![]() |
Re: Machetele mele - SerXesS
Beetle-ul este fenomenal !!! Cat a costat !???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo pentru achizitie!
Pare foarte bine proportionata, executata. Iar culoarea e ingredientul perfect pentru batranica. |
8 Attachment(s)
1957 Porsche 356A by Autoart
|
Foarte frumoasa masina.
|
Superba!
Macheta,culoare ,detalii Si pozele ....pozele ... a Si felicitări pozarului:shock: |
in veritabil Porsche. Super frumos!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Excelent model, l-am adăugat și eu recent la colecție :-D.
|
Super acest Porsche.
|
Foarte drăguț acest Porsche!
|
Unul din cele mai frumoase modele facute de autoart.
|
Prea frumoasa macheta asta!!!
|
15 Attachment(s)
1963 Porsche 901 by CMC
Acceleratie 0-100km/h ................... 8.3 sec Viteza maxima .............................. 209 km/h |
super de tot... ai o legenda aici... e un must have in oricare colectie, felicitari pentru achizitie, crezi ca aceeasta culoare e ceea mai potrivita pentru acest model? in comparatie cu verdele si albastru?
|
Superb. Verdele e o culoare mai tipica pt model, dar cam inchis. Albastrul seamana cu o cratita emailata, insa are avantajul interiorului mai deschis (gri). Si eu as alege tot galben.
|
frumoasa macheta , culoarea aceasta ii vine perfect + detalii ;)
|
foarte frumos model!
|
Ce detalii are aceasta macheta. Foarte reusita. Felicitari
|
Dacă nu aş fi găsit-o în varianta light ivory aş fi făcut aceeaşi alegere ca tine :-D. Îmi place că e foarte grea. Te-ai încumetat să îi scoţi roţile?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Felicitări!!! Sunteți f norocos că aveți un asemenea model în colecția..producătorul își pune amprenta!!!! Bravo...
|
Masterpiece! Felicitari pentru achizitie!
|
9 Attachment(s)
1998 Subaru Impreza 22B STI by Autoart
Produsa in 424 exemplare, masina celebreaza cei 40 de ani ai marcii si totodata al 3-lea titlu mondial consecutiv in WRC. Acceleratie 0-100km/h ................... 5.3 sec Viteza maxima .............................. 248 km/h |
O macheta foarte reusita inca de la inceput, editia revizuita fiind si mai reusita! :-)
As fi adaugat-o si eu, dar daca as fi prins o oferta foarte buna mai ales pe aceasta culoare! :lol: |
Superba. Mi-as dori ca AA sa re-editeze mai multe modele din epoca de aur...
|
Quote:
Quote:
|
va spun eu cum e treaba...Aa s a folosit de o inginerie ieftina, chipurile reeditare imbunatatita pentru a ne f..... la buzunare. eu le am pe amandoua si e diferenta un ***. Bine dracului ca n au pus usi de plastic.
|
Pentru cei care au avut ghinionul sau proasta inspiratie sa nu cumpere initial anumite machete, e de preferat sa cumperi o re-editare cu 150-200 euro, decat sa platesti aceeasi bani pentru un model SH, cu posibile defecte.
|
un bestial Subaru, spre deliciul meu...
|
10 Attachment(s)
1971 Lamborghini Miura P400 SV by Autoart
148 de exemplare produse Acceleratie 0-100km/h ................... 5.7 sec Viteza maxima .............................. 273 km/h |
si acum dupa foarte mult timp, acest model arata f bine si este foarte apreciat. Macheta reuseste cu succes sa reproduca o masina superba!
|
Foarte frumoasa macheta. Imi lipseste din colectie. Trebuie sa demarez proceduriel necesare de achizitionare a machetei.
|
Da, clar este de neiertat daca o prinzi. Incepand cu Miura putem vorbi de supercar-uri.
O realizare impecabila de la Autoart, luft-uri aproape 0, deci se poate lucra perfect si in diecast si nu cum se lamenteaza ei cu compozitu' :-P |
Frumoase forme are Miura!
Farurile se misca in 2 pozitii? |
Superba culoare! E luata de curand? Se gaseste usor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning