![]() |
Re: tapiterie auto
Quote:
|
nu e vina nimanui ca acest specimen pe bune cum il numeste colegull de mai sus isi bate jok de bani oamenilor.e vina doar a moderatorilor ca il lasa sasi expuna in continuare bravurile aici cu toate ca exista cel putin 10 reclamatii grave.dar traim in romania si infractiunile vad ca sunt admise si pe forumuri unde oameni pun bani si sufelt si dobitoci ca acesta isi bat jok de oameni cu acceptul moderatorilor care il lasa in continuare sa posteze aici.sanatate si tepe placute in continuare mariusica
|
exista 10 reclamati si 1000 de clienti multuminti !!! este un procent ideal pt. orice atelier custom !!! iar dobitoc este cel care nu are educatie !!!...
|
11 Attachment(s)
New project: Porche Chayenne 2009 interior full alcantara antracit !
|
Cat ma costa sa tapitez fetele de usi si plansa de bord la un peugeot 307 cu totul (manopera+material) ! merci !
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
un interior complet de cupe gen mustang:scaune fata+bancheta spate+plafon+fete usi+bord+plafon masina nu mai are luneta spate si are plafonul mare cat ma costa https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ti/page-3.html la masina asta
|
in principiu 2 culori pielea
|
cat costa un interior full ( bord , volan, usi total , scaune , spate , consol dintre scaune , partea dintre usile fata si spate etc, fara plafon) ? o data cu scaune total in piele si o data cu mat p mijloc, cucatura in exterior bine vizibila, si cat timp dureaza.
masina chevrolet lacetti hatchback multumesc ( un proiect pt la vara) |
Quote:
Omule nu te duce sa-ti tapitezi masina la "marius design"....... citeste toate paginile de la topic..... sunt numai plingeri la adresa lui.... un mare tepar. Cauta pe altcineva..... sfatul unui intepat |
foarte frumoasa treaba care o faceti :>
pacat ca eu nu am prins mare lucru de la practica din liceu la designer vestimentare la cusutu cu masinile , stiu sa cos dar talitari si alea alea chiar nu am idee cum le faci multa bafta si lucrari cat mai multe si de calitate iti doresc |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare am si eu o intrebare cu ce pot curata si hidrata scaunele mele, nu sunt din piele da-mi un PM multumesc mult;)
|
Tiparele cum le faceti ?
Banuiesc ca e total diferit fata de vestimentati. |
Quote:
|
Lasa vrajeala cu masina de 500 de euro, era vorba de lucrarea ta, nu de masina mea, treaba mea ce masini si de cati bani am, mai am si altele, nu e treaba ta de care, si nici a mea sa ma laud.
Ce sa mai retusezi la gaurile alea de la colturile plafonului, ai zis oricum ca n-ai ce-i face.. era clar ca trebuie facut din nou, material nou etc. Ai refuzat sa il refaci, trebuia sa ma cert cu tine si ar fi insemnat oricum inca 1 luna de asteptat. Nu sunt genul care sa ma cert asa ca am preferat sa imi vad de treaba si sa investesc timpul meu in altceva mai constructiv. Asta e, am luat teapa. Eu am pus doar un review cu poze, cine vrea sa faca lucrari la tine sa stie la ce sa se astepte. Pozele vorbesc de la sine. Pentru cei interesati, pozele sunt in pagina anterioara ! Eu si cand cumpar de pe ebay, ii prefer pe cei cu 100% clienti multumiti decat pe cei cu 98-99% cat sustii tu ca sunt, desi ma indoiesc. Asa ca hai noroc, si la cat mai multi clienti :D |
DACA CEVA ERA IN NEREGULA LA PLAFONUL TAU,TREBUIA SA VI LA ATELIER CAND TI-AM FACUT PLAFONUL(2007),NU SA PRESUPUI CA O SA DUREZE O LUNA ...DUPA 3 ANI..
|
Re: interioare auto -piele naturala
pt o bora berlina tot interiorul kt m'ar ajunge?ms
|
Re: interioare auto -piele naturala
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
SALUT:D Vreau sa imbrac si eu un bord de E36 doar jumate din el. Am si materialu (calitatea 1 IMPORT ) imitatie de piele alba.Este si dat jos pregatit pentru a fi imbracat. IMI POTI SPUNE UN PRET??? MULTUMESC
TI-AM ATASAT SI O POZA SA ITI DAI SEAMA CUM VREAU |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut Marius!
Vreau sa retapitez si eu un volan Momo Apache (modelul din poza 1), cu o singura nuanta de piele (light brown, ca in poza a doua) dar cu doua tipuri de piele, simpla si perforata. Problema e ca eu nu mai am alt volan de schimb, deci as vrea sa vin sa-l facem in aceeasi zi. Se poate? Cat ma costa? Toate cele bune si spor la lucru in continuare! Poate de vedem la 4tuningDays. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
sal
pentru un logan o tapitare completa (panouri usi , bancheta spate , scaune fatza , bord , volan , stalpi , plafon + ce o mai fi pe acolo) cu ceva piele ecologica (banuiesc ca aia ii mai ieftina :lol: ) sau cu ceva material cum ai atasat mai sus in poza cu volanul de la porsche :rolleyes2 si cam cat timp dureaza lucrarea ??? stima !!:D |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut m-ar interesa si pe mn cat ar costa sa imi tapitezi doar scaunele din fata ,doar marginile de la ele ca in imaginea atasata..scaunele nu sunt tapitate din fabrica dar sunt sport si din cauza frecarii sa tocit.astept un raspuns mai ieftin daca se poate ;))..ms
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pai cu piele ecologica m-ar interesa.
|
Quote:
|
Salut ma intereseaza si pe mine un interior pentru un PGT 406, dar scaunele vreau sa le fac si cu material textil, adica marginile piele si pe mijloc material sau ce se pune.Ma poti ajuta, daca da spunemi un pret si da-mi si ceva ideii sau ceva poze.multumesc
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Iti multumesc de oferta si ii multumesc foarte mult userului golf16v ca ma atentionat despre lucrarile facute de tine si am citit toate posturile. Mi-am facut o idee despre calitatea si seriozitatea lucrarilor tale si tin sa iti spun ca este mai bine sa nu ne cunoastem ca daca pateam ca cei de mai sus sigur ti-ar fi parut rau ca ne-am cunoscut.
Un sfat incearca sa iti faci treaba cum trebuie si sa fii serios ca dai de unul ca mine de care iti bati joc si te baga in portbagaj si te lasa in munti in fundul gol de iti blestemi zilele. Iti doresc numai bine si sa ai parte de oameni calmi si induratori cu tine. |
Multumesc pt. sfaturi ! Treaba cu muntii...si cu portbagajul,poate fi valabila si pt. tine !!! Daca sunt comentarii referitoare la calitatea lucrarilor efectuate de atelierul nostru,de catre clienti care au beneficiat de serviciile noastre ,toate sunt acceptate (bune sau rele) si luate in consideratie !
|
New project-Porche Carera .full alcantara.urmeaza poze.
|
salut. stii cumva unde se pote tapita iateroorul unei masini?
|
Quote:
|
as vrea sa tapitez interiorul la o skoda octavia cu piele ecologica. cat mar costa?mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning