Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

protuning 19-12-07 16:41

Re: lucrari Pro Street tuning

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1253171)
Salut...am citit tot topicul si vreau sa va felicit ptr masiniile pe care le-ati modificat,loganul,golful si tico-ul sunt bestiale :) totusi cel mai mult imi place golful lui soundidentity care sincer ma dat pe spate, acum ceva timp cred ca vro 2 ani cand am fost in oradea tiam vazut polo-ul acela portocaliu(atunci nu stiam f bn ce e ala tuning) si am crezut ca e vreun lotus sau cva adus din strainatate...inca o data felicitari :)

mersi domnu!noi speram ca lucrarile sunt inceputul !
poze cu interioarul loganului.petopicul https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-27.html sunt vizibile mai multe poze si chiar intreg procesul de executie.

T.rac3Er 20-12-07 11:18

felicitari pt proiectul logan. liniile imi plac. nu am apucat sa vad dar rugamintea ar fi sa nu va grabiti sa realizxati kitul si interiorul. aveti grija la detalii si imbinari. ar fi mare pacat. pt ca imaginea voastra are numai de castigat. de fapt putem sa demonstram ca si in .ro se pot face kituri tuning de calitate. faceti ceva show-uri sau plimbari prin .de si deja o sa aveti alte comenzi...
bafta si succes in continuare...

no limits design 20-12-07 14:20

felicitari pentru toate proiectele realizate de voi.........superbe

alexx_1989 05-01-08 12:03

ce sa mai matzi lasat pafff...acum va pun shi eu o intrebare bomba cat m-ar costa un chit finutz pt un mercedes 124 ma refer doar la praguri shi ceva buze pentru fatza shi spate?

protuning 06-01-08 11:55

Quote:

Originally Posted by alexx_1989 (Post 1275895)
ce sa mai matzi lasat pafff...acum va pun shi eu o intrebare bomba cat m-ar costa un chit finutz pt un mercedes 124 ma refer doar la praguri shi ceva buze pentru fatza shi spate?

avand in vedere ca masina de care vorbim nu este pretabila la tuning,recomand ca de obicei oricarei masini de genu,4 roti care sa dea bine pe masina cat mai mari si masina coborata cat mai jos(daca se poate suspensii air ride) ,+o culoare si finsaj de exceptie ,barile le-as lasa originale eventual cu modificari minore dar care sa duca mai mult spre stilul cult.
sunt convins ca e singura varianata de a modifica un 124 incat sa nu fie de prost gust si sa obtii o masina stilata.

alexufo 06-01-08 13:01

vedeti? un om care stie ce trebuie :D la multi ani robi .spor la treaba ca stiu ca ai destula pe cap :d

B.v.L 07-01-08 19:54

Spor la lucru in continuare :D si chiar imi place cum da pragurile pe masina ... va sun intr`o luna sa ved ce ati mai facut :) . glumeam ..

C_ME_GLOW 18-01-08 13:35

ar trebui sa se scrie o carte despre voi...de fapt voi sa o editati...in principiu ar fi intereseanta poveste cum ati ajuns la nivelul asta...cel mai frumos styling din romania...felicitari pentru toate masinile pe care le'ati facut...tineti'o tot asa!

protuning 20-01-08 01:09

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 1299438)
ar trebui sa se scrie o carte despre voi...de fapt voi sa o editati...in principiu ar fi intereseanta poveste cum ati ajuns la nivelul asta...cel mai frumos styling din romania...felicitari pentru toate masinile pe care le'ati facut...tineti'o tot asa!

mersi!!din pacate eu nu ma multumesc cu atat!!vreau mult mai mul;t de la noi!si speram sa avansam in continuoare.speram ca la anu sa scoatem un proiect maret care este in asteptare cu care putem dovedii tarii de ce suntem in stare.
mai postez poze cu un nou tip de eleron montat pe ursulet.

keemo 20-01-08 01:18

frumos eleron.... si mai frumos ursuletz....
felicitari baieti...numai masini de senzatie ati scos....
bafta la urmatoarele proiecte !

no limits design 20-01-08 22:06

frumos eleronul...se potriveste cu linia masinii

protuning 23-01-08 16:32

13 Attachment(s)
se lucreaza la fiat si la interiorul de logan.postez cateva poze.

bodyspeed 23-01-08 19:45

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1309515)
se lucreaza la fiat si la interiorul de logan.postez cateva poze.

yeap prinde forma, al meu momentan .NU... pe sfarsitul saptamani astia , sau pe saptamana care vine..
un tips.. pe pm, sau mess..cum ai indoit acel mdf.., prealabil a fost in apa :rolleyes2
multumesc roby, si bafta

no limits design 23-01-08 22:42

frumos pragul la fiat ..... la bara fata inca nu imi dau seama exact cum va arata ...oricum bafta

protuning 24-01-08 23:26

6 Attachment(s)
recent am facut pt bora rnamentul de pe luneta(noi ii spunem capac luneta) postez cateva poze

MKE 24-01-08 23:40

da nu prea avetzi astampar...se pare...!!! :D
bv .. prea tari toate.. felicitari si spor la munca in continuare..;)

quick_5hifter 25-01-08 00:32

1 Attachment(s)
Bara asta de pe Fiat imi aduce putin aminte de bara mea de pe Tico (initiala). Poate din cauza prelungirii de jos :rolleyes2 bine, nu se compara din punctul de vedere al executiei...sau esteticii...dar cert e ca asa ceva am vrut sa fac si eu atunci (cum faceti voi la Fiat), chiar daca nu prea a iesit :rolleyes2

Chiar sunt curios cum va iesi la final!
PS: abia astept sa puneti poze cu eleronul de Tico! :peace:

Yackone 26-01-08 02:10

robert ...vad ca ai de munca nu gluma...si laboratorul de creatie nu sta...:lol:

p.s.: ce mai face six (6)???

andreizr1 26-01-08 19:38

8 Attachment(s)
poze cu fiat-ul in lucru

Yackone 26-01-08 22:52

spionii astia;)

andreizr1 27-01-08 04:21

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1316608)
spionii astia;)

nu sunt spion..... :D

aski 27-01-08 08:38

Super beton fiatul , fata + lateral = 10 sper sa iasa la fel si spatele.
Spor la treaba.

protuning 27-01-08 12:17

andrei mersi ca ai pus pozele .
din mare incepe sa se contureze fiatul dar forma finala doar noi o putem vedea,in curand venim cu poze noi!!

no limits design 27-01-08 16:01

am o intrebare ....cum se deschide usa la fiat??... sunt surios...am vazut ca e clean look ......

Stephan 27-01-08 16:34

Din telecomanda.

11tun 27-01-08 16:47

Quote:

Originally Posted by Stephan (Post 1317725)
Din telecomanda.

super marfa asa :D

B.v.L 27-01-08 22:28

imi era deja dor sa vad masina .. incep sa nu il mai recunosc .. spor la treaba in continuare ;) . chiar imi place pana aici

ggd_87 27-01-08 22:47

misto fiat-ul. asteptam sa le (interiorul la logan si exteriorul fiat-ului) vedem gata. :lol:

Yackone 29-01-08 15:57

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1316864)
nu sunt spion..... :D

stiu...doar ne cunoastem;)

robert nu mi-ai raspuns la intrebare....ce mai face six (6) ???

FuriaOarba 29-01-08 20:38

1 Attachment(s)
servus,sper sa nu fie off,dar am facut si eu un desen,printre altele,cu un tuning pentru un cielo,dak v-ar ajuta cu ceva....sper sa va placa.mi-ar placea dak ar fi sa-l vad facut in realitate

B.v.L 30-01-08 00:08

:)) intetie buna .. ii de apreciat :))

Co5m1n eXtreme 02-02-08 20:03

mi-a soptit o pasarica ca ar venii si un oltcit de la craiova la primavara pt modificari :>?????
cele mai bune si frumoase lucrari .... bv prostreet

protuning 09-02-08 16:00

14 Attachment(s)
lucram la maxim pe logan si pe fiat.mai postez si cateva desene printre altele cu noul kit pt logan ce se pregateste pt la primavara.

Aaronnel^ 09-02-08 17:02

Incercati sa scapati la logan de difuzer-ul acela mare din spate. Nu stiu cum sa va spun, faceti-l in linie cu bara, sa nu mai fie iesit pentru ca nu prea arata bine. Parca ar fi prelungirea de la rulote pt pus biciclete
Iar la grila fata... renuntati la mijlocul acela. Cred va avea un aspect mai agresiv fara acel mijloc

ggd_87 09-02-08 17:25

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1346156)
Incercati sa scapati la logan de difuzer-ul acela mare din spate. Nu stiu cum sa va spun, faceti-l in linie cu bara, sa nu mai fie iesit pentru ca nu prea arata bine. Parca ar fi prelungirea de la rulote pt pus biciclete
Iar la grila fata... renuntati la mijlocul acela. Cred va avea un aspect mai agresiv fara acel mijloc

pai ia sa vedem cu acel deflector pe bara spate,k si clio rs il are din fabrica,megane rs il are din fabrica si majoritatea masinilor sport din fabrica au acel deflector pe bara spate si dau destul de bine.
si cam cum ai vrea sa arate grila fata? :rolleyes2 da tu o idee. asta ar fi cea mai buna sa nu mai semene cu grila din fabrica.

Aaronnel^ 09-02-08 17:33

Eu nu zic ca acel deflector este urat, dar sa vina in linie cu bara, sa nu mai iasa asa in afara. Daca intelegi ce vreau sa zic. Marginile acelea sa fie in interior.
Referitor la grila, eu zic ca asa cu o grila mai mare ar fi mai OK. Nasul acela nu imi place

protuning 09-02-08 17:45

esti primul care are de adaugat la bara spate!oricum fiecare cu gusturile lui!eu sunt foarte multumit de cum a iesit !!

Hammer28 12-02-08 20:19

noul kit de logan , e suuuper tare.Voi cei care aveti ceva de obiectat, ori sunteti invidiosi ori nu realizati ce vorbiti.Daca iti pare ca spoilerul spate seamana cu o rulota, atunci inseamna ca atunci cand vezi o masina, ai impresia ca vezi o caruta.
Inca odata, super tare kitul

protuning 13-02-08 00:22

Quote:

Originally Posted by Hammer28 (Post 1352783)
noul kit de logan , e suuuper tare.Voi cei care aveti ceva de obiectat, ori sunteti invidiosi ori nu realizati ce vorbiti.Daca iti pare ca spoilerul spate seamana cu o rulota, atunci inseamna ca atunci cand vezi o masina, ai impresia ca vezi o caruta.
Inca odata, super tare kitul

hammer28 mersi pt sustinere!! eu zic sa nu te stresezi ! nu pot sa zic altceva decat ca masina trebuie vazuta live,pana acuma masina a participat la 3 expozitii(oradea,cluj si constanta)si masina a castigat 5 cupe de locul unu, la autohtona nu are adversar o vreme si la customare sanse mari la orice show.acuma mai vanam o categorie.cu primul interior custom din romania ,nu tin minte sa fii vazut pe cineva in tara sa schimbe designul interior asa radical.
astept pe toata lumea la 4 tuning days

Lucian 13-02-08 08:37

F tare ! Regret din ce in ce mai mult ca nu ti-am dat masina pe mana !

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning