![]() |
a devenit plictisitor..... eu (dragracer) si shadow(nu mai shtiu ce nick avea in game :P ) eram cei mai buni la ora actual am vrun mil 500 si imi da cam 2500$...da nu are rost nu am mai facut nimik cu creditele....am 800..nu le folosesc..daca vreeti va dau contul meu...dar oircum acum nu mai e timp..dar zic ashea... daca veam timp de la inceput...nu aveati sanse... :twisted: :twisted: :twisted:
|
in 2 zile se reseteaza scorul....si eu am ajuns la 1mil 700...si aveam 800 credite si nu aveam ce face cu ele dar mi-am schimbat masina :)...
|
@LaMishto
Poti incepe cand se reseteaza scoru Si mie mi se pare cam naspa jocu adika daka il joc o data pana se reseteaza scoru .........imi iau ce masina vreau si scot cat vreau din ea.....a doua oara mi se pare banal ca sa fac acelas lucru de 2 ori |
la mine mai este o mica problema cu timpul, dar sper sa o rezolv ;) nu promit.. :roll:
|
sper ca stiti ca o sa va dau mucu cand reincepe jocul da ? ma bucur ca sunteti de acord cu mine :D
:lol: :lol: lamishto : da :P |
Om trai si om vedea ..........mie poate sigur ca nu o sa mai intru ca am teze si examen
|
iar te lauzi mha???? noroc de teamul tau :cry: :cry: ai facut rost de skyline...so weak :cry: :cry: :cry: dar oricum m-am plictisit...eu nu vreau sa concurez cu oricine (cu whores ca sa imi fac exp) si dupa aia ...ma dau la nira >>>acii>>>
Naturally aspirated 4-cylinder stock-motored entries only (including naturally aspirated rotary engines). Bolt on modifications only. No turbo, no supercharging and no nitrous allowed. Aftermarket cams allowed, headwork, valves, cam gears and other internal mods allowed. <<< sa o fac de la inceput sa am sanse :D |
Re:
Quote:
Si yo mam cam plictisesc............dupa ce termin cu ex alea alea poate o sa joc si yo sa fac nira poate ies si yo o data pe 1 desi nu cred Oricum ms ptr tot ajutoru............si sa sti ca nu e totu de team fara team nas avea skiline ............oricum e kalumea in echipa |
io vb de shadow... :P uitat sa mentionez
|
:boxing: :boxing: :headfones
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning