Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   4tuning tshirt... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/443-4tuning-tshirt.html)

Anonymous 24-03-04 15:32

1 Attachment(s)
un model facut la repezeala am sa-l mai cizelez putin acasa si va prezint varianta finala.

tekno 24-03-04 17:30

ok... ce am de zis: daca e negru cu galben, sa fie negru cu galben nu shi cu alb... ar arata mai mishto... parerea mea... iar in fatza ar fi mishto sa scrie cu aceleashi carcatere ca pe site 4tuning, lafel shi in spate...

parerea mea... :roll:

catalin rs4 24-03-04 20:19

k_gula trebuie sa fie neaparat..masina aia acolo(corrado) :twisted: :twisted: punem asa..emblema mica pe fata..si pe spate ..4tuning.ro si gata zic eu.. :)

tekno 24-03-04 21:20

e mishto ideea cu o mashina pe spate... doar ca ... vnie intrebarea: \"de ce corrado?\" sau \"de ce X?\"
pan' la urma tot sigla cred ca ar fi mai bine...

alex_maxx 24-03-04 23:11

se mai pune nick-ul pe tricou ??...pt cei care vor ..mie imi place modelul ..:peace:

Al3xius 24-03-04 23:14

eu zic k e destul de mijto modelul si cred k e f bine sa ramana asta cu o singura obiectie :oops: sa nu mai scrie in fatza sub stema 4tuning.ro tot cu galben...mai bine bagati cu argintiu www.4tuning.ro cum e banneru ala micut , dar e super si asa mai ales corado de pe spate :P . BAFTA!!!

Gratzian 24-03-04 23:19

da
pt cei ce vor
deschid o lista separata cu cei care vor nick-ul...
sa vedem cum reusesc sa o combin, e delicat, caci prin serigrafie se face matrita, etc...
eu deschid lista, farapromisiune ferma de nick

Al3xius 25-03-04 10:24

again o parere personala nush dak buna sau rea : Gratzian nu cred ca are rost sa va complicati si cu nick-urile...sunt in primul rand niste bani cheltuiti aiurea si in al 2-lea rand cum ai spus si tu trebuie sa intrebi cine vrea nick cine nu... si asta mai dureaza o saptamana sau 2 si pana atunci vine varaaaaa .

Bafta again!

RoSonic 25-03-04 11:32

Poate ar fi mai bine totusi fara nickuri, pentru ca e destul de complicat sa faci pentru fiecare tricou in parte alta matritza. Asa ca fara nick sunt toate la fel si se fac mai repede (cred).

Legat de modelul de imprimat, eu zic sa fie cat mai discret. In general, din tricourile vazute la viata mea :) cele mai cu gust au pe spate ceva micutz scris sub guler, iar in fatza desenul sa fie in jumatatea superioara...parerea mea:

pe spate scris 4tuning.ro cu fonturi micutze
pe fatza sigla.

Pentru nickuri eventual facem ecusoane :) :)

tekno 25-03-04 14:09

mdeah..
ar fi mult mai ushor fara nick...
pana acum, cel mai bun mi s-a parut al lui alexius...
e buna shi ideea lui sonic, doar ca 4tuning.ro sa fie scris cu caractertele de pe site :D

Al3xius 25-03-04 16:06

e buna ideea cu ecusoanele dar alea sa fie purtate doar la intalnirile dintre membrii 4tuning

tekno 25-03-04 18:47

noa man... ecusoane sucks!
la ce req ne tre ecusuoane, doar o sa vedem ca avem tricouri la fel shi o sa ne cunoashtem...

Stuey 25-03-04 19:12

DA....fara ecusoane si fara nick-uri...totusi idea lui k-gula mi se pare mishto...sa va zic si de ce:Daca e vorba de tuning si masini trebuie sa fie si ceva simbolic pe langa stema.
P.S:Gratzian...pei tu le trimiti prin posta...shi cum iti trimit banii...tot prin posta...Si...despre cati bani e vorba(sa stiu cat sa-ti trimit :P)

IS 18 BOG 27-03-04 15:54

sal

mi s epare super faza cu nick-urile
in fata tricolului stema 4tuning
iar in spate nickul pe gri metalizat dar sa nu fie mare ci doar cat sa se vada bine de la 50m sa zic !!!!!!
eu ma abonez la un tricou cu cine tre sa vb ??

Gratzian 28-03-04 00:55

mama, ce de posturi pe subiectul asta...
vedeti ca am dat explicatii pe unul din posturi, continuam acolo, restul le inchid, ok?

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning