![]() |
Re: Roman
Noi cei din Piatra o sa incercam sa facem o intalnire la voi la roman...o sa trebuiasca sa ma intalnesc io cu voi intai sa discutam. Parcarea de la MAriko e foarte buna ...crede-ma ca nu o sa fim atatia incat sa nu incapem acolo toti ...:)
Ramane sa stabilim o zi ... |
trebuie vorbit din timp pt ca la mariko e loc de tras masina, da' de baut un suc... 20 daca suntem n-avem loc... depinde si de zi si ora... sa-ncercam sa facem o rezervare, ceva...
|
dar seara e asa de aglomerat acolo? ca doar parcarea aia ii mare ...ori daca nu ..in parcare la spalatoria aia...ca si acolo ii loc destul...
Iata si programul oficial al intalnirii Old School de la Iasi Programul evenimentului va fi urmatorul : Orele 9:00 - 11:00 - Intrarea masinilor in parcarea inchisa ! Orele 11:00 - 13:00 - Discutii, prezentari, publicitate. Orele 13:00 -14:00 - Pauza de masa in cadru organizat in Iulius Mall et. 2. Orele 14:00 - 17:00 - Prezentarea si votarea masinilor participante la eveniment! Orele 17:00 - 18:00 - Coloana organizata pe traseul : Bd. Tudor Vladimirescu - Str. Elena Doamna - Tg. Cucu - Bd. Independentei - Copou - Rond Agronomie - RETUR. Orele 18:00 - 19:00 - Festivitatea de premiere a participantilor la eveniment. (Acordarea premiilor, mentionarea partenerilor, etc) Dupa ora 19:00 programul va fi liber. Cei care pleaca din Iasi vor fi condusi pana la iesirea din localitate. Cei care raman in Iasi vor merge in coloana organizata pe Bucium la Releu unde se vor organiza focuri de tabara si gratare. Cei care vor sa ramana si peste noapte vor fi invitati la casute, corturi sau la pensiuni. Toate cele bune si sper sa mergem cat mai multi la aceasta intalnire Old School |
abia astept intalnirea de clasice...
Quote:
|
Quote:
lasa'mi si mie id'ul tau de mess |
sigur merg la iasi... poate mergeti mai multi, cred ca va fi interesant...
|
Quote:
|
sunt sigur ca ai dreptate... ai idee cam ce masini vor fi acolo?
|
pacat ca nu vor fi si linii :cry:
|
Old school ...multe ...ursuleti multi ...si cam tot ce este pe raza jud moldovei in materie de old schoolb ;)
|
tu cand zici old school te referi si la clasice?
|
se refera la ursi (E30)... kadett E...audi 80..samd...adik in special masini din anii '80-'90 ;)
|
eh... bun si-atat :D
|
Bineintele4s o sa fie si sectiune pt masinile noi ...00' - 07'
|
fratilor, azi e vineri, maine e intalnirea... care, cum, cu ce mergeti...?
am inteles ca in Roman ne intalnim la 9.30 la mariko |
eu merg sigur..... dar pe cont propriu ca n'am cu cine :(
|
Eu merg cu FIcATELU...ne vedem la Mariko la 9.30 si apoi n Iasi...
|
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
baga'mi'as pw|a in el carnet de nu iau eu maien masina lu' tata si vin si eu... *** |
am fost 10 din roman la meeting:D:D:D si cica nu exista comunitate 4tuning in roman:)):)):))
|
Exista Exista si sa vazut mai mult ca niciodata!!! Faza e ca am fost multi din roman dar nimeni nu stie ca a fost si ala si ala si ala...deci...suntem o comunitate care nu a stiut ca a mers :) adik...eu azi am aflat k a mers si ionut...si dutu...bla bla bla :)
|
cum ... nu ti'am spus eu ca e si dutzu cu mihai ??
de ionut tot azi am aflat si eu :oops: |
da mah...da mihai nu era printre forumisti :) si dutu...nu stiu kre'i...:) de ionut e vb. acilea :))
|
nu ai stiut de mine pt ca si eu am aflat ca merg vineri seara
|
Quote:
bogdan era cu fiatu primu' in spatele tau la bariera:)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un Glof III vazut in Roman cu numere de Germania ...incredibil cum putea sa sune motorul la masina aia ...sa nu mai zic de look ....si un Nissan 350 Z foarte aratos tot in Roman ...:rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Quote:
+ inca un glof 3 care a aterizat aci la noi... destul de cunoscut prin bucuresti.. nu am reusit sa'i fac poze in oras.. astea's de la fostu' proprietar |
Quote:
|
Si mai sunt tunareli prin roman...pacat ca proprietarii le au asa de trofee...adica nu stiu daca au mare tangenta cu tuningu si comunitatea 4t...ce sa spun...frumoase masini pacat ca nu le putem aduna toate la olalta in cva gen friday night meetin's...
|
Incecati ...faceti tot posibiluu:)
|
Mah...sa vazut...cine e into this stuff...cred k a fost prezent la osms ;) restu'... (si app de asta...e golfu ala portocaliu de la noi care daca venea la osms rupea tot acolo :) nu mai pleca corado cu 2 premii :) )
|
hmmm... nu stii ce vorbesti de corado ala.... masina e prea tare ca si proprietaru ei deatfel.. golfuletzu "nostru" portocaliu nici nu se compara cu pah'ul...care are are motor vr6 si e 4x4 ...fata de 1.8 16v de pe golf
|
eu te contrazic si nu stii ce vb. de masina lu braescu :))
|
Quote:
nici nu stiu cine e braescu...dar stiu ca pah'ul nici nu se comapara cu golful din roman la mecanica...la aspect e de discutat... dar mie imi palce mai mult corado;) |
Golful si Corrado-ul sunt doua masini in care s-au invetit multi bani si multa pasiune din partea proprietarilor....daca va aduceti aminte cum aratau acu un an sau poate mai putin ...nesemnificative ...acum sunt masini reprezentative pt orasele de unde sunt ...pacat ca una a fost facut in scop comercial ...Golfu ...l-a facut si il vinde ...mie unu nu imi place chestia asta ...in schim PAH- va ramanea sufletul proprietarului . Asta inseamna pasiune mai presus de toate!!!
|
oricum...ar fi mijto daca ar ramane in judetz... si masina e destul de frumos aranjata...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: