Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

tzestos 05-07-07 00:15

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

ms mult.ori il micsorez ori il scxhimb cu unu din aluminiu.sa vedem ce zice publicul.bafta

Just_m3 05-07-07 00:27

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

ms mult tzestos pt sfat cred k o sa ti-l urmez...si cu eleronul mai bn scurteaza-l putin...hai bafta

tzestos 05-07-07 00:34

dar daca dispui de banisa ti-lfaci pe tot odata si cu gust.daca vrei site-uri de tuning pt cielo iti zic yo.dar in primul rand sa schimbi jantele.yo nu am facut lucrul asta si arata cam naspa acum,dar o sa fie si ele.bafta

Just_m3 05-07-07 01:20

normal k vreau site-uri de tuning pt cielo....ma gasesti pe just_me_audy...mai vb acolo despre asta....bafta

dexter_20 05-07-07 22:17

2 Attachment(s)
2 dedicatii pt nijte baieti de nota 20!!!

tzestos 05-07-07 22:23

ms mult dexter.sa speram ca in scurt timp o sa arate cat de cat ca cel din poza.:D .numai bine.bafta

tzestos 05-07-07 22:53

lume am si yo o intrebare.vreau sa imi iau niste jante pe cielo meu.momentan am dimensiunile urm:175/70/13 fata-spate.vreau sa imi ziceti daca se potrivesc pe fata fatza 185/55/15,iar pe spate 205/50/15.cine are cunostintze despre jante si dimensiunu sa ma ajute pls.bafta

Bmw_Rulllzzz 06-07-07 04:02

ms mult dexter. tzestos, cel mai bine ai intreba pe topicul despre cielo, acolo tre' sa stie baietzii

Ratzza 06-07-07 09:41

1 Attachment(s)
cum e bara baietzii ?

tzestos 06-07-07 11:51

parerea mea e ca proiectoarele sunt cam mari.in rest arata bine.aa si capota arata super belea.bafta

Just_m3 06-07-07 13:44

vb lu tzestos proiectoare cam mari....in rest e belea

Andrey_FL 06-07-07 14:17

1 Attachment(s)
1 filmuletz,....

Bmw_Rulllzzz 06-07-07 14:52

super tare filmuletzul :D imi place masina din care este filmat :-P

tzestos 06-07-07 15:53

super fain marius.u de unde ai luat neonul cu senzori?ca am si yo unu de 60 de cm tot la luneta pus,dar fara senzori.

Bmw_Rulllzzz 06-07-07 16:04

ti-am dat un pm cu id-ul meu. cel mai bine vb acolo ;)

aleks 06-07-07 16:45

Quote:

Originally Posted by tzestos (Post 984102)
lume am si yo o intrebare.vreau sa imi iau niste jante pe cielo meu.momentan am dimensiunile urm:175/70/13 fata-spate.vreau sa imi ziceti daca se potrivesc pe fata fatza 185/55/15,iar pe spate 205/50/15.cine are cunostintze despre jante si dimensiunu sa ma ajute pls.bafta

uite, cauta iaici:
www.miata.net/garage/tirecalc.html
sau
www.dakota-truck.net/TIRECALC/tirecalc.html
sau
www.tyresave.co.uk/tyresize.html

real_speedmasters 06-07-07 20:49

Quote:

Originally Posted by tzestos (Post 984102)

decat alea de tabla ,..... mai bine mergi cu astea. ;) https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...0-xx54300.html

Andrey_FL 07-07-07 15:56

1 Attachment(s)
in sfrsit am reusit sa mai pun un filmuletz.....

Sl1V3R 08-07-07 12:05

M5 E39 cu numar de Anglia, volan dreapta, cu alte jante (cromate, cu 5 spite, nu m-am uitat la model). Poze, nu am, eram p0rno atunci.

bmwm1 08-07-07 12:41

invitatie?

Buna pentru toti iubitori de masini frumoase si mai ales pentru cei pasionati de liniute legale bine inteles nu ilegale.Am vazut ca prin onesti sint masinutze foarte frumoase dar sant si atata de puternice? Vreti sa vedeti ce stie masina voastra va asteptam cu drag 14.07.2007 la orele 14.00 la Targu Secuiesc pentru un concurs de accelerare daca aveti timp si santeti pasionati puteti da o fuga pana la Targu nu este departe si deobicei se aduna multe masinute tari noi va asteptam cu drag.A amuitat concursul se tine in centrul orasului si este super tare si este legal dar mai multe informati si poze despre alte curse puteti vedea pe www.autocrono.ro Va asteptam si puteti sai contactati si pe cei de la bacau sa ne auzim de bine.

Andrey_FL 08-07-07 13:57

ia uite rulllzzz....ce facem?mergem????care ar mai fi interesat sa mearga???

TheFasterMan 08-07-07 15:16

si eu as fi interesat sa merg:lol:

BC 37 ALB 08-07-07 17:33

Hmm....... suna interesant ...... cred ca voi merge si yo ..... da cred ca q siguranta ....

Andrey_FL 08-07-07 19:18

http://www.autocrono.ro/modules.php?...=50&do=program
cei care vor sa alerge la Tg secuiesc sa citeasca cu atentie ce scrie aici...

Bmw_Rulllzzz 08-07-07 22:03

dap, eu merg cu siguranta :)

Andrey_FL 08-07-07 22:18

marius ai citit si regulamentul postat de mine mai sus??mergi singur???vrei sa participi sau doar sa te uiti????dak pot sa vin ma inghesui si pe mmine prin portbagaj?

TheFasterMan 08-07-07 22:53

poate vine si dexter...si am loc pe la el prin masina....:D

Ratzza 08-07-07 23:16

dap cred k merg si eu...sa vad acu q cn ma inteleg sa merg...dak nu ma ia nimeni i-au autobuzu si tot vin :P dar poate are cnv suflet pe aici..:(..cn ma ia?:P

Andrey_FL 08-07-07 23:18

dexter nu se stie......eu sa vd ce zice marius.....ca dak ma ia nu ii zic mamei ca ma duc la curse....ca nu stie de activitatea mea nocturna.....ii zic ca are marius niste treaba cu firma ...ca dak afla ma cert cu ea si nam chef

BC 37 ALB 09-07-07 00:18

8 Attachment(s)
Niste poze q 2 masini pozate prin ..... Onesti .... ma rog Peugeot-ul nuj dak e din oras .....

Andrey_FL 09-07-07 00:41

nu se mai anuntza nimeni....???ca sa se stie cine mere....oricum ne intalnim vineri la 9....dar ca sa stiu si eu sa invatz olea de maghiara:))

TheFasterMan 09-07-07 10:12

stiu acel cielo....este super...lasa ca daca te duci la unguri acolo....si ai nevoie de ceva....nu te descurci prin oras...si opresti un om sa il intrebi cum ajungi in locul ala....iti raspunde in ungureste...si zice ca nu stie...mergi pe strada auzi ungureste...cam naspa.....si eu as veni dar sa vad cine merge si are masina...poate are loc si pentru mine:D

Sl1V3R 09-07-07 13:06

Quote:

Originally Posted by BC 37 ALB (Post 988423)
ma rog Peugeot-ul nuj dak e din oras .....

Peugeotul l-am vazut condus de un mos :oops:

Pentru cei care participa din Onesti succes si sa veniti cu o cupa !!!

Bmw_Rulllzzz 09-07-07 18:04

frumushel 206-le. ramane sa vorbim mai multe vineri la intalnire despre tg. secuiesc

COxS 10-07-07 03:34

2 Attachment(s)
cred ca de bmw-ul asta vb silver,iar 206-ele era de vanzare,dar din cate am vazut a fost trosnit pe dreapta,orikum e frumusel.as merge si eu la tg secuiesc,dar fara rusine va spun ca stau cam prost cu banii:(,mai vb noi la intilnire.bafta

Just_m3 10-07-07 16:23

pana la urma care merge la tg secuiesc? ca vor multi sa vina dar nu au masina.bafta

Sl1V3R 10-07-07 22:09

Quote:

Originally Posted by COxS (Post 990392)
cred ca de bmw-ul asta vb silver,iar 206-ele era de vanzare,dar din cate am vazut a fost trosnit pe dreapta,orikum e frumusel.as merge si eu la tg secuiesc,dar fara rusine va spun ca stau cam prost cu banii:(,mai vb noi la intilnire.bafta

Da, asta e, am avut placerea sa aud motorul.

Bmw_Rulllzzz 10-07-07 22:51

la mine a intervenit cate ceva si nu stiu exact daca am sa merg. sper sa reusesc si sa pot merge. frumos bmw-u'

TheFasterMan 11-07-07 10:18

bmw-ul asta m5 are numere de irlanda?sau de anglia?stiu pe cineva care se lauda ca isi cumpara m5

BC 37 ALB 11-07-07 10:40

Care ai loc si pt mn in masina sa merem la Tg. Secuiesc ?? :| pun bani la benzina ...... :D ... deci cn a zis ca ma ia ?? ..... :D

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning