Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

MaTzA 05-07-07 10:46

Re: al meu daewoo cielo rosu

da...ca tot ati adus vorba...astazi incerc sa fac rost de niste fonduri...sa-mi fac alte cercuri...sper sa am noroc... :D

Bogdan YBR 06-07-07 00:10

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 982628)
Am zis un sfi , un c20 let si se auzea asa ca avea teava de inox e la serpisori pana in spate fara catalizator !!!
Axel nu ma mai invata pe mine codurile la motoarele OPEL ca le stiu .
YBR are la numar b 83 sgg si masina o stiu din 2002 cand au aparut legalele ,la vremea aia am admirato mult timp si stiu totul despre ea ( sebi o tinea la doru tomina )
Si stiu ce costuri ar insemna sa pui un sfi pe cielo , lam intrebat pe ILIE daca ai auzit cumva de el........... modifica motoare Opel
Iti dau pm cu un eventual cost de schimbare a motorului.

ilie baubau tuning. cunosc nu tre sa ma documentezi tu...legat de SGG stiu mai multe decat crezi pt k pt mine e mult mai misto si spectaculos sa faci o masina fara pretentii stock care tine la distanta multe rachete decat sa-ti iei Lambo stock deja cu 400 cai. asta gandesc yo tu nu stiu cum apreciezi mai mult.

El Vico 06-07-07 00:13

Asta apreciez si eu cum o masina care a avuto uga (kadetu negru) sa stea in spatele unui M6 , nu cu mult cel mult 2 masini , pentru mine asta inseamna pasionat adevarat nu unu care isi ia direct racheta de 300cp....

aXeL.ZeY 06-07-07 15:18

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 982629)
Si nu postez ca sa adorm stai tu linisit........ ca zic c20xe ca zic sfi tot aia e ,nu cred ca am mentionat ca avea sebi pe ea pus let sau sfi.......

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 979695)
Matza fa rost de bani pentru un motor , un sfi un c20let si va fi ceva cu adevarat grav , cum era sgsu(fosta masina a lu sebi) pe dambovita candva..... de se intreba lumea ce motor o avea.

Uite ma tata ce ai zis, ai zis LET !!! Cum stii codurile ? C20let este motor turbo iar C20xe este motor aspirat !! Pentru ala turbo trebuiesc multe modificari, de ce nu trebuie sa-ti mai zic sper.

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 982631)
Pt informatia ta masina avea C20xe era motorul de 2000 cmc 16v ce echipa modelele GSi de la Opel.

Si nenea c20xe a fost pus pe kadett ,astra ,calibra si vectra a !!!!!
nu numai pe gsi ca gsi era si de 2.0 8v 115 cp documenteazate tu sa vezi !!!!

Si am zis eu ca nu a fost si pe alea ? am zis doar ca a fost pus pe Gsi Astra & Kadet.

P.s Cand o sa pui Let pe Cielo sa ma anunti si pe mine, vreau sa vad ;)

Snapy_xxl 06-07-07 15:31

mey...parerea mea...kadettu lua cu usurinta un M5 sau M6. repet, parerea mea.

aXeL.ZeY 06-07-07 15:50

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 985125)

O masina de 150 cp crezi tu ca ia cel mai rapid salon din lume ? ma indoiesc sincer ! Este un kadett de 300 de cp in Ro, a aparut in revista 4tuning dar cu ala e alta treaba.

quick_5hifter 06-07-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 985125)

Cu tractiune fata??? :shock:
Si cu usurinta...:rolleyes2

Snapy_xxl 06-07-07 20:00

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 985148)
O masina de 150 cp crezi tu ca ia cel mai rapid salon din lume ? ma indoiesc sincer ! Este un kadett de 300 de cp in Ro, a aparut in revista 4tuning dar cu ala e alta treaba.

Pi de ala zicem si yo. Cel cu motor turbo de la Babau Racing.

B-63-WZD 07-07-07 01:36

Adevarul este ca snappy a zis "un" kadett , nu orice kadett :-P :lol:

Tosusi , nu prea cred posibil lucrul asta...

MaTzA 07-07-07 21:42

5 Attachment(s)
sa va anunt ca nu am reusit sa promovez nenorocirea...am ramas la materia de profil aia fiind sisteme de masurari tehnologice...cu fabuloasa nota de 4.55... dar...da-o drq de scoala... sa va arat niste poze... si la sfarsit ...piesa de rezistenta...si multumesc lui Golfuletz pe aceasta cale.

topser 08-07-07 00:23

shit man..nasol moment..da las ca iei la toamna ;) succes in continuare...sunt misto angelurile..dar par ROZ :))

DACIA-Wrc 08-07-07 10:03

contestatia rulz.

Geo_ZGA 08-07-07 10:28

imi pare rau Matza....incearca cu o contestatie si cu ceva $$$ :) Macar incearca, se poate...e perfect, nu se poate, asta e...nu pierzi nimic.

Astea sunt angel-urile noi? Cu led-urile Zextar? Tot nu mi se par suficient de puternice...

TM32CIP 08-07-07 12:02

Esti coolmea matza ....... 2,3 saptamani aveai de tras tare, il luai si te durea'n ..... si eu sunt bolnav cand e vorba de masina, dar crek alea 0,45 sutimi necesare le luai dak invatai in timpul in care ai fabricat devil eyes'u ...... nu o zic cu rautate pt ca si eu mi-am lasat pe toamna un examen nasol ca nu am avut timp sa invatz ..... in schimb am mesterit la masina .....

aXeL.ZeY 08-07-07 12:11

Si eu iti transmit pareri de rau, stiu ce inseamna si daca nu iese nici la contestatie, in toamna cu toata increderea. Multa bafta !

Cu angel eyes`urile ...mie imi plac dar mergeau putin mai puternice.

MaTzA 08-07-07 15:32

angelurile sunt tot cele "vechi" ca nu am mai avut timp sa fac altele.
Cat despre bac...la materia asta ne-au asigurat anumiti profesori ca vom fii ajutati pt ca este materia liceului...si bla , bla , bla... din cauza asta am cazut in groapa. pt ca la romana si mate unde mai stiam cate , ceva am reusit sa iau 6.70 respectiv 7.20 ... daca ne spuneau ca trebuie sa ne descurcam noi...faceam , ceva in privinta asta...dar....deh...asta sa-mi fie invataura de minte...
p.s. ms pt incurajari :)

DACIA-Wrc 09-07-07 07:29

=)) trebuia sa inveti.
ai facut contestatie?
deobicei cam cu 80 de sutimi iti creste nota...cam aia`i media

Geo_ZGA 09-07-07 10:55

matza, fa contestatie, nu ai nimic de pierdut...si daca mai ai ceva $$$ si cui sa dai, rezolvi problema. Dar cred ca e cam tarziu azi, parca contestatiile se fac in termen de 2 zile...parca.

MaTzA 09-07-07 22:27

am facut si contestatie...acum toate sperantele mele stau in cele 45 de sutimi ce-mi trebuiesc , pt a promova...altfel...pa, pa masina...o vinde...

Geo_ZGA 09-07-07 22:54

bafta....:)

Bogdan YBR 09-07-07 23:39

sincer imi pare rau dar cu incredere in tine o sa fie bine la toamna. sorry again

B-63-WZD 10-07-07 00:53

Da Doamne sa curga cu sutimi , multa bafta la contestatie !

George_P. 10-07-07 02:23

Quote:

Originally Posted by B-63-WZD (Post 990249)
Da Doamne sa curga cu sutimi , multa bafta la contestatie !

La altii sa curga cu puncte...:lol:

BGD_NNE 10-07-07 09:51

Matza ce se aude de contestatie??

B-63-WZD 11-07-07 02:36

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 990352)
La altii sa curga cu puncte...:lol:

Doamne Fereste !!! Bate in lemn. Parca nu ai stii ca intotdeauna curge cu puncte la astia care sunt buni soferi , iar la cei care incurca circulatia , schimba benzi fara sa se asigure si habar nu au ca masina lor are acceleratie si mai mult de 2 trepte de viteza , pe aia nu ii mai vede nimeni si isi pastreaza permisu sanatosi.

MaTzA 11-07-07 10:59

dah...si cum era de astaptat ; nu-i tara de *** ci oamenii de pe teritoriul ei. Am avut 4.55 dupa contesatie, ce s-au gandit baietii, hai a ne batem putin joc de asta, si mi-au dat 4.50. Acum sunt si eu realist, daca stiam ca nu am scris inghiteam in sec....dar am scris ceva incat sa merit un 5... Da asa sunt unii se cred mai presus...pana o iau in mana...

George_P. 11-07-07 12:22

Quote:

Originally Posted by B-63-WZD (Post 992209)
Doamne Fereste !!! Bate in lemn. Parca nu ai stii ca intotdeauna curge cu puncte la astia care sunt buni soferi , iar la cei care incurca circulatia , schimba benzi fara sa se asigure si habar nu au ca masina lor are acceleratie si mai mult de 2 trepte de viteza , pe aia nu ii mai vede nimeni si isi pastreaza permisu sanatosi.

Eu vorbeam de puncte tot la contestatie, ca si eu am picat bacu si cum Matza avea nevoie de 45 de sutimi eu aveam nevoie de 1 punct si 10...

La asta ma refeream;)

BGD_NNE 12-07-07 16:03

Nashpa Matza ....de aku faptu e consumat numai sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere in toate rablalele de profi ;) Succes la toamna , oricum o sa iei

DACIA-Wrc 14-07-07 15:05

bafta la toamna...si eu toamna mi`am luat engleza
in vara am picat cu 1,20 si toamna am luat peste 8.
in vara mi-o picat un subiect de nu am stiut sa-l fac atuncea pe moment...asta e.
bafta in continuare si ai grija ca la toamna sa fie bine.
ps: si eu am 2 restante de pe primu semestru :P

TM32CIP 14-07-07 18:23

Multa bafta pe toamna Matza ....... bacu e numa incalzire fatza de ce urmeaza la faculta : cate un bac asha la fiecare 6 luni :lol: .... sa vezi acolo iuresh, credite,stres.etc ....... eu am avut 16 examene sesiunea asta (2faculte) si mi-am lasat 4 examene pe toamna ca nimeni nu crek e in stare sa invetze atata ........................

Bogdan YBR 14-07-07 23:35

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 997270)
bafta la toamna...si eu toamna mi`am luat engleza
in vara am picat cu 1,20 si toamna am luat peste 8.
in vara mi-o picat un subiect de nu am stiut sa-l fac atuncea pe moment...asta e.
bafta in continuare si ai grija ca la toamna sa fie bine.
ps: si eu am 2 restante de pe primu semestru :P

banuiala mea fata de tine mi s-a confirmat cu nota ta.
sau mai e varianta sa debitezi ca la tine se intampla frecvent
hai sa-ti zic notele mele la bac anu asta si am stat pe net si in masina mult mai mult ca tine si am si muncit putin :

romana oral 9.5
engleza oral 9
romana 8.45
mate 8.9
biologie 9.6
geografie 9.8

yo zic ca e rezonbil nu??

George_P. 15-07-07 00:47

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 997945)
banuiala mea fata de tine mi s-a confirmat cu nota ta.
sau mai e varianta sa debitezi ca la tine se intampla frecvent
hai sa-ti zic notele mele la bac anu asta si am stat pe net si in masina mult mai mult ca tine si am si muncit putin :

romana oral 9.5
engleza oral 9
romana 8.45
mate 8.9
biologie 9.6
geografie 9.8

yo zic ca e rezonbil nu??

Fiecare cu bafta lui, cu ce bani a dat, ce comisie a avut....asta e.

Sa-i lasam topicul lui Matza in pace cu bacu', asa a fost sa fie.

Bogdan YBR 15-07-07 13:20

dap asta zic si yo si pt MATZA acum nu mai e loc de intors si in toamna va lua sigur mai mult decat ar fi luat acum. legat de bani stai linistit k nu s-a pus problema.....

George_P. 15-07-07 14:51

Matza sa faca bine sa vorbeasca cu mine sa-mi confirme ca merge la mare, ca pe mess nu e, aici vad ca n-a mai zis nimic, un telefon sa dea nici atat...

MaTzA 15-07-07 22:09

cine o sa vina la 4t fever...o sa ma vada pe acolo... ;) atat la ora asta ca sunt cheaun de somn...

aXeL.ZeY 15-07-07 22:15

Expui masina ?? sau cum sa te vada ? pai o sa ne vedem acolo daca vii. Sa lasi un pm cu nr`u tau de telefon si sa zici cand vii, stam la o vorba.

MaTzA 15-07-07 23:50

nu am ce sa expun la masina...o sa vin ca frecator de menta la standul clubului.

George_P. 18-07-07 23:45

admisia...

raresh_r 18-07-07 23:55

o sa vii cu masina ? vreau sa vad farurile daca mai ai devil eyes pe ea :P

MaTzA 19-07-07 11:16

nu....faza naspa este ca nu mai pot ajunge... din mai multe motive...angel nu mai aveam pe ea...le scosesem...nu o las eu asa...dar o sa pun altele cand o sa fiu sigur ca ramane a mea...daca o sa se intample asta... cu urmatoarea ocazie...poate am ce expune :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning