Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De ce iubim barbatii ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/43958-iubim-barbatii.html)

needBrain 26-06-08 13:20

Re: De ce iubim barbatii ?

da ma trixi...da tot irezistibili suntem,si in plus,aveti nevoie de noi ca sa perpetuam specia :))
deci barbatul este "a must have" :))

Trixi 26-06-08 13:40

well...iti zic eu ca nu este!nu am nevoie de un bou,care sa traga pielea dupa mine,doar ca sa pot sa zic si eu ca is "nevasta"
ptr "perpetuare" nu e nevoie sa iubesti.cred ca aici nu mai avem ce discuta....irezistibilitatea aia a voastra scade cum creste inteligenta noastra....
important este insa sa facem diferenta intre iubire si foame.si daca e vorba de iubire,sa o apreciati asa cum se cuvine...ca e al naibii de pertios!:)

va iubim daca trageti de noi,cind ne-am ascuns sa plangem...va iubim,daca ne iubiti si dimineata,nefardata....va iubim,ca oricit de nervosi ati fi,dupa 2-3 cuvinte potrivite toarceti ca motanul multumit,va iubim ca sunteti in stare sa mergeti pana dupa ce se termina harta pentru o femeie daca e cazul....iubim nebunia ce se vede in privirea voastra cind va uitati la FEMEIE si asa mai departe :)

Mustang 26-06-08 13:43

Bine ca mie imi plac fetele machiate cat mai simplu. :D Cat mai "clean" de machiaje. :D

Hori 27-06-08 01:14

Si Barbatii iubesc femeile ... mai ales atunci cand se trezesc si pana apune soarele... din cauza ca sunt la lucru`:)) nu nu ... nu chiar asa... exista si cazuri in care se iubesc tare tare un barbat si o donsoara`, ... va iubim daca ne iubiti cand va iubim ca sunteti nemachiate... va iubim si mai mult cand vedem ca stiti sa aveti grija de o masina... sau poate si mai mult cand vedem ca stiti tine o masina sub control... si mai presus de toate va iubim cand nu va prea uitati la portofel... macar cu coada ochiului e acceptabil:P

Trixi 27-06-08 23:20

mnah...ar trebui sa am un harem intreg daca ar fi asa :lol:
voi iubiti femeile dupa gradul de nebunie ce provoaca prezenta lor in capul vostru.asa foarte simplu.

Mustang 28-06-08 09:20

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1617262)
mnah...ar trebui sa am un harem intreg daca ar fi asa :lol:
voi iubiti femeile dupa gradul de nebunie ce provoaca prezenta lor in capul vostru.asa foarte simplu.

Si voi la fel. :lol:
La multi ani, sefa! :D

Trixi 28-06-08 11:38

...alea mai normale,da...evident :)
multumesc frumos!!!:hug:

bodyspeed 28-06-08 14:09

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1617262)

Cea mai tare replică auzită pe ziua de azi !!!!!!!!!
happy birthay Trixi si Inci (sis of ioz)

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning