![]() |
Re: Masinile din Alba Iulia
pai eu am vazut una,de mai multe ori,da nu pot sa zic daca era tot aia,sau 2 diferite
|
le`am vazut eu pe amandoua in aceeasi zi in decurs de 15 minute:D
un r8 negru cu numere rosii de alba si altu gri albastriu cu numere rosii de ilfov is belea masinile acuma is mai mandru ca is albaiulian!!!:D |
6 Attachment(s)
just tuning & style
|
Quote:
Face clar nota discordanta cu troacele din fundal... trebuia sa gasesti si tu un peisaj mai placut... In rest... faina masinuta ai . E opera ta sau asa ai cumparat-o? |
e opera lui
|
Stiu ca poate asa ai cumparat kitul dar partea din spate nu-mi place deloc.
Imi primul rand as schimba stopurile ca nu se mai poarta de vreo 2 ani iar eleronul ala arata ca naiba pe masina. Astea fara sa pun aspectul barii spate. Sper sa nu te supere comentariul meu dar sunt niste pareri personale de care nu trebuie sa ti cont (numai daca vrei ;) ) Bafta in continuare |
din cate stiu eu a vandut masina de ceva vreme :)
|
Quote:
|
masina mea unde ii?:D
vreau sa vad o poza cu ea vw golf negru .....RMI |
DA........
|
hmmm,pai pune tu poze :D
ii cumva golful ala negru pe care scrie "no fear" :? |
Quote:
|
7 Attachment(s)
..........
|
Poze mai bune nu am ca nu i-am facut . dar cand o sa ii fac (foarte curand) o sa le pun....
|
Quote:
|
masina este din 2002 sfarsitu anului. are motor mic de 1,4 16v euro 4. la motor nu are modificat nimic decat toba din inox care pleaca din galerie. este modificata tot in Germania. are consum mic daca merge pana in 3000 de ture 6% si peste 3000 de ture poate ajunge si la 12% depinde cum vrei sa o duci. sunt foarte multumit de ea, nu o folosesc pt liniute ci doar in uz personal deoarece nu vreau sa bag bani multi in ea. in interior are un bufer destul de acceptabil un amplificator anume pt bufer 4 difuzoare sony si mp3 player tot sony. linia audio am cumparato din UK. si merge super. cam atat despre ea. pt mine ii super , confort+siguranta+stabilitate. in viitor vreau sa acizitionez un seria 3 de la BMW....
|
am vazut masina intr-o zi prin oras,dar nu am apucat sa ii fac poze.arata foarte bine,imi place mult sigla vopsita de pe ea
|
felicitari soferasul, frumoasa masina , te asteptam cand ai timp si la o intalnire cu membriii clubului din alba , duminica de la ora 18 la rompetrol gara
|
11 Attachment(s)
Cateva poze cu "BESTIA VERDE"
|
Quote:
|
hehe, vad ca ai terminat masinuta...foarte bine arata :)
|
inca nu e chiar gata mai am de finisat unele lucruri dar sper ca in 2 saptamani sa fie ok
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu Loganu Meu! Inca e in lucru sper sa va placa!
Attachment 456818Attachment 456819 Attachment 456820Attachment 456821 |
Quote:
|
Mersi:D! Daca imi spui si la ce ora si unde incerc sa ajung!!!
|
in fiecare duminica ora 18-18.15 in benzinaria rompetrol - linga gara (de obicei stam pe in zona terasei inchise)
|
ok atunci sper sa nbe vedm acolo!!
|
:D:Dvezi si tu unde e galagie ma mare si mai multi nebuni:D
|
10 Attachment(s)
sal.am si eu o masina si ma gandeam ca ar da bine aici din moment ce multi ma stiu si multi au vazut masina prin oras.o sa revin si cu alte poze ale masinilor ce au trecut p la mine p la mag.
|
e frumoasa masina ta si nu zic asta numai pentru ca am o slabiciune pentru bmw-uri :D
si ma bucur ca incerci sa incurajezi tuningul asa cum incercam si noi in clubul night shadows acest club fost infiintat cu intentia de incuraja cit mai multi sa isi exprime pasiunea pentru tuning |
17 Attachment(s)
dak tot sta treaba asa hai sa imi pun si eu masina aici.
|
ce modificari ai mai facut in ultima vreme?
|
faine masinile! sa le stapaniti sanatosi!;)
|
apei in ultimu timp modificari radicale nu am mai facut... mai mult pe interior m-am axat.
Mai am un pic si termin si interioru ca dupa aceea da caldura si ma pot apuca iar de exterior si de motor. |
5 Attachment(s)
am revenit cu una dintre masinile clientilor magazinului meu(multumiti cred:))).o skoda octavia 1 din 2001,1,tdi,110cp,care este si de vanzare din cate stiu;)
|
8 Attachment(s)
mai am ceva frumos sa va delectati privirea si cu care putem sa ne si mandrim a aparut in 4tuning si a participat(din pacate)doar la o competitie la oradea.e masina fostului meu sef de la service,masina la care pot spune mandru ca am muncit si eu un pic:D
|
1 Attachment(s)
ooooooooo era sa uit ultima bomba in materie de prototipuri , cu ce se mandreste alba iuia (ampoitza defapt) sa nu mai vb de nenumaratele aparitii in presa si tv:)) :)):)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning