...Id=1&ProdId=14

nucu_as 15-01-08 09:24

acum am o intrebare...acum cu inghetul asta experimentez niste zgomote noi in masina...pe spate in dreptul unei boxe nu imi dau seama unde dar in zona aia se aude un zgomot, mai degraba un scartait asa ca de plastic suparator zic eu...parca face sa zic ca vechiul cablu de kilometraj de la dacia 1310 a lu' tata....stiti ce poate fi? vi s-a intamplat si voua....????

Snapy_xxl 15-01-08 12:53

Quote:

Originally Posted by nucu_as (Post 1293649)
acum am o intrebare...acum cu inghetul asta experimentez niste zgomote noi in masina...pe spate in dreptul unei boxe nu imi dau seama unde dar in zona aia se aude un zgomot, mai degraba un scartait asa ca de plastic suparator zic eu...parca face sa zic ca vechiul cablu de kilometraj de la dacia 1310 a lu' tata....stiti ce poate fi? vi s-a intamplat si voua....????

acelasi lucru si la mine...

nucu_as 21-01-08 13:06

7 Attachment(s)
in cele din urma mi-am spalat si eu masina ca era ca un purcel...mai jos sunt si poze da le-am facut noaptea majoritatea....

cine stie cat costa o antena de cielo electrica...a mea a decedat pt ca cineva mi-a indoit-o...mama lor...si am incercat sa o indrept dar fara nici un rost, s-a umflat la margini si nu mai intra deloc inauntru....

D o n n 21-01-08 13:14

Quote:

Originally Posted by nucu_as (Post 1305193)
in cele din urma mi-am spalat si eu masina ca era ca un purcel...mai jos sunt si poze da le-am facut noaptea majoritatea....

cine stie cat costa o antena de cielo electrica...a mea a decedat pt ca cineva mi-a indoit-o...mama lor...si am incercat sa o indrept dar fara nici un rost, s-a umflat la margini si nu mai intra deloc inauntru....

1 miliona ntena...zimi cumi ai facut plafoniera

nucu_as 21-01-08 13:25

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305200)
1 miliona ntena...zimi cumi ai facut plafoniera

foarte simplu Donn....am cumparat bec si l-am inlocuit...nu prea se vede bine acum ca becul care e acum la plafoniera are w putini 5 si trebuie de 10...acelasi lucru si la numere am tot de 5 w...trebuie sa imi vina acum becurile de 10 w pt ambele....si becuri pt dat cu spatele cu bipuri atentionare sonora....sunt chiar curios...cum se aude

D o n n 22-01-08 13:31

poi nucu...io am un bec in plafoniera...dar zici k e lumanre...daca ii pun altu nue tot la fel?io vreau sa faca lumina daia puternica...adika sa se vada akolo aia alba..cum am pus eu niste poze la mine...zimi ce becuri trebe ...alea de 10w...si cam ce pretz ma duc?becurile alea pt masalier...pot sa pun becuri sa faca lumina mai puternica ...sau io stiu..

nucu_as 22-01-08 13:38

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1307253)
poi nucu...io am un bec in plafoniera...dar zici k e lumanre...daca ii pun altu nue tot la fel?io vreau sa faca lumina daia puternica...adika sa se vada akolo aia alba..cum am pus eu niste poze la mine...zimi ce becuri trebe ...alea de 10w...si cam ce pretz ma duc?becurile alea pt masalier...pot sa pun becuri sa faca lumina mai puternica ...sau io stiu..

becurile pt plafoniera sunt cilindrice 12v 10w sofit pe filament sunt cele la 3.05 lei (acum am pe led acelasi model de bec cilindric dar nu face destul de multa lumina cum as vrea eu) adresa: http://www.cridem.ro/?page=shop/brow...9c7a3045b20aba

iar cele de dat cu spatele au bipaitoare in bec si al pui in locul celui vechi atentie e cel pe 12v la 16,95 lei
adresa: http://www.cridem.ro/?page=shop/brow...9c7a3045b20aba

nucu_as 23-01-08 13:53

gata au ajuns becurile de mers inapoi...sunt super au lumina la fel ca si celelalte becuri normale...bapaiturile se aud super...adika finut nu sa rasune toata strada...am montat decat unul singur si merge....becul de la plafoniera e marpha...10 w acum chiar am lumina albastra inauntru....o sa bag niste poze cand am timp sa vedeti si voi....

D o n n 23-01-08 16:37

nucule....cat tea costat ala de la plafoniera?k poate facem ....o afacere:)sami trimiti..

nucu_as 24-01-08 09:00

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1309524)
nucule....cat tea costat ala de la plafoniera?k poate facem ....o afacere:)sami trimiti..

moshu' nu am comandat decat 2 becuri pt plafoniera...pe al 2-lea il tin si eu de rezerva daca se arde primul....dar ti-am scris link mai sus...setul este 7 ron 12v 10w becuri sofit...super ieftin...faci comanda si tu prin posta si te costa 12 ron expedierea dar astepti cateva zile...cu fancourier vine mai repede dar costa vreo 30 ron....

BGD_NNE 24-01-08 09:07

Aku mi-am facut si eu comanda de luminozitate :P Sper sa aiba si pe verde becurile p[t interior

D o n n 24-01-08 13:19

e ras...poi ma costa transportul kat 2 seturi:Dmias face si eu comadat de un set...si vazusem la cel care am postat eu pozele cu ea,k acela isi pusase autocolant dala lucios ,k staniolul..sa faca lumina misto...ce ziceti?si apropo astea sunt albe sau albastre?k eu vreau albe....sau voi ce ziceti ar da mai bine albastre?

nucu_as 24-01-08 14:57

eu vorbeam de becuri albastre omule....nu albe...fa si tu o comanda mai mare...

D o n n 24-01-08 19:23

poi si cu albastre se vede bine?adika face lumina bine in interior?k akm zici k am lumanare:)) daca se vede bine pun si dalea:)) si trebe sa mai pun un bec la numar in spate k am unu ars ...dar nush....de care trebe...culoare lba...dar ce bec?:(

B-64-KTL 24-01-08 20:52

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1312240)
poi si cu albastre se vede bine?adika face lumina bine in interior?k akm zici k am lumanare:)) daca se vede bine pun si dalea:)) si trebe sa mai pun un bec la numar in spate k am unu ars ...dar nush....de care trebe...culoare lba...dar ce bec?:(

Exact cum sunt alea de la pozitie. Sunt identica ca prindere.

D o n n 24-01-08 21:14

nu va suparati...imi explica si mie cineva cum skimb becu la numar in spate?k nu stiu...ce trebe sa desfac sau....?

nucu_as 25-01-08 16:01

vezi ca fiecare bec este incorporat intr-o carcasa prinsa in cate 2 suruburi sub bara din spate in dreptul numarului....de dat jos carcasele alea mici e usor ca desfaci doar surubul...mai greu este de pus la loc pt ca nu vezi practic nimic pe sub acolo ca sa potrivesti surubul in gaura...becurile sunt astea din link...albastru alpin 12v 5w cu filament nu cu led (de 5 w pe led sunt chioare pe filament e altceva)..:
http://www.cridem.ro/?lstpage=shop/b...963ecce58f45e3
spor la munca....

nucu_as 29-01-08 13:14

fratilor acum am alta problema suparatoare:
- am dat drumu la aeroterma sa bage aer cald si se aude un barait nasol cand dau pe trepta mai mare de ex pe 3 sau 4.....zici ca e elicopter masina...

Geo_ZGA 29-01-08 13:26

Ai frunze si mizerii in aeroterma... am inteles ca se poate desface, dar nu stiu exact cum. si mie imi face cateodata...

BGD_NNE 29-01-08 17:33

Mey nucule de care becuri ti-ai luat tu pt plafoniera ?!?! ca eu mi-am luat de alea la 3.05 sofit dreq sa le ia si sunt mici ....

nucu_as 30-01-08 07:21

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1321454)
Mey nucule de care becuri ti-ai luat tu pt plafoniera ?!?! ca eu mi-am luat de alea la 3.05 sofit dreq sa le ia si sunt mici ....

:D:D:D pai si eu tot dalea am....intradevar sunt ceva mai mici dar am indoit putin canturile alea din interior de la plafoniera si becul merge sta acolo nu prea bine dar merge....pe mine ma cam deranjeaza acuma lumina asta de bec cu filament....ca nu e ca aia cu led...albastru ala clar...e mai spalacita culoarea...in fine ideea e ca poate imi iau becuri rosii sau verzi...ca toti au albastre....

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning