![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
4 Attachment(s)
Quote:
poze cu interioarul loganului.petopicul https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-27.html sunt vizibile mai multe poze si chiar intreg procesul de executie. |
felicitari pt proiectul logan. liniile imi plac. nu am apucat sa vad dar rugamintea ar fi sa nu va grabiti sa realizxati kitul si interiorul. aveti grija la detalii si imbinari. ar fi mare pacat. pt ca imaginea voastra are numai de castigat. de fapt putem sa demonstram ca si in .ro se pot face kituri tuning de calitate. faceti ceva show-uri sau plimbari prin .de si deja o sa aveti alte comenzi...
bafta si succes in continuare... |
felicitari pentru toate proiectele realizate de voi.........superbe
|
ce sa mai matzi lasat pafff...acum va pun shi eu o intrebare bomba cat m-ar costa un chit finutz pt un mercedes 124 ma refer doar la praguri shi ceva buze pentru fatza shi spate?
|
Quote:
sunt convins ca e singura varianata de a modifica un 124 incat sa nu fie de prost gust si sa obtii o masina stilata. |
vedeti? un om care stie ce trebuie :D la multi ani robi .spor la treaba ca stiu ca ai destula pe cap :d
|
Spor la lucru in continuare :D si chiar imi place cum da pragurile pe masina ... va sun intr`o luna sa ved ce ati mai facut :) . glumeam ..
|
ar trebui sa se scrie o carte despre voi...de fapt voi sa o editati...in principiu ar fi intereseanta poveste cum ati ajuns la nivelul asta...cel mai frumos styling din romania...felicitari pentru toate masinile pe care le'ati facut...tineti'o tot asa!
|
11 Attachment(s)
Quote:
mai postez poze cu un nou tip de eleron montat pe ursulet. |
frumos eleron.... si mai frumos ursuletz....
felicitari baieti...numai masini de senzatie ati scos.... bafta la urmatoarele proiecte ! |
frumos eleronul...se potriveste cu linia masinii
|
13 Attachment(s)
se lucreaza la fiat si la interiorul de logan.postez cateva poze.
|
Quote:
un tips.. pe pm, sau mess..cum ai indoit acel mdf.., prealabil a fost in apa :rolleyes2 multumesc roby, si bafta |
frumos pragul la fiat ..... la bara fata inca nu imi dau seama exact cum va arata ...oricum bafta
|
6 Attachment(s)
recent am facut pt bora rnamentul de pe luneta(noi ii spunem capac luneta) postez cateva poze
|
da nu prea avetzi astampar...se pare...!!! :D
bv .. prea tari toate.. felicitari si spor la munca in continuare..;) |
1 Attachment(s)
Bara asta de pe Fiat imi aduce putin aminte de bara mea de pe Tico (initiala). Poate din cauza prelungirii de jos :rolleyes2 bine, nu se compara din punctul de vedere al executiei...sau esteticii...dar cert e ca asa ceva am vrut sa fac si eu atunci (cum faceti voi la Fiat), chiar daca nu prea a iesit :rolleyes2
Chiar sunt curios cum va iesi la final! PS: abia astept sa puneti poze cu eleronul de Tico! :peace: |
robert ...vad ca ai de munca nu gluma...si laboratorul de creatie nu sta...:lol:
p.s.: ce mai face six (6)??? |
8 Attachment(s)
poze cu fiat-ul in lucru
|
spionii astia;)
|
Quote:
|
Super beton fiatul , fata + lateral = 10 sper sa iasa la fel si spatele.
Spor la treaba. |
andrei mersi ca ai pus pozele .
din mare incepe sa se contureze fiatul dar forma finala doar noi o putem vedea,in curand venim cu poze noi!! |
am o intrebare ....cum se deschide usa la fiat??... sunt surios...am vazut ca e clean look ......
|
Din telecomanda.
|
Quote:
|
imi era deja dor sa vad masina .. incep sa nu il mai recunosc .. spor la treaba in continuare ;) . chiar imi place pana aici
|
misto fiat-ul. asteptam sa le (interiorul la logan si exteriorul fiat-ului) vedem gata. :lol:
|
Quote:
robert nu mi-ai raspuns la intrebare....ce mai face six (6) ??? |
1 Attachment(s)
servus,sper sa nu fie off,dar am facut si eu un desen,printre altele,cu un tuning pentru un cielo,dak v-ar ajuta cu ceva....sper sa va placa.mi-ar placea dak ar fi sa-l vad facut in realitate
|
:)) intetie buna .. ii de apreciat :))
|
mi-a soptit o pasarica ca ar venii si un oltcit de la craiova la primavara pt modificari :>?????
cele mai bune si frumoase lucrari .... bv prostreet |
14 Attachment(s)
lucram la maxim pe logan si pe fiat.mai postez si cateva desene printre altele cu noul kit pt logan ce se pregateste pt la primavara.
|
Incercati sa scapati la logan de difuzer-ul acela mare din spate. Nu stiu cum sa va spun, faceti-l in linie cu bara, sa nu mai fie iesit pentru ca nu prea arata bine. Parca ar fi prelungirea de la rulote pt pus biciclete
Iar la grila fata... renuntati la mijlocul acela. Cred va avea un aspect mai agresiv fara acel mijloc |
Quote:
si cam cum ai vrea sa arate grila fata? :rolleyes2 da tu o idee. asta ar fi cea mai buna sa nu mai semene cu grila din fabrica. |
Eu nu zic ca acel deflector este urat, dar sa vina in linie cu bara, sa nu mai iasa asa in afara. Daca intelegi ce vreau sa zic. Marginile acelea sa fie in interior.
Referitor la grila, eu zic ca asa cu o grila mai mare ar fi mai OK. Nasul acela nu imi place |
esti primul care are de adaugat la bara spate!oricum fiecare cu gusturile lui!eu sunt foarte multumit de cum a iesit !!
|
noul kit de logan , e suuuper tare.Voi cei care aveti ceva de obiectat, ori sunteti invidiosi ori nu realizati ce vorbiti.Daca iti pare ca spoilerul spate seamana cu o rulota, atunci inseamna ca atunci cand vezi o masina, ai impresia ca vezi o caruta.
Inca odata, super tare kitul |
Quote:
astept pe toata lumea la 4 tuning days |
F tare ! Regret din ce in ce mai mult ca nu ti-am dat masina pe mana !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning